Formula 1: Australian GP 13.-15.3.2020 Vihje ja Kertoimet

Tästä se sitten taas lähtee käyntiin, Formula 1 kausi 2020! Kauden alkua varjostaa olutmerkki Coronan nimikaima, tautilainen korona, mutta ainakin Australian osakilpailu ajetaan normaalisti. Kiinan GP on toistaiseksi siirretty ja Bahrainissa ajetaan tyhjille katsomoille. Varmasti mielenkiintoinen kausi tulossa ja Australian kertoimet lupailevat taas yllätysten kisaa!
F1 2020 avauskisa: Australian GP
Maaliskuu 15,2020
07:10

Australian F1 GP on peruttu. Nähtäväksi jää mikä tulee olemaan ensimmäinen tämän kauden F1-osakilpailu. Seuraamme tilannetta.

Melbourne, Australia
Televisiointi C More maksukanava:

1. vapaat harjoitukset pe 13.3. klo 02.55

2. vapaat harjoitukset pe 13.3. klo 06.55

3. vapaat harjoitukset la 14.3. klo 04.55

Aika-ajot la 14.3. klo 07.55 (lähetys klo 07.00 alkaen)

Osakilpailu su 15.3. klo 07.05 (lähetys klo 06.00 alkaen)

Ajetaanko Australian F1 kisaa? Ja miten kausi jatkuu?

F1 2020 avauskisa: Australian GP

Kauden avauksessa ollaan aina isojen kysymysten äärellä. Talvitesteissä on menty kovaa ja vähemmän kovaa, miten se näkyy näissä kisoissa. Ferrarille tuo ylimääräistä haastetta koronakaranteenit, keskellä karanteenialuetta Italiassa oleva talli voi olla pulassa jossain vaiheessa kautta. Samoin rengasfirma Pirelli on majoittunut samoille huudeille.

Viime kausia on leimannut ns. viisikkomeininki, lähes kaikki palkintopallit ja aika-ajojen kärkisijat ovat menneet viidelle kuskille. Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas, Ferrarin Charles Leclerc ja Sebastian Vettel sekä Red Bullin Max Verstappen ovat vahvoja ehdokkaita tässäkin kisassa ja tälläkin kaudella näihin positioihin.

Sekoileeko Ferrari vai onko tämä suurta vedätystä?

Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas

On rehellisesti sanottava että Kimillä ei taida olla isosti mahdollisuuksia tällä kaudella palkintopallille. Valtterilla sinne pitäisi olla mahdollisuus jokaisessa kisassa ja voisiko kausi alkaa paremmin jos se voitto tulisi tästä heti alta pois? Hamiltonia vastaan pitää saada hyvä alku, muuten Valtterista tulee taas Hamiltonin sylikoira ja ensi kauden tallipaikka on enemmän kuin vaarassa.

Yhteenveto: Formula 1 Australia 2020

Nähdäänkö yllätyksiä? Piristävä yllätys olisi Max Verstappenin voitto, mutta harvoin se on osunut ihan kauden avauskisaan, mutta olisiko nyt sen vuoro? Me ainakin hajautamme vetoja tälle viisikolle ja toki heitämme myös muutamat yllätysbetsit menemään tähän kisaan, sarjan avaus on aina sarjan avaus.

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun esimerkiksi seuraavat kertoimet:

Max Verstappen vie voiton 4.50

⭐⭐ Charles Leclerc ajaa palkintopallille – 1.90

⭐⭐⭐ Valtteri Bottas voittaa maailmanmestaruuden – 6.00

Tästä se taas lähtee! Laita betsit sisään ajoissa!

Bottaksen näytön paikka – tuleeko mestaruus?

Nyt siitä kannattaa lyödä vetoa, mutta Lewis Hamilton taitaa olla tästä eri mieltä. Herralla kun on mahdollisuus tällä kaudella ohittaa itse Michael Schumacher erinäisissä tilastoissa ja nousta mestaruuksissa jo samaan. Betsaa maailmanmestaria ja Australian osakilpailun eri osioiden nopeimpia ja muita vedonlyöntikohteita.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä