FA Cup finaali Arsenal - Chelsea 1.8.2020 klo 19.30 Vihje ja kertoimet

FA Cupin finaali Wembleyllä on tällä kertaa lontoolaisjoukkueiden paikallisottelu. Chelsea ja Arsenal ovat FA Cupin menestyneimmät joukkueet tällä vuosituhannella.
Arsenal - Chelsea
Elokuu 01,2020
19:30

Arsenal – Chelsea

Kertoimet (888sport) 3.35 – 3.50 – 2.14

Wembley, Lontoo, Englanti

FA Cupin finaali on Lontoon paikallinen, vastakkain Thamesin rannoilta Chelsea ja pohjoisen Arsenal. FA Cup on vanhin englantilainen futisturnee, nyt pelataan jo 139. finaaliottelu.

Arsenal pudotti välierissä hallitsevan mestarin Manchester Cityn komeasti 2-0. Chelsea pudotti toisen Manchesterin joukkueen, punaisen Unitedin, 3-1.

Chelsea on vetomarkkinoilla suosikki. 888Sportilla ottelun kertoimet ovat 3.35 – 3.50 – 2.14.

888sportilla on myös tehostetut kertoimet uusille asiakkaille. Näillä turbokertoimilla Arsenalin voittokerroin on 21.00 ja Chelsea 11.00.

Arsenal ja Chelsea ovat olleet vuosituhannen vaihteen jälkeen FA Cupin kaksi voittoista seuraa. Yhteensä ne ovat vieneet mestaruuden peräti 11 kertaa sitten vuoden 2001.

Arsenalille FA Cupin voitto on viime aikoina usein ollut pieleen menneen kauden paikkailua. Tällä kertaa mestaruus olisi sille taas iso juttu. Perinteikäs seura on ollut alamaissa Arsene Wengerin huippuvuosien jälkeen, ja Unai Emeryn kausi Wengerin jälkeen oli paha pettymys. Mikel Arteta tuli Emeryn tilalle joulukuussa, ja nyt Arsenal on pelannut jo lupauksia herättävästi. Välierässä Manchester Cityä vastaan se oli jo todella hyvä. FA Cupin voitto olisi kova noste Arsenalille.

FA Cupin voitolla Arsenal myös pääsisi mukaan ensi kauden Eurooppa -liigaan. Tämän arvoksi on arvioitu 30 miljoonaa puntaa. Se on iso raha, ja saattaisi olla ratkaiseva summa siinä, että pitääkö joukkue Pierre-Emerick Aubameyangin ja Dani Ceballosin vai myykö muualle.

Lampard onnistui

Chelseallekin FA Cup oli merkki siitä, että seura menee oikeaan suuntaan. Kauden alla oli paljon epäilyksiä uuden managerin Frank Lampardin kyvyistä ja siitä, miten joukkue pärjää, kun sillä on ollut pari viime siirtoikkunaa ostokielto ja tähtipelaaja Eden Hazard lähti viime kauden jälkeen Madridiin.

Hyvin on mennyt, Chelsea oli komeasti Valioliigassa nelonen. Mestareiden liiga odottaa ja pelaajamarkkinat ovat taas auki. Chelsean ja Lampardin tulevaisuus näyttää hyvältä.

Chelsean suosikkiasema Wembleyn finaaliin on kyllä liian selvä. Finaalissa marginaalit kaventuvat. Arsenalin puolustus on ollut kauden mittaan usein pahasti tuuliajolla, mutta Cityn pitäminen nollilla viimeksi Wembleyllä oli kova näyte Arsenal -puolustuksen mahdollisuuksista. Kärjessä Arsenalilla ei pitäisi olla ongelmaa, Aubameyangin ja Lacazetten kaksikko on yksi liigan parhaita.

Chelsean kerroin liian vähän

1×2 -vedoissa Chelsean pelaaminen ei houkuta. Arsenalin voitto tai tasapeli on selvästi paremmin perusteltavissa.

Tehostetuilla kertoimilla kummankin joukkueen pelaaminen on tietenkin hyvä betsi. Chelseallekin voittokerroin 11.00 on luonnollisesti valtaisa ylikerroin.

Asian handicapin puolella Arsenal +0 saa kertoimeksi 888sportilla mukavasti 2.48. Tasurilla panos palautetaan.

Yli ja alle 2.5 maalia -betsi saa 888sportilla kertoimet 1.89 ja 1.93. Yli 2.5 maalia on lähempänä osumaa. Viimeisestä viidestä Arsenalin matsista kolme on mennyt vähintään kolmeen maaliin. Chelsean puolella tilanne on sama. Cup-finaalit ovat useimmiten tarkkaa pelaamista, mutta eri asia, että pystyykö Arsenal Wembleyllä toisen kerran peräkkäin a-luokan puolustuspeliin. Jos ottelussa tulee maali ensimmäisen puolen tunnin aikana, niin pelin dynamiikka muuttuu täysin.

Arsenalin ja Chelsean kokoonpanot

Kummallakin joukkueella on erinomaisia kärkipelaajia. Chelsean puolella Giroudkin on herännyt tekemään seitsemästä viime ottelusta kuudessa yhden maalin.

Arsenalin puolustuksessa on myös loukkaantumisongelmia, ja viimeisimpänä lasaretin puolelle putosi Shkodran Mustafi.

Maalintekijäveikkauksessa Giroud ensimmäisen maalin tekijänä voisi olla hyvä betsi. Kerroin tälle on 888sportilla 6.00.

Arsenalin mahdollinen avaus: Martinez; Holding, Luiz, Tierney; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka; Pepe, Lacazette, Aubameyang

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero; Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso; Jorginho, Kovacic, Mount; Hudson-Odoi, Pulisic, Giroud

FA Cupin finaalibetsit 888sportille!

Arsenal kertoimella 3.35 tai tasapeli kertoimella 3.50 - Asian handicap Arsenal +0 kertoimella 2.48 - Yli 2.5 maalia kertoimella 1.89 - Ensimmäinen maalintekijä Giroud kertoimella 6.00

Aseta vetosi