Fantasy Premier League – peliviikko 3

Teemu Pukki räjäytti viime viikonloppuna pankin, kuka sen tekee nyt? Teemu Pukki taas? Muista laittaa oma Fantasy Premier League jengisi timmiin minttiin ennen perjantain aloituspeliä. Eli deadline perjantaina 21:00 vaihdoille tällä peliviikolla!
Fantasy Premier League – peliviikko 3 DEADLINE
Elokuu 23,2019
21:00

Fantasy  Premier League – peliviikko 3

Se oli totaalinen #pukkiparty! Hattutemppu ja Valioliigan maalintekijäpörssin kärkipaikalle. Ei kai se Teemu Pukki jokaisessa pelissä maalia tee ja kun nyt on vastassa Chelsea kotona, niin voi olla parempi ottaa Pukilta Fantasy Tiimin kapteeninnauha pois?

Valioliiga Suomi privaattiliigan kärjessä jatkaa Fc Perkele (Max Heino), nyt kokonaisranking on 75. sija koko pelaajistossa! Ovikellomaisen nimen omaava Plimplom (Pasi Koskinen) otti kärkijengiä 8 pinnaa kiinni ja kokonaissijoituskin on alle 1000! Kärkipäässä isoimmat paunat nappasi Santeri Tenkasen Wonders – kapteenina tuossa joukkueessa – kyllä, Teemu Pukki!

Teemu Pukkia revitään sarvista ja käsistä!

Liverpoolin tähtiveskan Alissonin loukkaantuminen näkyy heti veskarimarkkinoilla ja pelaajaa on vaihdettu Teemu Pukki, joka on siis tehoillut jo 24 pistettä tällä kaudella on kaikkein halutuin pelaaja joukkueeseen. Hintaa on jo 6,7m tätä juttua kirjoittaessa ja sisään Pukki on vaihdettu huimat 570 000 kertaa! Arsenalin väkkärä Ceballos on roudattu tiimiin yli 310 000 kertaa ja Manchester Cityn De Bruyne 260 000 kertaa. Muutenkin ostolista kuhisee nousevia pelaajia kuten Lundstram, Sterling ja Martial

Mo Salah on ehkä ollut hieman vaisu kahdessa ensimmäisessä pelissä ja se näkyy siirtolsitalla. Melkein 200 000 poisto, samoihin pääsee myös Bournemouthin Fraser, jolta odotettiin paljon. Pep Guardiolan rotaatioruletti on selvästi vaikuttamassa Bernardo Silvan pelaamiseen, hänet on treidattu myös melkein 150 000 kertaa pois. Listalla on mielenkiintoisia nimiä, Robertson, Aubameyang, Wilson, Zaha… kyllähän nämä pelaajat tuovat paljon pisteitä vielä tämän kauden aikana, mutta kun se liipasin on herkkä niin se on herkkä.

Betsaa Valioliigan mestaria!

Valioliigan Mestari ilman Liverpoolia ja Manchester Cityä

Valioliiga – ottelukierros 3

Kymmenen pelin pelikierros ja nyt kannattaa olla tarkkana. Ensimmäinen peli pelataan jo perjantaina 23.8. kello 22:00, joten ei auta sitten lauantai aamusta räpeltää enää vaihtoja omaan joukkueeseen, ainakaan tälle peliviikolle. Pistä jengi siis kuntoon ajoissa.

Perjantai 23.8.2019

 • Kello 22:00 Aston Villa – Everton

Lauantai 24.8.2019

 • Kello 14:30 Norwich – Chelsea LUE VEDONLYÖNTIVINKKI!
 • Kello 17:00 Brighton – Southampton
 • Kello 17:00 Man Utd – Crystal Palace
 • Kello 17:00 Sheffield United – Leicester
 • Kello 17:00 Watford – West Ham
 • Kello 19:30 Liverpool – Arsenal LUE VEDONLYÖNTIVINKKI!

Sunnuntai 25.8.2019

 • Kello 16:00 Bournemouth – Manchester City
 • Kello 18:30 Spurs – Newcastle
 • Kello 18:30 Wolves – Burnley

Vinkit ja vihjeet peliviikolle

Jos sitä Teemu Pukkia ei vielä ole joukkueessa, niin nyt sen hankkiminen maksaakin sitten jo hieman enemmän. Norwichin ja Pukin ohjelma ei ole helpommasta päästä, mutta Chelsea, West Ham, Manchester City, Burnley ja Crystal Palace viisikko lupailee kyllä lisää maaleja. Alle 7 miljoonaa on edelleen halpa hinta, mutta nyt ei kannata enää myöhästyä #pukkiparty -junasta?

Toinen kova luu voisi olla Burnleyn Barnes, otteluohjelmassa on Wolves ja Liverpool, mutta sen jälkeen voi revetä kun vastassa Brighton, Norwich ja Aston Villa. Kuuma pelaaja voi osua ihan missä pelissä vaan.

Arsenalin Ceballos on vielä halpa (5.6) ja tässä pelaajassa on sitä jotain. Paha ohjelma jarruttelee hankintaa, Liverpool, Tottenham, Watford, Aston Villa ja Manchester United… toki jos haluaa vaihtoehdon esim. Chelsean Barkleylle tai Leicesterin Perezille niin mars kauppaan jo. Cityn De Bruyne on kuuma pelaaja, 9,6 hinnalla saa laatua ja taitoa. Cityn otteluohjelmakin on mukava, tosin miten Pepin rotaatioruletti nyt toimii?

Pakeista suositukset edelleen Wan-Bissakalle ja viime kierroksella maalin tehneelle Lundstramille, tosin hänen tulevat matsit ovat aika kovia. Lei, Che, Sou, Eve ja Liv… ei kauheasti nollapelejä luvassa?

Muistathan että saadaksesi tämän ryhmän mahdollisia palkintoja kauden lopussa, sinun tulee olla Facebookissa Valioliiga Suomi ryhmän jäsen! Vielä ehdit liittymään mukaan. Muista myös tykätä Valioliiga Suomi FB-sivuista!

 

Jatkaako Teemu Pukki maaliputkea?

Tässä yksi isoista kysymyksistä. Vastassa on nyt Chelsea, mutta toisaalta ollaan Norwichin kotiareenalla jossa voi taas tapahtua kummia. Olisihan se hienoa jos Pukki taas onnistuisi, mutta...

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä