Formula 1: Itävallan GP, su 12.7.2020 klo 15:10 - lyö vetoa Itävallan GP:stä

Ensimmäinen F1 GP takana Itävallassa ja deja-vuta pukkaa ensi sunnuntaille. Toinen peräkkäinen Itävallan GP on nyt pistetty Steiermarkin GP:n nimenä liikkeelle ja kyllähän tässä jo paljon viisaampia ollaan vedonlyönnin suhteen. Mitä siellä laitetaan lapulle? Bottaksen toinen voitto vai Hamiltonin hyökkäys kärkeen? Lewis oli sateella täysin ylivoimainen, mites sitten pilvisellä säällä?
Formula 1 Steiermarkin GP
Heinäkuu 12,2020
15:10

Formula 1: Steiermarkin GP, sunnuntaina 12.7.2020

 • Paikka: Red Bull Ring, Itävalta
 • Livelähetys: C More

Steiermarkin GP voittajaveto

Luonnollisesti tämä on yksi vedonlyöntikohteista ja varmasti sellainen joka kiinnostaa todella monia. Kertoimien perusteella tästä kisasta tulee Lewis Hamilton – Max Verstappen kaksintaistelu, sillä voittajakertoimet Nordicbetillä ovat 1.67 – 2.90. Onko se jälleen kolmen kärkitallin kuusikko joka hallitsee niin aika-ajoja kuin kisojakin? Tässä kuuden parhaan kuskin kertoimet kisaan, mainitaan nyt että Kimi Räikkönen on saanut tähän kisaan voittajakertoimet 3001.00. McLarenin autot olivat hyvässä iskussa ensimmäisessä kisassa, miten nyt? Tuleeko yhtä paljon keskeytyksiä?

 • Lewis Hamilton 1.67
 • Max Verstappen 2.90
 • Valtteri Bottas 9.00
 • Carlos Sainz 41.00
 • Alexander Albon 51.00
 • Charles Leclerc 251.00
 • Daniel Ricciardo 251.00 
 • Lance Stroll 251.00
 • Sebastian Vettel 401.00

Voittajavedon lisäksi voi lyödä kisassa vetoa myös siitä sijoittuuko kuski kolmen, kuuden, tai kymmenen parhaan joukkoon. Ihan herkullisia kertoimia täälläkin tarjolla.

Lando Norris kolmen joukkoon? 15.00

Kilpailun nopein kierros – Max Verstappen 3.50

Molemmat McLarenit kolmen parhaan joukkoon – 3.60

Valtteri Bottas otti upeasti paalupaikan kauden 2020 ensimmäisessä kisassa ja käytännössä johti koko avauskisaa. Voittaako Val77eri Bo77as toisen kisan putkeen? Vai onko Lewis Hamilton taas kisavireessä? Katso kertoimet kisaan!

Formula 1 2020 kausi on nyt korkattu. Ja millä tavalla! Valtteri Bottas rutisti ihanan voiton vaikeuksista huolimatta. Lewis Hamilton oli koko viikonlopun onnettaren epäsuosiossa, ensin aika-ajoissa rankkua ja heti perään myös kisassa rankkua. Nyt on Hamilton tulta ja tappuraa ja todennäköisesti tulee tämän kisan voittamaan.

No vedonlyönti on ainakin ennallaan ja F1 kertoimet löytyvät kaikilta vedonlyöntisivustoilta tähänkin kisaan ja vähän muuhunkin. Nordicbet on yksi niistä betsifirmoista joilta Formula 1 kertoimet löytyvät jo hyvissä ajoin, joten katsotaan mitä kaikkea on tarjolla:

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Steiermarkin GP aika-ajot kertoimet

Kenelle leivotaan aika-ajoista paalupaikka? Entä mikä on paalupaikan voittomargiaali? Ja mikä talli tuon paalupaikan saavuttaa ja mikä luku on paalupaikka-ajan voittotuloksen tuhannesosasekunnin numero? Kaikista näistä voi lyödä vetoa.

Paalupaikka tullee olemaan Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin taisto, Nordicbetin formula-kertoimet ovat tasan 2.75 – 2.75. Bottaksen kerroin 5.50 olisi yllätys, samoin Ferrarikaksikko Leclerc 7.00 ja Vettel 10.00 tekisivät ison yllätyksen paalupaikalla. No, Bottashan nappasi avauskisassakin paalun joten ei se väärin olisi tässäkään. Ferrarit ovat painaneet jo paniikkinappulaa, miten tuo vaikuttaa tähän kisaan?

Voittomarginaalissa voi lyödä vetoa:

 • Voittomarginaali paalupaikassa alle 0,1 sekuntia – 2.50
 • Voittomarginaali paalupaikassa 0,1 – 0,2 välissä – 2.75
 • Voittomarginaali paalupaikassa yli 0,2 sekuntia – 2.85

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

 

Erikoisvedoiksi voi luokitella mm. turva-auton radalle tuloa ja tietenkin virtuaalisen turva-auton käyttöveto. Turva-auton kerroin on 1.72, ei vaihtoehto 2.02. Tsekkaa myös virtuaalisen turva-auton käytön kerroin Nordicbetiltä!

Entä mikä auto tai mikä talli keskeyttää ensimmäisenä? Ja montako autoa selviää ensimmäisessä kisassa maaliin? Yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista on se, miltä aika-ajojen positiolta löytyy lopulta se kisan voittaja?

 • Paalulta – 2.00
 • Kakkosesta – 2.50
 • 3-4 – 5.50
 • 5-7 – 21.00
 • 8-13 – 51.00
 • Loput – 41.00

Kuvitellaan tähän vaikkapa tilanne jossa sadekuuro pilaa Max Verstappenin mahdollisuudet ja sijoitus on 10. Uudet renkaat alle kisaan ja nousu kohti kärkeä. Kerroin 51.00 on melkoisen hyvä sijoitus siinä tapauksessa. Ei olisi ensimmäinen kerta… Verstappenin ensimmäinen kisa meni taas penkin alle vaihteistovian takia – onko nyt luvassa parempaa?

 

Formula 1 kausi - uusinta!

Toinen F1 kisa heti seuraavana viikonloppuna. Ensimmäinen kisa tarjosi rutkasti keskeytyksiä ja muita mukavia tilanteita, otitko nämä huomioon vedonlyönnissä? Nyt ollaan yhtä kisaa viisaampia, onko se taas Mersujen kaksoisvoitto tai ihan jotain muuta? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi