Valioliiga: Fulham – Manchester United la 9.2.2019 klo 14:30

Manchester Unitedin jyrä on ollut jo jonkin aikaa käynnissä eikä isompia yskähtelyjä näy. Fulham voi olla pelkkä hidaste, esteeksi siitä ei taida olla. Vai sekoittaako PSG ottelut jo Unitedin ajatukset?
Valioliiga: Fulham – Manchester United
Helmikuu 09,2019
14:30

Valioliiga: Fulham – Manchester United, kotijoukkueelle yllätyksen paikka?

Ja taas mennään. Valioliigaa lauantaina heti iltapäivästä kello 14:30. Seuraavalla viikolla Mestarien Liigassa pariisilaisen PSG:n kohtaava United matkaa Fulhamin vieraaksi. Miten paljon tuo tuleva peli vaikuttaa pelaajien keskittymiseen ja kokoonpanoon jolla United tähän peliin lähtee?

Fulhamin kotikerroin on syystä suuri, ei oikein ole tälläkään kaudella sujunut. Kotona Fulham on kuitenkin tehnyt nyt neljässä peräkkäisessä pelissä maalin, joten Unitedin yksi maali ei välttämättä riitä kuin tasapeliin. Fulhamin saldo 12 kotipelissä on muutenkin ihan kohtuullinen, 4-3-5 ja maaliero 17-23. Tuosta voi nopeasti laskea että kotimaalit jäävät hieman alle 1.5 per peli ja vieraiden ovat lähellä kahta. Olisiko se 1-2 tähän hyvä lähtökohta tulosvetoon? Nordicbet antaa tälle 6.90 kertoimen.

Pitkävetokertoimet 5.20 – 4.30 – 1.69 eivät isoja Fulhamille lupaile, mutta tähän kotijoukkueen puolella luotetaan että Man Unitedin keskittyminen ei olisi se 100%, tuolloin kotijoukkueella on jopa mahdollisuudet pisteiden anastamiseen. Niitä sekin tarvitsee välttääkseen putoamistaiston. Ei sillä ole kuin kolme pistettä putoamisviivaan, joten tästä ne pinnat olisivat todella herkulliset.

Pelaako United ykkösillä?

Fulham pelasi tällä kokoonpanolla vieraspelin Crystal Palacea vastaan. Eihän siinä hyvin käynyt (2-0), mutta valmentajalla alkaa olemaan rakennuspalikat juuri nyt vähissä. Millä kokoonpanolla Man Unitedia vastaan kotona? Kas siinäpä kysymys.

Fulham (3-4-3)

Rico – Ream, Marchand, Odoi – Bryan, Seri, Chambers, Christie – Babel, Mitrovic, Cairney

Unitedin kokoonpanoa kannattaa myös seurata, tuleeko isompia lepuutuksia Mestarien Liigan ottelun takia?

Manchester United (4-3-1-2)

De Gea – Shaw, Lindelöf, Bailly, Young – Pogba, Matic, Herrera – Lingard – Sanchez, Rashford

Valioliigaviikonlopun ensimmäiseen peliin on taas valtavasti erilaisia kertoimia tarjolla. 10 viime Fulham isännöimän pelin perusteella maaliero on 11-23, se suorastaan kirkuu 1-2 lukemia tulosvetoon. Joukkueiden pelit eivät ole kuitenkaan päättyneet kuin kerran näihin lukemiin näissä peleissä, Fulham on näissä peleissä tehnyt 0-3 maalia, United sitten 0-5 maalia. Siinä sitä riittää haarukkaa kerrakseen, mutta kavennetaan sitä hieman. 0,1 – 1,2,3 voisivat olla tähän hyvät lähtökohdat?

Viikolla muisteltiin taas tragediaa:

United on suosikki, mutta onko ajatukset jo PSG-pelissä?

Eihän se tuleva matsi saisi vielä vaikuttaa, mutta kyllä sitäkin jo ajatellaan. OSG:n on sanottu saavan jatkosopimuksen jos PSG kaatuu kahden ottelun yhteistuloksella, paineita riittää. Mitä tähän matsiin merkiksi? Huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa, joten tappio tästä ja voitto PSG pelistä?

Aseta vetosi