Finlandia palkinto 2020 - kertoimet, veikkaus ja vedonlyönti!

Kuka voittaa tämän vuoden kaunokirjallisuus Finlandia-palkinnon? Entä minkä kirjan tekijät palkitaan Tieto-Finlandialla? Katso kertoimet Finlandia-palkinnon voittajiksi ja lyö vetoa!
Finlandia Palkinnot 2020
Marraskuu 25,2020
10:00

Finlandia-palkinto 2020 kertoimet ja vedonlyönti!

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinto 2020 ja Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinto 2020 on määrä julkistaa keskiviikkona 25.11.2020. Luonnollisesti kun ehdokkaiden joukosta löydetään tässäkin lajissa se voittaja, niin tietenkin tästä voi lyödä vetoa. Mikä on oma veikkaus Finlandia-palkintojen saajaksi? Se on jo tiedossa että voittajakirjan myyntiluvut räjähtävät isoon nousuun, toki jo ehdokkaana oleminen on lisännyt kiinnostusta juuri näitä kertoimia kohtaan.

Kaunokirjallisuus Finlandiassa ykkössuosikki on jo kolmatta kertaa ehdolla oleva Tommi Kinnunen.  Tietokirjallisuus Finlandian ykkössuosikki on puolestaan Marko Tikan ja Seija-Leena Nevalan teos Kielletyt leikit – Tanssin kieltämisen historia Suomessa 1888 – 1948. Hyvin sopii tähän korona-aikaa, jolloin kaikki kiva tuntuu olevan kielletty.

Finlandia-palkinnon 2020 kaunokirjallisuuden osalta päättää kapellimestari Hannu Lintu.  Tieto-Finlandian valitsee tänä vuonna Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar.

Unibet kertoimet Finlandia-palkintojen saajiksi

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinto 2020

 • Tommi Kinnunen: Ei kertonut katuvansa, voittajaveto kerroin 2.75
 • Heikki Kännö: Runoilija, voittajaveto kerroin 3.00
 • Ritva Hellsten: Raija, voittajaveto kerroin 4.00
 • Anni Kytömäki: Margarita, voittajaveto kerroin 5.00
 • Anne Vuori-Kemilä: Mustaa jäätä, voittajaveto kerroin 8.00
 • Ann-Luise Bertell: Heiman, voittajaveto kerroin 11.00
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kertoimet ovat todella tasaiset ja se kertoo kyllä siitä että yksittäistä isoa suosikkia ei ole. Tommi Kinnusen teosta on pidetty ennakkosuosikkina, mutta oikeastaan mikä tahansa teos voi tämän palkinnon voittaa. Minkä puolesta sinä lyöt vetoa?

Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinto 2020

 • Marko Tikka & Seija-Leena Nevala: Kielletyt leikit – Tanssin kieltämisen historia Suomessa 1888–1948, voittajaveto kerroin 2.75
 • Juha Taskinen: Jää hyvin, saimaannorppa, voittajaveto kerroin 3.25
 • Leena Malkki: Mitä tiedämme terrorismista, voittajaveto kerroin 3.75
 • Jussi Pullinen: Mitä meille tapahtui? – Näin internet ja sosiaalinen media muuttivat elämämme, voittajaveto kerroin 4.50
 • Timo R. Stewart: Valter Juvelius ja kadonneen arkin metsästys, voittajaveto kerroin 6.00
 • Marjatta Sarpaneva: Timo Sarpaneva – taide ja elämä, voittajaveto kerroin 9.00

Myös tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnon kertoimet 2020 ovat varsin tasaiset ja tässäkään selkeätä ennakkosuosikkia ei ole. Neljän ensimmäisen ehdokkaan kertoimet ovat alle 2.00 päässä toisistaan (2.75 – 4.50) joten jännitystä riittää tässäkin kategoriassa.

Vuoden 2019 Kaunokirjallisuus Finlandian voitti Pajtim Statvci teoksella Bolla. Tämän voittajan valitsi Merja Ylä-Anttila. Tieto-Finlandian valitsi puolestaan Sixten Korkman ja voittaja oli teos Metsä meidän jälkeemme (Anssi Jokiranta, Pekka Juntti, Anna Ruohonen ja Jenni Räihä).

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Voittajaveto Finlandia-palkinto

Pitääkö ennakkosuosikit kutinsa, vai onko voittaja joku muu? Katso Finlandia-kertoimet ja lyö vetoa! Onko sinulla jo omia suosikkeja tähän kisaan?

Aseta vetosi