FA Cup - viikonloppu 17.-18.3.2018. Missä se isoin yllätys nähdään?

Onko viikonlopun yllätys se, että isoja yllätyksiä ei nähdä vai yllätetäänkö joku joukkue täysin?

FA Cup kuudes kierros 17.-18.3.2018

Perinteinen ja jopa legendaarinen FA Cup on edennyt jo kuudennelle kierrokselle. Viikonloppuna pelataan taas paikasta jatkossa The Emirates FA Cup -turnauksessa. Asetelmat ovat varsin herkulliset, sillä nyt voidaan taas miettiä missä ottelussa tullaan näkemään se kierroksen isoin yllätys, vai nähdäänkö niitä ollenkaan?

Swansea – Tottenham klo 14:15 la 17.3.2018

Lauantaina Swansea City saa vieraaksi itsensä Tottenhamin, joka putosi musertavalla tavalla Mestarien liigasta Juventukselle viime viikolla. Lisäksi Harry Kane loukkaantui viikonlopun Valioliigamatsissa, joten eivät ne nuottikirjat tähän otteluun ole Tottenhamilla ihan suorassa. Swansea selvisi tähän peliin kaatamalla kotonaan Sheffield Wednesdayn, ensimmäinen ottelu oli päättynyt 0-0 tasapeliin. Myös Tottenham joutui pelaamaan ylimääräisen matsin kun se pelasi ensin Rochdalen kentällä 2-2 tasurin. Wembleyllä Spurs -juna meni sitten menojaan ja peli päättyi 6-1.

Unibetin pitkävetokertoimet peliin ovat:  7.25 – 4.50 – 1.47

 

Manchester United – Brighton & Hove Albion klo 21:45 la 17.3.2018

Manchester United pelasi viime viikonloppuna hienon ottelun Liverpoolia vastaan ja tiistaina joukkueella vastassa oli Mestarien liigassa Sevilla. Otteluruuhka on melkoinen ja saapa nähdä mikä jengi tätä ottelua tulee pelaamaan. Man Utd pääsi tähän otteluun kaatamalla Huddersfieldin vieraissa 0-2 ja Brighton eteni tähän peliin kaatamalla Coventryn kotonaan lukemin 3-1. Brightonilla voisi kotona olla jonkinmoinen sauma yllätykseen, mutta onko sillä sitä Old Traffordilla? Ja miten shokkitappio ja karsiutuminen Mestarien liigasta Man Unitediin vaikuttaa?

Unibetin pitkävetokertoimet peliin ovat: 1.29 – 5.50 – 12.00

Sunnuntaina kaksi FA Cupin ottelua

Wigan Athletic – Southampotn klo 15:30 su 18.3.2018

Wiganilla saattaa olla ne kaikkein isoimmat paineet yllätykseen, jos sellaisia ylipäänsä on. Southampton on kriisissä Valioliigassa ja viikolla annettiin kenkää päävalmentaja Mauri Pellegrinolle. Miten tämä vaikuttaa jengiin, yleensä valmentajanvaihto vaikuttaa piristävästi juuri siihen seuraavaan matsiin, eli tähän. Southampton pääsi tähän matsiin voittamalla West Brom Albionin 1-2 vieraissa, Wigan voitti itsensä Manchester Cityn lukemin 1-0.

Unibetin pitkävetokertoimet peliin ovat: 3.55 – 3.30 – 2.21

Leicester – Chelsea klo 18:30 su 18.3.2018

Tässä toinen potentiaalinen yllätys muhimassa. Chelsea pelasi oman Mestarien liigan pelinsä Barcelonaa vastaan keskiviikkona, miten lienee palautumisen kanssa sunnuntaiksi? Chelsea voitti matkalla tähän peliin kotonaan Hull Cityn peräti 4-0, Leicester sen sijaan poimi jatkopaikan lukemin 1-0 Sheffield Unitedista. Mielenkiintoinen matsi on tästäkin tulossa ja mikä parasta, otteluita ei pelata tänä viikonloppuna FA Cupin osalta päällekäin, joten pääset seuraamaan vaikkapa kaikkia matseja.

Unibetin pitkävetokertoimet peliin ovat: 3.50 – 3.45 – 2.15

Jos olet FA Cupin ystävä, tämä melkein parituntinen on nähtävä. Nähdäänkö viikonloppuna tarinoita jotka mahtuvat tähän klippiin?

Unibetin pitkävetokertoimet peliin ovat: 3.50 – 3.45 – 2.15

Aseta vetosi