FA Cup: Liverpool - Shrewsbury 04.02.2020, Pool lauluun?

Liverpool ja Shewsbury kohtaavat FA Cupin uusintaottelussa. Poolilla kentällä reservimiehet. voittaako Leagua One jyrät kotijoukkueen junnut?
Liverpool - Shrewsbury
Helmikuu 04,2020
21:45

FA Cup: Liverpool – Shrewsbury, kotijoukkueella reservit kentällä

Tiistaina 04.02.2020 FA Cupissa pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Liverpool isännöi Anfield Roadilla Shrewsburya. Vierasjoukkue on League Onen keskikastiin kuuluva joukkue, joten normaali tilanteessa voittajasta ei olisi epäselvyyttä.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp on kuitenkin ilmoittanut, että kotijoukkue peluuttaa ottelussa kokonaan alle 23-vuotiaista koottua nippua eikä saksalainen itsekään aio vaivautua paikanpäälle. Tämä tasoittaa puntteja huomattavasti! Edellisen kerran kun Pool pelasi ”kolmosjoukkueella” ja varakoutsilla niin joukkue otti 5-0 pataan Englannin Liigacupissa Aston Villalta. Vedonlyöntisivustot pitävät tästä huolimatta Liverpoolia kertoimien valossa melko isona suosikkina numeroin 2.00 – 4.15 – 3.70

Edellinen kohtaaminen päättyi tasan

Ottelu on FA Cupin uusintaottelu neljänneltä kierrokselta, kun Shrewsbury taisteli kotikentällään 2-2 tasurin ensimmäisessä kohtaamisessa. Tässä ottelussa Liverpoolilla oli useita Valioliigassakin esiintyneitä pelaajaa kentällä ja ottelun lopussa punaiset hakivat ratkaisua jopa Mo Salahin sekä Bobby Firminon turvin mutta kahden maalin johto suli lopulta tasapeliksi. Shrewsbury tarjosi tuloksen muodossa kuuluisaa Cup-romantiikkaa ja nyt joukkueella on tuhannen brexit-punnan paikka tiputtaa tuleva Valioliigan mestari jatkokierroksilta. Voittaja etenee otteluparista viidennen kierrokselle jossa vastaan asettuu Chelsea. Nappaako Shrewsbury makean päänahan vai laittavatko kotijoukkueen juniorit kotistadionilla näytöksen pystyyn? Se on ainakin aivan varmaa että Jurgen Klopp on huomenna otsikoissa brittimediossa…

Liverpoolin ennakoitu kokoonpano otteluun: 

Hyökkääjät: Joe Hardy, Curtis Jones, Harvey Elliot

Keskikenttä; Pedro Chirivella, Leighton Clarkson, Jake Cain

Puolustus: Neco Williams, Sepp van den Berg, Ki-Jana Hoever, Adam Levis

Maalivahti: Caoimhin Kelleher

Yhteenveto ja kertoimet Liverpool – Shrewsbury

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Liverpoolia ennakkosuosikkina vaikka voitto ei todellakaan ole kirkossa kuulutettu. Haetaan kertoimia Unibetilta ja vierasjoukkueen kautta:

Shrewsbury voittaa (alkutilanne 0-1) – 1.87

Shrewsbury menee jatkoon – 2.37

Tuplamahdollisuus  X2 – 1.92

Paikalla iso nippu Shrewsbury-faneja!

Mielenkiintoinen ottelu

Kloppin päätös jäävätä ykkösmiehistö sekä itsensä maksaa Liverpoolille noin 500 000£. Lasku sen kuin kasvaa jos joukkue tippuu, tässä on Shrewsburyn mahdollisuus isoon voittoon!

Aseta vetosi