Formula 1 GP Monza: Sunnuntaina 8.9.2019 - Ferrarit vahvoilla?

Ferrarien suoravauhti oli kohdillaan Belgiassa ja sitä se tulee olemaan myös kotiradalla Monzassa. Voitto tulossa, mutta miten on kaksoisvoiton lailla? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
F1 veikkaus
Formula 1 GP Monza
Syyskuu 08,2019
16:10

Formula 1 GP Monza – vauhdin hurmaa!

F1 GP MONZA CMorella – katso livenä!

Formula 1 GP Monza – Leclerc uusi Ferrarifanien suosikki

Charles Leclercin nappaama voitto Spassa ei voinut tulla parempaan paikkaan Ferrarin osalta. Viikolla juhlitiin Monzan radan ja tallin 90 vuotispäivää ja odotukset Monzan osakilpailua varten ovat todella kovat. Ferrari oli todella ylivoimaisessa kunnossa Span pitkillä suorilla osuuksilla, joten olisiko tässä nyt tulossa toinen Ferrarin voitto putkeen? Charles Leclerc näyttää todella paljon nälkäisemmältä kuskilta Sebastian Vetteliin verrattuna – tosin tallin hieman outo renkaanvaihtotaktiikka edellisessä kisassa oli syynä tähän järjestykseen.

Mercedeksellä taitaa loppukauden marssijärjestys olla Hamilton – Bottas, Valtterin mukaan kisan loppuvaiheessa säästeltiin jo moottoria Monzaan. Jos näin on niin eiköhän tämä kisa ole Ferrareiden juhlaa? Sopimus tuli ensi kaudelle Mercedeksen kanssa, mutta kyllähän Hamilton on pitänyt Bottaksen ihan rintataskussa muutamia hetkiä lukuun ottamatta.

Kertoimet tämän kisan voittoon ovat jo pienimmät Unibetillä Charles Leclercillä ja aika-ajojen kärkipaikka taitaa mennä taas Ferrarille, jopa kaksoisvoittona. Ehkä eniten jännittää tässä kisassa näin etukäteen pystyykö Sebastian Vettel pitämään Mercedekset takanaan, Charles Leclercille tuo ei näytä olevan mikään ongelma.

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

F1 Monza televisiointi

Monzan huikea osakilpailu ja kaikki tapahtumat näkyvät luonnollisesti Cmore-palvelun kautta, katso vaikka kaikki tapahtumat suorina lähetyksinä ja lyö vetoa aina ensimmäistä harjoituksista alkaen.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Monzan radalla 6.9.-8.9.

  1. vapaat harjoitukset pe 6.9. klo 11.55
  2. vapaat harjoitukset pe 6.9. klo 15.55
  3. vapaat harjoitukset la 7.9 klo 12.55

Aika-ajot la 7.9. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 8.9. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Veikkaus: Ferrarin juhlat jatkuvat?

Monzan rata vaatii vieläkin enemmän suoranopeutta Belgian Span rataan verrattuna, joten Ferrari on vahvoilla. Unibetin kertoimien mukaan Leclerc, Hamilton ja Vettel on se kolmikko joka tässä voitosta taistelee, Bottaksen pitäisi joku viimeinen napsu saada otettua jotta voisi edes teoriassa ajaa voitosta.

Tällä radalla on taas paha ykkösmutka, ajaako Max Perstappen jälleen Kimi Räikkösen kylkeen? Kisaa ei voi voittaa ensimmäisessä mutkassa, mutta sen voi siinä kyllä hävitä. Ja näin kävi Verstappenille ja Kimi Räikköselle edellisessä kisassa.

Unibetin kertoimet Monzan osakilpailun voittoon kuuden kärkinimen osalta:

  • Charles Leclerc 2.40
  • Lewis Hamilton 2.75
  • Sebastian Vettel 3.50
  • Valtteri Bottas 11.00
  • Max Verstappen 17.00
  • Alexander Albon 51.00

Ferrarit liekeissä kotikisassa!

Ja nyt siis positiivisella tavalla eli punainen voittoon? Ferrari voittoon 1.50 kertoimella tähän kisaan!

Aseta vetosi