Formula 1: Itävallan GP, su 5.7.2020 klo 16 - lyö vetoa Itävallan GP:stä

Vihdoinkin. Onhan tätä odotettu pitkään ja hartaasti. Alkukausi on mennyt vanhoja formulapätkiä tuijottaessa ja kuumimpia F1-huhuja lukiessa. Ja onhan tässä tauon aikana paljon tapahtunutkin, Sebastian Vettel ollut käristyspisteen keskipisteessä. On mielenkiintoista nähdä, miten ajelu muuttuu tässä tällä kaudella. Nyt se ainakin on päivänselvää että Sebulla ei ykköskuskin paikkaa Ferrarilla ole.
Formula 1 Itävalta GP
Heinäkuu 05,2020
15:10

Formula 1: Itävallan GP, sunnuntaina 5.7.2020

 • Paikka: Red Bull Ring
 • Livelähetys: C More

 

Valtteri Bottas otti upeasti paalupaikan kauden 2020 ensimmäisessä kisassa. Voittaako Val77eri Bo77as vielä koko Itävallan kisan? Vai onko Lewis Hamilton taas kisavireessä? Katso kertoimet kisaan!

Itävallan GP pääsee avaamaan Formula 1 2020 kauden. Ja millä tavalla! Ennenkuulumattomasti täällä ajetaan kaksi peräkkäistä kisaa ja harvoin on kisojen välillä ollut näin pitkää väliä edellisen kauden lopusta seuraavan kauden alkuun. Ovatko kuskit ihan hukassa ja miten on voimasuhteiden käynyt? Ovatko ne ennallaan?

No vedonlyönti on ainakin ennallaan ja F1 kertoimet löytyvät kaikilta vedonlyöntisivustoilta tähänkin kisaan ja vähän muuhunkin. Nordicbet on yksi niistä betsifirmoista joilta Formula 1 kertoimet löytyvät jo hyvissä ajoin, joten katsotaan mitä kaikkea on tarjolla:

Tätä oli luvassa viime vuoden kisassa, mitä mahtaakaan olla nyt tarjolla?

Itävallan GP aika-ajot kertoimet

Kenelle leivotaan aika-ajoista paalupaikka? Entä mikä on paalupaikan voittomargiaali? Ja mikä talli tuon paalupaikan saavuttaa ja mikä luku on paalupaikka-ajan voittotuloksen tuhannesosasekunnin numero? Kaikista näistä voi lyödä vetoa.

Paalupaikka tullee olemaan Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin taisto, Nordicbetin formula-kertoimet ovat tasan 2.75 – 2.75. Bottaksen kerroin 5.50 olisi yllätys, samoin Ferrarikaksikko Leclerc 7.00 ja Vettel 10.00 tekisivät ison yllätyksen paalupaikalla.

Voittomarginaalissa voi lyödä vetoa:

 • Voittomarginaali paalupaikassa alle 0,1 sekuntia – 2.25
 • Voittomarginaali paalupaikassa 0,1 – 0,2 välissä – 3.00
 • Voittomarginaali paalupaikassa yli 0,2 sekuntia – 3.00

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Itävallan GP voittajaveto

Luonnollisesti tämä on yksi vedonlyöntikohteista ja varmasti sellainen joka kiinnostaa todella monia. Kertoimien perusteella tästä kisasta tulee Lewis Hamilton – Max Verstappen kaksintaistelu, sillä voittajakertoimet Nordicbetillä ovat 2.80 – 3.00. Onko se jälleen kolmen kärkitallin kuusikko joka hallitsee niin aika-ajoja kuin kisojakin? Tässä kuuden parhaan kuskin kertoimet kisaan, mainitaan nyt että Kimi Räikkönen on saanut tähän kisaan voittajakertoimet 301.00.

 • Lewis Hamilton 2.80
 • Max Verstappen 3.00
 • Charles Leclerc 5.00
 • Valtteri Bottas 6.50
 • Sebastian Vettel 7.00
 • Alexander Albon 36.00

Voittajavedon lisäksi voi lyödä kisassa vetoa myös siitä sijoittuuko kuski kolmen, kuuden, tai kymmenen parhaan joukkoon. Ihan herkullisia kertoimia täälläkin tarjolla.

Erikoisvedoiksi voi luokitella mm. turva-auton radalle tuloa ja tietenkin virtuaalisen turva-auton käyttöveto. Turva-auton kerroin on 1.72, ei vaihtoehto 2.02. Tsekkaa myös virtuaalisen turva-auton käytön kerroin Nordicbetiltä!

Entä mikä auto tai mikä talli keskeyttää ensimmäisenä? Ja montako autoa selviää ensimmäisessä kisassa maaliin? Yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista on se, miltä aika-ajojen positiolta löytyy lopulta se kisan voittaja?

 • Paalulta – 2.00
 • Kakkosesta – 2.50
 • 3-4 – 5.50
 • 5-7 – 21.00
 • 8-13 – 51.00
 • Loput – 41.00

Kuvitellaan tähän vaikkapa tilanne jossa sadekuuro pilaa Max Verstappenin mahdollisuudet ja sijoitus on 10. Uudet renkaat alle kisaan ja nousu kohti kärkeä. Kerroin 51.00 on melkoisen hyvä sijoitus siinä tapauksessa. Ei olisi ensimmäinen kerta…

Ja kohta päästään huristelemaan uudella pelillä:

Formula 1 kausi - vihdoinkin täällä!

Formulat ovat vihdoin täällä ja niin on myös vedonlyöntikin. Katso kuumimmat kertoimet Itävallan F1 - kisaan ja lyö vetoa ehkäpä yllätyksellisestä kisasta! Me lähdemme tähän kisaan vähän tylsästi veikkaamaan Lewis Hamiltonin valtakauden jatkumista. Ei Lewis Hamiltonin

Aseta vetosi