CS:GO Flashpoint 1: HAVU - MAD Lions 18.04.2020 Klo 22.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Flashpoint kausi 1 huipentuu tulevana viikonloppuna. Lauantaina 18.04.2020 pelataan suomalaisittain iso semifinaali kun HAVU haasta MAD Lionsin. Kumpi etenee Flashpoint finaaliin? Lue vihje ja lyö vetoa!
Flashpoint 1: HAVU - MAD Lions
huhtikuu 18,2020
23:00

Flashpoint 1: HAVU – MAD Lions – Semifinaali

Pitkävetokertoimet (Vulkanbet) 2.08 – 1.71

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomen tämän hetken kuumin eSports-joukkue on HAVU. HAVU Gaming tekee kovaa jälkeä monen eri pelin kanssa mutta erityisesti CS:GO:n parissa joukkue on tehnyt nyt nimeään tunnetuksi suurelle yleisölle. Tällä hetkellä HAVU tavoittelee uuden Flashpoint sarjan voittoa. HAVU on varmistanut itselleen turnauksessa jo vähintään kolmannen sijan ja muhkean 100 000$ palkintopotin.

HAVU kohtaa seuraavassa ottelussa lauantaina 18.04.2020 klo 23.00 alkaen tanskalaisen MAD Lionsin. Mikäli suomalaiset nappaavat voiton ottelusta se tarkoittaisi paikkaa sunnuntain finaalissa brasilialaista MIBR:tä vastaan. Pelkkä finaalipaikka tietäisi joukkueelle vähintään 250 000$ tienestit, Flashpointin voitto peräti puolen miljoonan voittoja!

Näin HAVU:n turnaus on edennyt tähän pisteeseen: 

Taulukko IS.fi

HAVU vs. MAD Lions 18.04.2020

Lähtökohdat suomalaisittain isoon otteluun ovat vähintään kutkuttavat. Molempien pohjoismaalaisten joukkueiden statsit viime ajoilta ovat hyvin tasaiset. Molemmat joukkueet ovat voittaneet 4/5 edellistä otteluaan ja 8/10 edellistä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa Flashpointissa kahdesti maaliskuussa. Näissä voitot jakaantuivat tasan 1-1. Vedonlyöntiyhtiöt ovat arvioineet suomalaiset ottelussa altavastaajaksi mutta HAVU:lla on tässä todella hyvät mahdollisuudet voittoon.

Kerroinpoiminnat

HAVU on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 27. kun tanskalaiset ovat huomattavasti korkeammalla sijalla 13. Suomalaisilla on nyt kuitenkin hyvä draivi päällä ja HAVU:lla on mahdollisuudet edetä finaaliin. Voitolla HAVU saattaisi nousta jopa ranking-tilastoissa ENCE:n ohi parhaaksi suomalaiseksi joukkueeksi.

Molemmissa edellisissä kohtaamisissa kaksi ensimmäistä karttaa ovat olleet Train sekä Mirage. Nämä kartat nähdään myös todennäköisesti lauantaina ja me povaamme MAD Lionsin olevan vahvempi mahdollisessa Miragessa, jossa tanskalaiset ovat viiden kartan voittoputkessa. Samaan hengenvetoon uskomme kuitenkin  edellisen voiton jäljiltä täynnä itseluottamusta olevan HAVU:n otteluvoittoon. Näistä lähtökohdista rakentuu kerroinpoimintamme jotka toimittaa vedonlyöntisivusto VulkanBet:

  • HAVU voittaa – 2.02
  • HAVU voittaa 1. kartan – 1.99
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.88

Seuraa heitä: Olli ”sLowi” Pitkänen sekä Asger ”AcilioN” Larsen

HAVU kaatoi edellisessä ottelussa vakuuttavasti Cloud9-joukkueen lukemin 2-0 (16–11 Nuke, 16–8 Vertigo). Tuon ottelun herra ja hidalgo oli HAVU:n Olli ”sLowi” Pitkänen, joka on tällä hetkellä tilastojen valiossa koko turnauksen paras pelaaja.

HAVU on siis kertaalleen jo voittanut Mad Lionsin Flashpoint kauden alussa. Tuossa ottelussa näkyi tanskalaisten miehistön muutos, kun joukkue vaihto juuri ennen kauden alkua pelinjohtajaa Copenhagen Flamesin joukkueen exään Asger “AcilioN” Larseniin. Miestä pidetään pelaajana, joka johtaa hyvin peliä mutta ottaa myös paljon tappoja. Edellisessä MIBR kohtaamisessa AcilioN jäi pakkaselle lukemin -16. Mikä on 23 – vuotiaan pelivire lauantaina?

HAVU hakee menestystä tosissaan

HAVU lähtee otteluun allaan 2-0 voitto, MAD Lions nuolee vielä haavoja 1-2 tappion jälkeen MIBR:lle. Havuja perkele ja suomalaiset isoon voittoon! Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä