Fight Night UFC: Amirkhani - Fishgold la 1.6.2019 klo 21.15

Tukholman UFC illassa kohtaavat Suomen Makwan Amirkhani ja englantilainen Chris Fishgold. Veikkausvihjeessä uskomme ulottuvamman Amirkhanin voittoon.
Amirkhani - Fishgold
Kesäkuu 01,2019
21:15

Suomen Makwan Amirkhani (14-3-0) kohtaa lauantaina Ericsson Globe Areenalla, Tukholman Fight Nightissa Englannin Chris Fishgoldin (18-2-1).

Kohtaamisesta odotetaan aika tasaista sillä Fishgold on vain niukka 1.81 kertoiminen suosikki Unibetillä. Amirkhanin voitosta saisi rahat takaisin 2.00 kertaisesti.

Ottelu voi päättyä ennen täyttä aikaa

Sekä Amirkhani että Fishgold ovat erikoistuneet saamaan vastustajansa luovuttamaan ottelun aikana. Amirkhanin 14 voitosta 9 on päättynyt luovutukseen, kun taas Fishgoldin kuristusote on toiminut 14 kertaa.

Yhteensä siis nämä taistelijat ovat otelleet 38 kertaa ja näistä vain 11 on edennyt tuomariäänestykseen. Tämä antaa hieman arvoa peleihin, sillä Unibet tarjoaa otteluun 1.80 kertoimen sille, että taistelu etenee tuomariäänestykseen.

Pitää kuitenkin muistaa, että Amirkhanin kolme edellistä ottelua Jason Knightia, Arnold Allenia ja Mike Wilkinsonia vastaan etenivät tuomariäänestykseen. Usko on nyt kuitenkin kova, että Makwan saa tähän otteluun samanlaisen alun kuin hänen kahdessa ensimmäisessä Oktagon ottelussaan, jossa hän voitti Andy Oglen (TKO) että Massio Fullenin (luovutus) heti ensimmäisessä erässä.

Ottelusta odotetaan tasaista

Kummallakaan ottelijalla ei ole kovinkaan suuri kokemus UFC:n Oktagonilta, sillä Amirkhanille tämä ottelu on viides, joista hän on voittanut neljä ja hävinnyt yhden (Arnold Allen UFC 107 – tuomariääninen). Fishgoldille tämä on vasta toinen ottelu. Hän kärsi ensimmäisessä ottelussa tappion Calvin Kattarille teknisellä tyrmäyksellä heti ensimmäisessä erässä, mutta nousi tästä tappiosta ylös hyvin ottamalla helmikuussa luovutusvoiton Prahassa (UFC Fight Night 145) Daniel Teymurista toisessa erässä.

30-vuotiaalla Amirkhanilla on siis hieman enemmän kokemusta näistä taisteluista ja hän on myös ottelijoista pidempi. Tämän takia hänellä on parempi ulottuvuus sekä käsissä (72 vs 68 inch) että jaloissa (41 vs 38 inch). Fishgold on taas neljä vuotta nuorempi ja omaa paremmat tarttumistilastot (Grappling). Fishgold on ottelijoista hieman aggressiivisempi ja hän pystyy saamaan vastustajan paremmin lattiaan. Makwan on kuitenkin puolustajana parempi niin hieman on vaikeuksia löytää etua kummallekaan.

 

Amirkhanin kokemus tulee näkymään tässä ottelussa. Jos hän pystyy välttämään tappion ensimmäisessä erässä niin mitä pidemmälle ottelu etenee, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on tässä höyhensarjan ottelussa. Veikkausvihje tähän on siis ”Mr. Finlandin” voitto kertoimella 2.00.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä