Fantasy Premier League – Valioliiga Suomi fantasialiigan uusi kausi!

Valioliiga Fantasy Premier League uusi kausi on täällä! Kausi 2020 - 2021 jatkaa siitä mihin viime kaudella jäätiin, oletko mukana? Parhaille pelaajille jälleen tarjolla mukavia palkintoja! Osallistu ilmaiseksi, yhdellä joukkueella vaikkapa useampaan kimppaliigaan. Perusta vaikka oma, mutta muista osallistua myös Valioliiga Suomi (koodi: otdqro) kimppaliigaan!
Valioliiga 2020-2021 startti!
Syyskuu 12,2020
14:30

Valioliiga Fantasy Premier League – liity fantasykimppaan!

FPL Fantasy Premier League on jo auki – osallistu ilmaiseksi huimaan manageripeliin! Yhdellä joukkueella voit osallistua useampaan liigaan, tee vaikka kavereiden kanssa Head-2-Head liiga!

Tarjolla on myös Valioliiga Suomi -kimppa, jossa parhaille pelaajille luvassa kauden päätteeksi palkintoja! Muista liittyä Valioliiga Suomi Facebook-sivujen tykkääjäksi, jotta voit päästä ylipäänsä palkinnoille. Liity myös Valioliiga Suomi Facebook – ryhmään! Jos osallistuit viime kaudella – olet automaattisesti mukana kun käyt aktivoimassa omat liigasi. Jos et ole varma oletko mukana, klikkaa tästä ja pääset automaattisesti liittymään Valioliiga Suomi Fantasy Premier leagueen!

valioliiga suomi fantasy premier league fantasia veikkaus veikkaussivut kertoimet

Jos etsit Valioliiga Suomi -liigan pelistä, kirjautumiskoodi on: otdqro

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/otdqro

Voit tehdä rajattoman määrän vaihtoja ennen ensimmäistä deadlinea (12.9.2020 kello 13:00), joten pistä nyt rakennelleen oma Fantasy-joukkueesi ja haasta myös kaverit mukaan!

Veikkaussivut.com oma joukkue Fantasyyn!

Tällä kaudella mukana on myös Veikkaussivut.com -niminen joukkue, joka on siis toimituksemme oma tiimi jota pidetään kauden aikana kuin kukkaa kämmenellä. Miltä näyttää lopullinen Veikkaussivut.com joukkue? Vielä on paljon aikaa deadlineen, joten pelaajisto saattaa vielä muuttua. Runko on valmiina, mutta…

Kannattaa muistaa että neljällä joukkueella ei ole ottelua ensimmäisellä peliviikolla, joten ihan koko jengiä niitä ei kannata tässä vaiheessa haalia. Jonkun voi jo penkille ottaa, sillä ensi viikolla on vain yksi ilmainen vaihto käytössä. Toki se wildcard kutittelee varmasti jo monilla heti ensimmäisten pelien jälkeen, mutta onko jo liian aikaista?

SIIRRETTY Burnley – Manchester United
SIIRRETTY Manchester City – Aston Villa

Jos on tekemisen puutetta ja haluat paneutua oikein kunnolla Fantasy Premier Leaguen syvimpään olemukseen, tässä on mainio linkkikokoelma, jonka uumenista löytyy valtavasti lukemista, pohtimista, kuunneltavaa ja katseltavaa. Kunhan muistat joukkueen kokoamisessa sen deadlinen!

Valioliiga Suomi Premier Fantasy League – FPL – Näin osallistut!

Osallistuminen on helppoa ja kaiken lisäksi ilmaista. Fantasyn avulla pelejä tulee seurattua ihan eri intensiteetillä kun omat pelaajat ovat tulessa. Osallistu Valioliiga Suomi kimppaan ja etsi myös muita kimppaliigoja, niitä voit pelata täsmälleen samalla joukkueella. Näin osallistut:

 • Rekisteröidy tai kirjaudu Fantasy Premier Leaguen sivuille. https://fantasy.premierleague.com/
 • Klikkaa tästä: Auto Join Valioliiga Suomi tai kirjoita koodi otdqro ”Join a league” kohtaan.
 • Muista liittyä Valioliiga Suomi Facebook-sivujen tykkääjäksi, jotta voit päästä ylipäänsä palkinnoille. Liity myös Valioliiga Suomi Facebook – ryhmään!
 • Jännitä mukana ja käy laittamassa joukkueesi myös halutessasi Fanteamin ja Bethardin omiin maksullisiin fantasiapeleihin – jaossa hurjia potteja ja palkintoja!

