F1 GP Ranska – Sunnuntaina 23.6.2019 kello 16:10

Kanadan F1 GP oli muutamaa tapausta lukuunottamatta melkoinen torkkupeitto, nähtäisiinkö nyt draamaa ja rytinää vähän enemmän? Ja ratkaistaanko voitto muuten kuin tuomariäänin? No betsikohteita tietty riittää, joten ei muuta kuin betsaamaan ja bongaamaan parhaat kertoimet!
F1 veikkaus
F1 GP Ranska
Kesäkuu 23,2019
16:10

F1 GP Ranska – Kuka laitetaan paalulle patonkimaassa?

Kanadan F1 GP oli taas harvinaisen tylsää seurattavaa, mutta toki pari seinäkosketusta ja Vettelin ja Hamiltonin taistelu kärjessä antoivat hieman buustia kisaan. Oli sitten viiden sekunnin aikasakko ansaittu tai ei, jäi kisasta hieman huono maku suupieliin, ratkesihan kisa nyt sitten vähän muuten kuin ajamalla. Toivottavasti Ranskan GP:ssä ei sorruta samanlaisiin tuomariratkaisuihin, ajamalla nämä pitäisi hoitaa.

Valtteri Bottaksen mainio vire taitaa jälleen kerran himmetä Lewis Hamiltonin upeaan kauteen, ei tätä miestä näytä pysäyttävän mikään. Bottaksesta näyttää jälleen tulevan Mersun kakkoskuski, ei vaan voi mitään. Toki tässä on vielä aikaa kääntää tilanne, mutta kyllähän siellä Johtotähden johdossa aletaan jo pohtia kumpaa sieltä kannattaa ajattaa maaliin ensimmäisenä jos peräkkäin tullaan.

Vedonlyönnillä saa mukavasti lisäbuustia näihin kisoihin, vaikka muuten voisi tuntua tylsältä köröttelyltä. Lyö vetoa vaikkapa harjoitusten ykkösestä tai kisojen kuuden tai kymmenen parhaan sijoituksesta, tai vaikkapa siitä nähdäänkö turva-auto radalla. Vaikka Paul Ricardilla on hyvät turva-alueet, ei turva-auton esiintyminen ole mitenkään kummallista, ei se loppupeleissä paljon vaadi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Viisi hevosta voittajavetoon – taas!

Voittajaveto formuloissa on mennyt kieltämättä hieman tylsäksi, aika-ajoihin ja kisaan kun lyö vedot viidelle eri kuskille niin ainakin osuu jos ei mitään kummallista tapahdu. Ja ei ole nyt tapahtunut moneen hetkeen. Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat ykkössuosikit, Ferrarin Charles Leclerc ja Sebastian Vettel siihen kylkeen, mustaksi hevoseksi Max Verstappen.

F1 kisat tulevat mukavaan aikaan sunnuntaina, mutta sitä ennen kannattaa väijyä vapaita harjoituksia ja betsata ainakin lauantain aika-ajoja. Kannattaa myös seurata säätiedotuksia. Tosin tällä hetkellä radalle lupaillaan aurinkoista koko viikonlopun ajan, mutta nämäkin säätiedotukset ovat aikamoisia arvauksia.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Ranskassa 21.-23.6.

  • Ensimmäiset vapaat harjoitukset pe 21.6. klo 11.55
  • Toiset vapaat harjoitukset pe 21.6. klo 15.55
  • Kolmannet vapaat harjoitukset la 22.6. klo 12.55
  • Aika-ajot la 22.6. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00
  • Osakilpailu su 23.6. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Ajetaan taas kisa ja lopussa Lewis Hamilton seisoo korkeimmalla pallilla?

Viiden kauppa - kuka vie?

Hamilton, Bottas, Verstappen, Leclerc ja Vettel. Tässähän se taas on viisikko joista joku tämän kisan vie. Jos se voittajaveto on jo hieman tylsää, käy katsomassa vetokertoimet kuuden parhaan tai kymmenen parhaan joukkoon. Kimi Räikkösen kertoimet ovat tässä varsin mielenkiintoisia...

Aseta vetosi