FA Cup: Tottenham - Norwich 04.03.2020 Klo 21.45

FA Cup ja neljännesvälierät tarjoavat keskiviikkona 04..03.2020 ison ottelun Lontoossa Tottenham Hotspur Stadium! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
FA Cup: Tottenham - Norwich
Maaliskuu 04,2020
21:45

FA Cup: Pakkopullaa Tottenhamille?

Tottenham Hotspurs on juuri nyt kolmen ottelun tappioputkessa kaikki kilpailut huomioiden eikä se ole tänä kalenterivuonna pelannut kuin kaksi nollapeliä. Edellisessä kahdessa ottelussa Wolves ja Chelsea ovat latoneet Jose Mourinhon ryhmää vastaan yhteensä viisi maalia. Kotijoukkueen puolustuspeli ei tällä hetkellä vakuuta ja kun hyökkääjistä on poissa pelistä sekä Son että Harry Kane niin ei maalintekovoimakaan juuri häikäise.

Kun Special One otti Mauricio Pochettinon paikan niin portugalilainen pisti heti joukkueen puolustuksen kuntoon. Jostain syystä tämä vahva muuri on kuitenkin säröillyt viime otteluissa ja tässä saattaa piillä Norwich Cityn mahdollisuus. Tottenhamilla on juuri nyt paha otteluruuhka, kun lontoolaiset kohtaavat lauantaina vieraissa Burnleyn sekä ensi tiistaina Mestarien liigassa Red Bull Salzburgin. Molemmat pelit pitäisi voittaa, ettei kaudesta tulisi täysi pannukakku. Luvassa kokoonpano kierrätystä FA Cupissa, tässä turnauksessa on varaa hävitä?

Kotijoukkueella pahoja poissaoloja: 

Pakollinen paha myös Norwichille?

Norwich on tämän kauden Valioliigan heikoin joukkue. Todella pienellä budjetilla kauteen lähtenyt sarjanousija on sarjataulukossa siellä missä sen odotettiinkin majailevan. Joukkueella on vielä teoreettiset mahdollisuudet säilyttää Valioliigapaikkansa mutta se vaatisi pisterikasta loppukautta. Viime kierroksen voitto Leicesteristä kasvatti varmasti koko organisaation taistelutahtoa. Tämä muodostaakin ison kysymyksen manageri Daniel Farken pelaajavalintojen suhteen. Haluaako saksalainen tavoitella Cup menestystä vai saavatko parhaat voimat, Teemu Pukki etunenässä, levätä jotta joukkue on parhaassa iskussa tulevana lauantaina Sheffield Unitedia vastaan vieraissa? Me uskomme jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Yhteenveto: Tottenham – Norwich

Ottelu on molemmille joukkueille tässä vaiheessa kautta tietynlaista ”pakkopullaa”. Edellisillä FA Cup kierroksilla on nähty paljon 0 – 0 ja 0-1/1-0 tuloksia. Kummankaan joukkueen hyökkäyspeli ei juuri nyt toimi ja siksi olemme eri mieltä kuin useat vedonlyöntisivut, tässä ottelussa ei nähdä paljon maaleja. Esimerkiksi Unibet tarjoaa yli 2.5 maalin pelille vain 1.56 kertoimen. Me lähdemme soutamaan vastavirtaan ja emmekä putoa yllättäen veneestä vaikka toinen joukkueista jäisi keskiviikkona kokonaan maaleitta!

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐Molemmat joukkueet tekevät maalin – Ei 2.32

⭐⭐ Ottelussa alle 2.5 maalia– 2.45

⭐⭐⭐ Tulosveto 1-0/ 0-1 – 9.00 / 16.00

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallo-otteluihin. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta futiksesta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä