CHL-finaali: Frölunda Indians – EHC München ti 5.2.2019 kello 20:00

Kertoimet kertovat että Frölunda on ennakkosuosikki, mutta München haluaa voittaa CHL-pokaalin. Suomalaisista Joel Mustonen havittelee Frölundan riveissä mestaruutta, tuleeko Suomeen tälläkin kaudella CHL-mestaruus? Katso kertoimet, lyö vetoa ja väijy matsi livenä!
CHL-finaali: Frölunda Indians – Red Bull München
Helmikuu 05,2019
20:00

CHL-finaali: Frölunda Indians – Red Bull München, voiko saksalaiset yllättää?

Tiistaina kello 20:00 alkaen nähdään tämän kauden Jääkiekon Mestarien Liigan huipennus. Finaaliottelussa nähdään ennakkosuosikki Frölunda Indians ja ehkä hieman yllättäen finaaliin päässyt Red Bull München. Ilouutinen faneille ja vedonlyöjille on se, että ottelu on nähtävissä täysin ilmaiseksi useamman vedonlyöntisivuston livestream -palvelun avulla. Ottelu on nähtävissä mm. Unibet TV:n ja Nordicbetin livestream-palvelun kautta.

Unibet lataa pitkävetokertoimet 1.55 – 4.85 – 5.00 otteluun, joita tarkastelemalla ei voi olla huomaamatta kumpi otteluun lähtee ennakkosuosikkina ja kumpi haastaa. Frölundan pelit omassa Elitserienissä eivät viime kolmen pelin aikana ole oikein sujuneet, München puolestaan on Saksan liigassa jyrännyt vastustajat toisensa perään. Frölundalla riittää kokemusta finaaleista, onhan se napannut 2015 hopeaa ja sen jälkeen kaksi kertaa voittanut liigan. Viime vuonna Frölundaa ei finaaleissa nähty kun JYP voitti mestaruuden Växjön ollessa finaalin toinen osapuoli. Frölundassa on todella panostettu Mestarien liigaan – tuleeko jo kolmas mestaruus?

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

CHL-finaalin suomalainen tekee maalin?

Frölundan riveissä pelaa Suomen Joel Mustonen ja tällä kaudella on CHL-peleissä syntynyt tehot 2+5. Tuleeko tiistaina lisää? Ryan Lasch 4+17 ja Chay Genoway 6+9 ovat joukkueen parhaat pistemiehet CHL:ssä, Unibet antaakin Laschille 2.85 maalintekokertoimen, toinen hyvä vaihtoehto on Patrick Carlsson kertoimella 2.95. Münchenin joukkue koostuu lähinnä saksalaisista ja kanadalaisista pelaajista, John Mitchell 2+12 ja Trevor Parkes 9+3 ovat pistepörssissä korkealla. Näitä nimiä voi laittaa tähän finaaliin ainakin pistevetoon.

Frölundalla on riveissään kaksi hyvää maalivahtia, Johan Gustafsson ja Johan Mattson, kumpi pelaa tiistaina? Gustafssonin 91,91% torjuntaprosentti ja 1.64 päästettyjen maalien keskiarvo on tilastona komea. Samoin myös Johan Mattsonin 93,91% ja 1.69 päästettyä maalia. Näihin miehiin ei Frölundan peli tule kaatumaan.  Danny aus den Birken on paljon vartijana, 93,26 torjuntaprosentti ja 1.79 päästettyjen maalien keskiarvo lupailee molempien osalta tulosvetoon 1,2 – 1,2 maaleja. Vai nähdäänkö kenties finaalissa enemmän maaleja?

Katso CHL finaali Unibet tai Nordicbet livestreamin kautta ilmaiseksi ja lyö myös livevetoa!

Kumman kassarin kasetti pitää?

CHL Finaalista riittää vedonlyöntiä - lyö vetoa ja katso matsi livenä!

Unibet ja Nordicbet livestream palvelut näyttää vedonlyönnin kohteena olevan jännittävän CHL-finaalin suorana lähetyksenä. Katso huippukertoimet otteluun ja lyö vetoa! Ja seuraa matsia livenä!

Aseta vetosi