Formula 1 GP Brasilia: Su 17.11.2019 - Bottas kärjessä?

Vaikka mestaruudet on jo sinetöity, haluaa Mercedes menestyä. Valtteri Bottaksella kyyti näyttää kaikkein kovimmalta, jatkuuko huima vire myös tässä kisassa?
F1 veikkaus
Formula 1 GP Brasilia
Marraskuu 17,2019
19:10

Formula 1 GP Brasilia – Mercedesten heiniä?

F1 GP USA CMorella – katso livenä!

F1-kausi 2019 vetelee viimeisiään, mutta sehän ei tarkoita sitä että loppukauden kisat olisivat tylsiä. Mestaruudet on ehkä ratkottu, mutta ei kuskit ole luovuttaneet. Eikä tietenkään vedonlyöjät. Paljon on vielä pisteitä jaossa, ihan samoin kuin rahaa eri vedonlyöntisivustojen betsikohteissa. On selvää että tätäkin kisaa tulee tavalla tai toisella viisikko Verstappen, Bottas, Hamilton, Leclerc ja Vettel hallitsemaan, eipä siellä aika-ajojen kärjessä tai palkintopallin kolmen parhaan joukossa kovin montaa muuta ole ollut.

Ferrarilla alla on todellinen katastrofikisa, Mercedes hallitsi lopulta kisatapahtumia Bottaksen ansiosta ylivoimaisesti. Rengastaktiikka joka Valtterille valittiin oli laskelmien mukaan hitaampi kuin Hamiltonilla, mutta niin vain Bottas on löytänyt taas loppukauteen huippuvireen ja napsinut pisteitä kiitettävään tahtiin.

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

Formula 1 televisiointi ja livestream

Formulat São Paulossa 15.-17.11.

  1. vapaat harjoitukset pe 15.11. klo 15.55
  2. vapaat harjoitukset pe 15.11. klo 19.55
  3. vapaat harjoitukset la 16.11. klo 16.55

Aika-ajot la 16.11. klo 19.55, lähetys alkaa klo 19.00

Osakilpailu su 17.11. klo 19.05, lähetys alkaa klo 18.00

Cmore näyttää formulat tuttuun tapaan omilla alustoillaan.

Vedonlyönti F1 Brasilia -kisasta

Jos on kauden aikana tuntunut tylsältä arvata viiden huippukuskin väliltä sitä oikeaa voittajaa, niin ehkä tähän kisaviikonloppuun voisi kokeilla jotain uutta? Siis sen kisan voittajavedon rinnalle? Charles Leclerc saa kisaan jo 10 lähtöruudun rangaistuksen moottorivaihdon takia, joten ihan heti ei riitä usko Charlesin voittoon. Toki näin voi tapahtua ja Leclercin ajotaidoilla se on myös mahdollista, mutta vaatii tähdet kohdilleen.

Kisasta voi lyödä vetoa myös siitä, pääseekö kuski kuuden parhaan joukkoon. Tässä kohtaa McLarenien kertoimet alkavat olla ne herkullisimmat betsausta varten sillä kolmen kärkitallin kuskien kertoimet ovat 1.12 – 1.33. Mikäli arvelet että on olemassa kuski joka voittaa Brasilian aika-ajot, nappaa nopeimman kierrosajan kisassa ja hoitaa koko kisan kotiin – siitä kerroin 4.10.

Betsata voit myös Bottaksen tekemisiä näinkin tarkasti:

  • Johtaa kisaa minkä tahansa kierroksen jälkeen – 1.20
  • Voittaa aika-ajot ja kisan – 8.00
  • Ensimmäinen varikkokäynnin suorittanut kuljettaja – 10.00
  • Viimeinen varikkokäynnin suorittanut kuljettaja -10.00
  • Ajaa nopeimman kierroksen ja voittaa kisan -10.00
  • Keskeyttää ensimmäisellä kierroksella – 10.00
  • Ajaa nopeimman kierroksen, voittaa aika-ajot ja voittaa kisan – 15.00

Mercedesten kaksintaistelu vai tuleeko joku takaa?

Mercedekset ovat olleet vahvoja viime aikoina, mihin potku riittää tällä kertaa? Charles Leclercin 10 ruudun rangaistus on kova juttu, mutta mihin rahkeet lopulta Ferrarilla riittävät? Joko keskitytään ensi kauteen?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä