Formula 1 GP Itävalta sunnuntaina 30.6.2019 kello 16:10

Kanadan ja Ranskan kisat ovat olleet todella tylsiä köröttelyjä, joko nyt saataisiin vähän draamaa ja rytinää kehiin? Virkamiesajelun aika voisi olla jo ohitse, kuka mahtaa tämän sunnuntaiajelun voittaa? Katso kaikki kohteet ja kertoimet ja lyö vetoa F1-kisaviikonlopusta!
F1 veikkaus
Formula 1 GP Itävalta
Kesäkuu 30,2019
16:10

Formula 1 GP Itävalta, toivottavasti vähän virkeämpi kurvailu?

GP ITÄVÄLTA   SU KLO 16.10 CMORE

 

Ranskan osakilpailu viime viikonloppuna oli loppujen lopuksi niin tylsää katsottavaa, että on oikeastaan hyvä että seuraava osakilpailu tulee näin pian. Nyt ajetaan Itävallassa jossa Valtteri Bottas on viihtynyt mukavasti. Viihtyjiä on toki muitakin ja yksi näistä on Max Verstappen, joka tälle radalle saa lähes kotikenttäedun mylvivistä oransseista faneistaan.

Formula 1 voittajaveto alkaa olemaan jo hieman tylsää betsattavaa, mutta juuri silloinhan sitä pitää betsata. Kyllähän se päivä on tulossa jolloin Mercedeksen kumpikaan kuljettaja ei voita kisaa, mutta eri asia on tuleeko se nyt tässä kisassa vai tuleeko tällä kaudella ollenkaan. Ferrarin auto on osoittautunut melkoiseksi sudenkorennoksi ja siitä ei ole ainakaan toistaiseksi haastamaan Mercedestä tosissaan.

Monella sivustolla on tarjolla voittajaveto ja kertoimet ovat 1.70 Lewis Hamilton ja 3.75 Valtteri Bottas Mersukuskeille, Ferrareiden Sebastian Vettel ja Charles Leclerc ovat 6.00 ja 6.50 kertoimilla siinä vanavedessä. Max Verstappen on yksi voittajaehdokkaista, voittokerroin 17.00. Samasta Unibet taulukosta löytyvät myös palkintopallikertoimet, ne ovat tälle joukolle 1.13-2.85. Mikäli joku muu kuski sattuisi lunastamaan palkintopallipaikan, siitä olisi tarjolla kerroin joka on vähintään 23.00.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Mercedes lähellä kaksoisvoittoa

Unibet tarjoaa myös kertoimet kahden parhaan joukkoon, Hamilton 1.30 ja Bottas 1.40 ovat ihan lyötäviä betsejä. Vettelin 1.95 ja Leclercin 2.50 vaativat jo epäonnea toiselta Mercedekseltä. Viime vuonnahan molemmat Mercedekset hyytyivät radan varteen, voisiko historia toistaa itseään?

Yksi jännityksen kohde on tietenkin se nopein kierros kisassa, siitä kun saa tällä kaudella sen ylimäääräisen pisteen plakkariin. Jos siis sijoittuu 10 parhaan sakkiin, no harvoin alempaa niitä nopeita kierroksia edes ajetaan. Mercedekset ovat tämänkin kerroinlistan kärjessä, mutta Ranskassa tilanne antoi Ferrarin Sebastian Vettelille mahdollisuuden hakea uudet kumit alle ja tykittää nopein kierros. Bottas ja Hamilton 4.00 kertoimilla ovat hyvä kohde, mutta ehkä tässä kohtaa voisi heittää betsejä myös esimerkiksi Max Verstappen 4.75, Pierre Gasly 5.00 ja tietenkin Ferrarikaksikolle Leclerc 6.25 ja Vettel 6.25. Jokuhan se näistä kuudesta kuskista on. Voit myös betsata sen nopeimman kierroksen tehneestä tallista…

Entä tulisiko draamaa ja rytinää eli turva-auto radalle? Tälle on tällä radalla kerroin 1.60, ei -vaihtoehto on saanut kertoimeksi 2.20. Ehkä tämän kisan aikana ei tarvitse nukahtaa sohvalle – Juhannuksestakin on jo viikko.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Itävallassa 28.-30.6.

  • Ensimmäiset vapaat harjoitukset pe 28.6. klo 11.55
  • Toiset vapaat harjoitukset pe 28.6. klo 15.55
  • Kolmannet vapaat harjoitukset la 29.6. klo 12.55
  • Aika-ajot la 29.6. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00
  • Osakilpailu su 30.6. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Kyllähän siellä Ranskassakin tapahtui, lähdössä ja viimeisellä kierroksella.

Uusiiko Max Verstappen viime vuoden voiton?

Kyllähän se kieltämättä vaatisi totaalista Mercedes-kämmiä ja samaa melkein Ferrarilta. Verstappenilla on täällä iso kannatusjoukko mukana, joten siitä se ei jää ainakaan kiinni. Tämäkö on se kisa jonka voittaa joku muu kuin Mercedes?

Aseta vetosi