F1 GP Kanada – Sunnuntaina 9.6.2019 kello 21:10

Formulat siirtyneet nyt Kanadaan ja Montrealin nopealle radalle. Kuka tömäyttää Wall of Championsiin ja ketkä pistetään podiumille kisan päätteeksi? Jokuhan se näistä kolmesta on: Mercedes, Red Bull, Ferrari
F1 veikkaus
F1 GP Kanada
Kesäkuu 09,2019
21:10

F1 GP Montreal – Kanadassa Mercedekset häipyvät horisonttiin?

Formula 1 sirkus on siirtynyt Amerikan-mantereelle ja Kanadaan. Sunnuntaina 9.6. iltasella ajetaan mielenkiintoinen F1-osakilpailu Montrealin radalla, jossa vauhdit nousevat hurjiin lukemiin. Yhdellä kierroksella ohituksia taitaa jo tulla enemmän kuin Monacossa koko kisassa, joten vauhdikas kisa on mitä todennäköisimmin tulossa.

Vedonlyönti tämän kauden F1-mestarista käy edelleen kuumana, Mercedeksen Lewis Hamilton on luonnollisesti se ykkösvaihtoehto Valtteri Bottaksen miehittäessä kakkospaikkaa. Sebastian Vettel – Charles Leclerc… onko Ferrarista edes haastajaksi? Max Verstappen voisi olla se pahin uhka Mersu-kaksikolle mikäli Red Bull auton kehitys jatkuu tälläisenä. Olisiko Maxin vuoro voittaa Kanadassa? Kuusinkertainen Montrealin radan voittaja Lewis Hamilton on varmasti eri mieltä – menihän edellinen kisa Montrealissa mönkään Sebastian Vettelin napatessa palkintopallin korkeimman paikan.

Nordicbet kertoimet tähän kisaan näyttävät jälleen että kisa on neljän – viiden kauppa. Max Verstappenin 11.00 voittokerroin on hieman liian hyvä ohitettavaksi, toki Ferrarin ja Mercedeksen odotetaan olevan edellä. Vettel 4.25 ja Leclerc 5.75 ahdistelevat kertoimissa Hamilton 2.25 – Bottas 3.20 kaksikkoa, mutta jos auto ja moottori eivät oikein toimi taktiikan ohella, jälki ei voi oikein hyvää olla. Tämä nähtiin Monacossa jossa talli töppäili jälleen oikein huolella.

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Viiden kauppa – mutta missä järjestyksessä?

Katso Formula 1 viikonloppu livenä Montrealista ja lyö vedot kehiin ajoissa!

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Montrealissa 7.-9.6.

  • 1. vapaat harjoitukset to 7.6. klo 16.55
  • 2. vapaat harjoitukset to 7.6. klo 20.55
  • 3. vapaat harjoitukset la 8.6. klo 17.55
  • Aika-ajot la 8.6. klo 20.55, lähetys alkaa klo 20.00
  • Osakilpailu su 9.6. klo 21.05, lähetys alkaa klo 20.00

Betsafe Kimi Räikkönen erikoisbetsit

Betsafe tarjoilee F1-kertoimien lisäksi myös herkullisia erikoisvetoja Kimi Räikkösen menestyksestä. Voit lyödä vetoa siitä sijoittuuko Kimi Räikkönen tallikaverinsa Antonio Giovinazzin edelle jokaisessa kisassa kaudella 2019. No, varmuuttahan ei sille taida olla että floppikuski ajaa kaikkia kisoja, mutta kerroin 9.00 antaa toki melkoisesti jännitettävää kaikkiin kisoihin.

Voit myös betsata Kimi Räikkösen sijoittumista palkintopallille jossain tämän kauden kisassa – sille kerroin puolestaan 12.00. Melkoisesti autoja tulisi laota jossain kisassa edestä pois ja Alfa Romeon autossa tapahtua iso kehitys jos näin tapahtuu. Kerroin Kimin voitolle tällä kaudella jossain kisassa on 80.00, tuskin tuotakaan tapahtuu – vai voiko sittenkin? Nämä kohteet löydät siis Betsafelta.

Onko jo Alonsoa ikävä? Giovinazzin tilalle piakkoin? Vai Gaslyn?

Viiden kauppa - kuka vie?

Hamilton, Bottas, Verstappen, Leclerc ja Vettel. Sensaatiohan se on jos joku näistä ei tätä kisaa voita. Edellisestä kolmen kärkitallin ulkopuolelta tulleesta voitosta on huimat 6 vuotta, edellinenhän oli kauden 2013 Australian avauskisan Kimi Räikkösen voitto. Emme suosittele näiden ulkopuolisia betsejä ainakaan voittajavetoon, mutta joskushan sekin ihme taas nähdään. Mutta ei kai vielä tällä kaudella...?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä