FIFA 20: Stay And Play 15.4 - 19.4.2020 - kohteet ja kertoimet!

FIFA 20: Stay And Play Cup tarjoaa mielenkiintoisen turnauksen jossa ovat mukana oikeat futisjoukkueet ammattipelaajineen. Mukana myös HJK ja Nikolai Alho!
Stay And Play – kohteet ja kertoimet!
huhtikuu 15,2020
21:15

FIFA 20: Stay And Play Cup

Koko maailma kaipaa tällä hetkellä jalkapalloa. Jopa ne ketkä eivät myönnä asiaa kaipaavat futista. Yksi hyvä täyte jalkapallotyhjiöön on konsolipeli FIFA, joka on saanut koronaviruspandemian aikana miljoonia uusia pelaajia. Pelin takana oleva yhtiö EA Sports haluaa nyt antaa takaisin jotain hyvää jalkapalloyhteisölle sekä kantaa oman kortensa kekoon vaikeina aikona. Tähän tarkoitukseen on lanseerattu FIFA Stay and Play Cup – elektroninen jalkapalloturnaus!

Stay And Play, mistä kyse?

EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play Cup kokoaa yhteen 20 pitkän historian omaavaa jalkapalloseuraa. Jokaisen seuran puikoissa pelaa seuraa oikeasti edustava jalkapalloammattilainen. Ja mikä hienointa Helsingin Jalkapalloklubi eli HJK on valittu turnaukseen edustamaan Suomea!

Turnaus on kerrasta poikki formaatilla, vain voittajat jatkavat. Turnauksen ensimmäiset ottelut pelataan 15. Huhtikuuta ja finaali 19. Huhtikuuta. Kaikki turnauksen ottelut voi nähdä ilmaisena live streamina Twitchissä. Turnauksen päätyttyä EA SPORTS jakaa huimat miljoona dollaria koronaviruksen vastaiseen taisteluun!

Osallistujat

Chelsea – César Azpilicueta

Liverpool – Trent Alexander-Arnold

Manchester City – Philip Foden

Tottenham Hotspur – Serge Aurier

Olympique Lyonnais – Bruno Guimarães

Marseille – Saîf-Eddine Khaoui

PSG – Juan Bernat

Dortmund – Achraf Hakimi

Real Madrid – Vinicius Jr.

Atlético de Madrid – Joao Felix

Valencia – Manu Vallejo

Porto – Fábio Silva

AS Roma – Justin Kluivert

Ajax – Sergino Dest

PSV Eindhoven – Mohamed Ihattaren

AIK – Nabil Bahoui

Djurgården – Jesper Karlström

HJK Helsinki – Nikolai Alho

FC Copenhagen – Mohamed Daramy

Brondby – Jesper Lindstrøm

stay and play kaavio

Stay And Play Vedonlyönti

Vedonlyöntisivut kuten esimerkiksi eSports-kohteisiin erikoistunut VulkanBet on tuonut omat vedonlyöntikohteet Stay And Play turnaukseen. Voit lyödä VulkanBetillä vetoa sekä yksittäisistä otteluista että koko turnauksen voittaja maasta. Turnauksen avauspäivänä pelataan neljä ensimmäisen kierroksen ottelua, joista voittajat jatkavat kuudentoista parhaan joukkoon. Suomen oma edustaja Nikolai Alho ja HJK aloittavat turnauksensa ensimmäisellä kierroksella. Alla ensimmäisen ottelupäivän otteluparit vedonlyöntikertomineen:

 • Marseille (Khaoui) 2.73 – Tasapeli 4.37 – Brondby (Lindström) 2.02
 • Valencia (Vallejo) 2.03 – Tasapeli 4.33 Djurgarden IF (Kalström) 2.73
 • PSV (Ihattaren) 1.93 – Tasapeli 4.66 – AIK (Bahoui) 2.80
 • FC Copenhagen (Daramy) 2.55 – Tasapeli 4.82 – HJK (Alho) 2.04

Kuten kertoimista voi huomata suomalaispeluri lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Taustatietomme Mohamed Daramysta ovat heikot mutta Nikolai Alho on kertonut julkisuudessa pelaavansa konsolifutista kavereiden kanssa ja onhan mies postannut Instagramiinkin alla olevan kuvan. Ei tuollaista jengiä ihan heittämällä koota… Eiköhän Alho pese vastustajansa ja etene jatkoon! Katso VulkaBetiltä Alhon otteluun myös maalikertoimet ja tasoitusvedot.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

GAME TIME ?? #ps4 #fifa20

Henkilön NIKOLAI ALHO (@nikolaialho) jakama julkaisu

Lyö vetoa Nikolai Alhon voiton puolesta VulkanBetillä!

Turnauksen voittajavedot

Yksittäisten otteluiden lisäksi VulkanBetillä voi betsata koko turnauksen voittajamaata sekä voittajajoukkuetta. Suomi yhdellä edustajalla saa suurimman kertoimen voittajamaan veikkauksessa mutta HJK yltää voittajajoukkuetta veikatessa tanskalaisseurojen FC Copenhagenin sekä Brondbyn edelle. Englanti saa pienemmän kertoimen voittajamaa veikkauksessa koska maalla on turnauksessa suurin edustus peräti neljän seuran voimin.

FIFA – Country of Winner

 • Englanti – 2.50
 • Espanja – 4.50
 • Ranska – 5.00
 • Hollanti – 7.5
 • Tanska – 8.00
 • Ruotsi – 8.00
 • Saksa – 9.00
 • Italia – 17.00
 • Portugali – 21.00
 • Suomi – 31.00

Katso joukkuekohtaiset mestaruuskertoimet VulkanBetiltä.

Stay and Play

Mielenkiitoinen turnaus jossa tehdään hyvää! Miten Alho ja HJK pärjää? Lyö vetoa!

Aseta vetosi