Bundesliiga: SC Freiburg – Bayer Leverkusen pe 29.05.2020 klo 21:30

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen otti edellisessä pelissä rumasti kuokkaan. Nyt sillä on mahdollisuus ja oikeastaan jo pakkoraon paikka ottaa voitto ja tärkeät pisteet. Bundesliiga kertoimet kertovat tähän peliin vieraiden olevan iso ennakkosuosikki.
Bundesliiga: SC Freiburg – Bayer Leverkusen
May 29,2020
21:30

Bundesliiga: SC Freiburg – Bayer Leverkusen pe 29.05.2020 klo 21:30

Schwarzwald-Stadion, Freiburg, Saksa
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 4.70 – 4.10 – 1.71
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

SC Freiburg – Bayer Leverkusen

Leverkusen on edelleen ihan hyvissä asemissa Mestarien Liigaa ajatellen, mutta pisteitä pitää nyt tulla. Kautta ei ole kuin se kuutisen peliä jäljellä, joten tappioihin ei ole varaa. Leverkusen on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 5. pistein 53 ja Freiburg löytyy sijalta 8. mutta pisteitä sillä on peräti 15 kappaletta vähemmän.

Molempien edellisessä pelissä tehtiin runsaasti maaleja, 6+5. Jäätäisiinkö tässä nyt sitten vähemmälle, vai jatkuuko sama ralli?

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Maali tehdään molemmilla puoliajoilla – 1.54

Molemmat tekevät maalin ja ottelussa yli 2.5 maalia – 1.87

Maaleja ensimmäiseen 30 minuuttiin yli 1.5 – 4.45

Sunnuntain Paderborn – Dortmund -peliin luvassa huimat tehostetut kertoimet!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

SC Freiburg – Bayer Leverkusen edelliset ottelut

Neljästä koronatauon jälkeisestä pelistä Freiburg on ottanut yhden voiton, ensimmäisestä pelistä Union Berliniä vastaan. Sen jälkeen se pelasi RB Leipzigia vastaan tasapelin vieraissa, hävisi Werder Bremenille kotona 1-0 ja pelasi viime viikonloppuna Frankfurtin kanssa 3-3 tasapelin. Laidasta laitaan siis kaikenlaista tulosta

Leverkusen on pelannut kolme peliä pandemiabreikin jälkeen, näissä se voitti vieraissa ensin Werder Bremenin 1-4, sen jälkeen Mönchengladbachin 1-3. Viime viikonlopun kotiavaus oli fiasko, Wolfsburg haki pinnat 1-4 maalein.

Freiburg – Leverkusen otteluista 10 viimeistä ovat päättyneet 2-4-4 tuloksin ja maalierolla 6-12. Näiden perusteella voisi heittää tulosvetoon 0,1 – 1,2 lukemia. Näistä on hyvä lähteä liikkeelle.

SC Freiburg – Bayer Leverkusen kokoonpanot

Christian Streichin Freiburg pelasi tällä kokoonpanolla edellisessä pelissä

Schwolow – Günter, Gulde, Koch, Schmid – Grifo, Höfler, Abrashi, Sallai – Waldschmidt, Höler

Peter Bosz käskytti Bayer Leverkusenin avauksen tähän malliin

Hradecky – Wendell, Tapsoba, Bender, Weiser – Demirbay, Aranquiz – Diaby, Amiri, Bellarabi – Havertz

  

Bundesliigaa ilmaiseksi livenä!

Tämänkin ottelun näet täysin ilmaiseksi mm. Nordicbetin ja Unibetin livestream -palveluiden kautta. Ota palvelu haltuun ja betsaa vaikka livenä!

Aseta vetosi