 

Valioliiga 2020-2021 alkaa 12.9.2020! Fantasyä tarjolla!

Valioliiga alkaa taas sunnuntaina 12.9.2020!

Jo nyt kannattaa katsastaa Fanteamin samankaltainen, maksullinen Fantasy Premier League – fantasiabetsaus, siellä on mm. miljoonan euron potin omaava Valioliigakohde jo tulilla. Pelithän alkavat jo melkoisen pian ja jo nyt osallistuja tuossa 25 euron pääsymaksun omaavassa setissä on 240 kappaletta. Yhteensä tilaa on 75 000 pelaajalle! Parhaalle on luvassa 200 000 euron pääpotti ja kokonaisuudessaan jaossa koko kauden kestävässä kisassa peräti miljoona euroa!

Vedonlyöntiyhtiö Bethard tarjoaa myös monenlaista fantasiavedonlyöntiä eri futissarjoihin ja eri lajeihin, kannattaa nekin käydä katsastamassa. Valioliigaan on tarjolla myös miljoonan euron potti, lisäksi sivustolta löytyy myös High Roller fantasy-pelejä laidasta laitaan!

Tarjolla on myös paljon erilaisia pelejä koko Valioliigan fantasypeleistä aina ottelukohtaisiin pistekisoihin ja moneen muuhun. Katso kaikki kohteet ja tutustu vaikkapa tähän Fan Teamin Main Eventiin! Daily Fantasy Sports kasvattaa koko ajan suosiotaan eikä ihme!

Muistathan että saadaksesi tämän ryhmän mahdollisia palkintoja kauden lopussa, sinun tulee olla Facebookissa Valioliiga Suomi ryhmän jäsen! Vielä ehdit liittymään mukaan. Muista myös tykätä Valioliiga Suomi FB-sivuista!

Valioliiga Suomi – Fantasy Premier League 19-20

Valioliiga Suomi – sarjan Fantasy Premier League -voitosta käytiin kova taistelu loppuun saakka. Sakari Uutelan Oulunkylän Tähti pistein 2412 otti himoitun ykköstilan ja onhan tuo kokonaisranking koko maailmassakin todella komea, sija 1626. Se on mainio sijoitus, sillä yhteensä tässä pelissä oli päättyneellä kaudella yli 7,6 miljoonaa pelaajaa!

Oulunkylän Tähti päihitti lopulta Kimi Ahtisen Okakachuka -joukkueen kolmella pisteellä, joten pienestähän se oli kiinni ja jossitteluun on varmasti sijaa. Kolmanneksi tullut Ville Valtasen Fields of Kaskela oli niin ikään kiinni voitossa, mutta viimeisen kierroksen pienoinen epäonnistuminen vei voiton tällä kertaa. Pisteitä kertoi 2405.

Tässä 10 parasta Valioliiga Suomi -sarjan manageria!

 • Oulunkylän Tähti (Sakari Uutela) – 2412
 • Okakachuka (Kimi Ahtinen) – 2409
 • Fields of Kaskela (Ville Valtanen) – 2405
 • S4mipool (Sami Räsänen) – 2383
 • Mudarn (Mattias Lonnroth) – 2380
 • No Pukki No Party (Elias Lappalainen) – 2376
 • *Proper Eleven* (Petteri Ylimaa) – 2367
 • Pubijengi (Jimmy Reunanen) – 2352
 • FC Qīngsōng Qǔshèng (Toni Nurmi) – 2343
 • Crosshill’s Squad (Iiro Ristimäki) – 2337

fantasy premier league voitto

Voittajajoukkueen manageria pyydämme ottamaan yhteyttä Valioliiga Suomi – facebook-ryhmän ylläpitoon lunastaaksesi palkinnon! Mitä palkintoja luvassa ensi kaudelle? Osallistu ja saat tietää!

Fantasiafutiksen avulla lisäjännitystä peleihin!

Ihan perinteinen jalkapallomatsin jännittäminen on tietenkin kivaa, mutta vedonlyönnin avulla siihen saa ihan uutta sykettä. No sitten kun otetaan vielä tähän mukaan livevedot ja fantasiatiimi jonka pelaajia otteluissa pelaa, noustaan ihan uusille leveleille. Katso mitä kaikkea on tarjolla nyt ja tulevalle jalkapallokaudelle! Muista osallistua ja voita kaverit ja siinä ohessa vaikka vähän palkintojakin!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä