FIFA Ultimate QuaranTeam: Standard Liege eSports - Fiorentina eSports 25.3.2020 klo 21.00

Futiskauden korvike FIFA Ultimate QuaranTeam on ollut aikamoista maalijuhlaa. Vielä mukana on sekä harrastelijoita että ammattipelaajia. Standard Liegen ja Fiorentinankin matsista voi odottaa useampaa osumaa.
Standard Liege eSports - Fiorentina eSports
Maaliskuu 25,2020
21:00

FIFA Ultimate QuaranTeam: Standard Liege eSports – Fiorentina eSports

Pitkävetokertoimet (Betsafe) 1.90 – 3.95 – 3.30

TV: YouTube, Twitter (#UltimateQuaranTeam)  ja Twitch

128 joukkueen superturnaus

Jalkapallo on tauolla, mutta e-urheilun puolella pelataan futista. Tyhjiötä täyttämään on järjestetty FIFA Ultimate QuaranTeam -turnaus, jossa koko maailman huippujoukkueet kohtaavat FIFA 20 -pelissä.

Turnauksen alotti Englannin League Twossa pelaava Leyton Orient, joka päätti organisoida hyväntekeväisyysturnauksen e-urheilun puolella.

Leyton Orient aloitti haastamalla Twitterissä 63 muuta joukkuetta mukaan. Tarkoitus oli kerätä seuroilta ja faneilta hyväntekeväisyyspottiin 50 000 puntaa.

Futiksen puutteessa ideasta innostuttiin todenteolla. Mukaan lähti lopulta 128 joukkuetta, ja vetofirma Bet365 alkoi sponsoroida turnausta, ja lopulta hyväntekeväisyyspotin koko kasvoi 100 000 puntaan.

Turnaus pelataan kerrasta poikki -systeemillä. Finaali on perjantaina 3.4.

Ammattilaiset vastaan amatöörit

Peliohjaimissa on mukana niin seurojen oikeita pelaajia, amatööritason konsolipelaajia sekä oikeita e-urheilun ammattilaisia. Luonnollisesti turnauksen voittajaa kannattaa hakea sieltä, missä mukana on ammattilaisia e-urheilijoita.

Oikeita futaajia on mukana ainakin Crystal Palacella, joka ohjainta pitelee Andros Townsend, Brightonilla, pelaajana Neal Maupay sekä Norwichilla, jonka vastuumies on Todd Cantwell.

Koko turnauksen suosikiksi voisi nostaa Manchester Cityn, jolla on oma eSports -joukkue sekä myös Sheffield Wednesdayn, joka ennen turnausta hankki riveihinsä ammattilaispelaaja Deleen. FIFA -ammattilaisen hankkiminen nosti Sheffield Wednesdayn vetomarkkinoilla koko turnauksen ykkösuosikiksi.

Parhaillaan pelataan turnauksen toista kierrosta. Keskiviikkona iltayhdeksältä kohtaavat Standard Liegen sekä Fiorentinan joukkueet. Kumpikin hoiti ensimmäisen kierroksen ottelunsa selvästi. Standard Liege voitti Boltonin 4-1 ja Fiorentina Nottingham Forestin 4-1.

Vetofirmat pitävät itsepintaisesti totals -rajaa 2.5 maalissa, vaikka ainakin ensimmäisellä kierroksella pelattiin useampikin maalijuhla. Pelit tietenkin tiukkenevat, kun heikot joukkueet putoavat pois, mutta jos Standard Liege ja Fiorentina kumpikin teki avauksessa neljä maalia, niin kyllä keskinäiseen otteluun yli 2.5 maalia Betsafen kertoimella 1.48 on aivan hyvä hupiveto.

Betsit Betsafelle!

Standard Liege vastaan Fiorentina, yli 2.5 maalia ja Betsafelle. Parin kympin panos, niin voittorahoilla saa torstaina ostaa Woltin kotiin tuoman lounaan.

Aseta vetosi