Formula 1 GP Saksa: Sunnuntaina 28.7.2019 kello 16:10

Olisikohan jo Bottaksen vuoro voittaa? Katso kertoimet voittajavetoon ja pistä betsit Bottakselle!
F1 veikkaus
Formula 1 GP Hockenheim Saksa
Heinäkuu 28,2019
16:10

Formula 1 GP Saksa, Mercedeksien juhlat jatkuvat?

GP Hockenheim CMorella – katso livenä!

Formula 1 kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Saksan Hockenheimin radalla. Vedonlyöjälle voittajaveto on jälleen arvuuttelua viiden eri kuskin kesken, ainakin aika-ajoissa ja itse kisassa. Vedonlyöntiä voi harrastaa myös jo vapaista harjoituksista alkaen, joten sieltä voi löytyä ihan mukavia kertoimia poimittavaksi.

Jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa peliin ainakin GP:n voittajavedon ja kertoimet, lisäksi tarjolla voi olla paljonkin erilaista betsattavaa. Unibet tarjoaa F1-viikon alussa voittajavedon lisäksi myös 1-3 sijoitusvedon, voit siis betsata selviytyykö kuski kisassa kolmen parhaan joukkoon. Tässä kohtaa poimittavia kertoimia ovat Max Verstappenin 1.83, Charles Leclercin 1.72 ja Sebastian Vettelin 1.80 kertoimet. ”Parhaassa” tapauksessa kaikki kolme ovat palkintopallilla, mutta se olisi jo Mercedekseltä melkoinen katastrofisuoritus. No, näitäkin on toki joskus aniharvoin nähty.

Säätiedotukset lupailevat Saksaan melkoista kuumuutta, onko tämä taas sitten Verstappen – Leclerc taisto? Mercedekset sulavat kuumuudessa ja aerodynamiikka kärsii…

F1 Saksa televisiointi

Tuttuun tapaan Suomessa tv-oikeudet ovat CMorella, joten sitä kautta voi kisat streemata vaikka sinne laiturin nokkaan tai johonkin muuhun paikkaan. tässä kisaviikonlopun aikataulu, betsaaminenhan alkaa siis jo ensimmäisistä vapaista harjoituksista ja jotain osviittaa se toki antaa koko viikonloppua varten.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Hockenheimin radalla 26.-28.7.

  1. vapaat harjoitukset pe 26.7. klo 11.55
  2. vapaat harjoitukset pe 26.7. klo 15.55
  3. vapaat harjoitukset la 27.7. klo 12.55

Aika-ajot la 27.7. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 28.7. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Veikkaus: Mercedeksille liian kuumaa?

F1-sirkuksen ympärillä huhukausi on kuumimmillaan ja Mercedeksen jätettyä Bottaksen sopimuksen option käyttämättä, on selvää että Bottas on yksi F1 varikon puhutuimmista pelinappuloista. Sebastian Vettel tässä näyttelee taatusti isoa osaa, huhut vievät miestä jo eläkkeelle. Ehkä tallin vaihto tekisi jo hyvää? Tämä nähtiin Red Bullilla aikanaan ja olisiko nyt Ferrarin vuoro? Vaihtoehtona toki on päätyä kokonaan eläkkeelle, muut vaan ovat nopeampia. Bottasta on kaavailtu jopa Ferrarin rattiin, se jos mikä olisi mielenkiintoinen siirto. Italiassa on vaadittu jopa Kimi Räikkösen palauttamista Ferrarin rattiin, voiko tuo olla edes mahdollista? No, kaipa se näissä piireissä on.

Johonkin suuntaan paletti tässä kauden aikana kääntyy, mutta mihin? Välttämättä ratkaisuja ei saada aikaiseksi vielä ennen kesätaukoa, joka seuraa Saksan GP:n (28.7.) ja Unkarin GP:n (4.8.) jälkeen. Näiden kahden kisan jälkeen ajetaan vasta 1.9. Belgian Spassa.

Nähdäänkö Bottas Kimin tapaan seuraavaksi ralliauton ohjaimissa? No tässä vähän taidonnäytettä. Hurjaa menoa! Meidän veikkauksemme on että Mersu ei voita – kuka sitten voittaa?

Mercedekset kotiradalla - pilaako helle huuman?

Näinhän se taitaa olla taas yleisajatus tähän kisaan. Viime vuonna Vettel herpaantui sadekelissä ja rysäytti seinään. Tuleeko tällä kertaa sadekeliä saataville vai hoitaako Mersu homman himaan? Katso kertoimet koko viikonlopulle ja heitä betsit kehiin!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä