Valioliiga: Fulham – Spurs sunnuntaina 20.1.2019 klo 18:00

Harry Kane, Heung-Min, Sissoko... siinä muutamat nimet jotka Spursilta ovat poissa. Miten Spursin pelaamiseen vaikuttaa se, että puolet seuran Valioliigan maaleista tehneistä on poissa? Fulhamilla on toki mahdollisuudet yllättää, mutta korkeintaan tasapeliin?
Valioliiga: Fulham – Spurs
tammikuu 20,2019
18:00

Valioliiga: Fulham – Spurs, kuka vierailta hyökkäyksessä?

Fulham  – Tottenham, ensivaikutelma on tähän matsiin varma kakkonen, mutta miten varma se onkaan? Tottenham hävisi viikonloppuna Manchester Unitedille kotona ja hyökkäyksestä puuttuu isoja palasia. Ja miten pahasti loukkaantui keskikentän moottori Sissoko? Vaikka Spurs onkin koko Valioliigan paras kotijoukkue, voisi Fulham tehdä tässä halutessaan ja parhaana päivänä temput ja napata ainakin yhden pisteen. Kotiottelut Fulham on pelannut kuitenkin ihan kohtuudella. Unelmointia? Ehkäpä.

Fulham on tällä hetkellä todella nihkeässä tilanteessa, se on todellisessa putoamisvaarassa ja jostain niitä pisteitä pitäisi kaivaa. Tottenham on ehkä väärä kohde, vaikka sen riveissä ei Sissoko, Kane ja Heung-Min pelaisikaan. Viimeisin ei tule ottelussa joka tapauksessa pelaamaan, Kanen ja Sissokon loukkaantumisista tihkunnee lisää tietoa viikolla.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat edellisissä otteluissa, miten kovasti joukkueet muuttuvat?

Fulham (3-4-3)

Rico – Ream, Marchand, Odoi – Bryan, Seri, Chambers, Christie – Sessegnon, Mitrovic, Schürrle

Tottenham (4-3-1-2)

Lloris – Davies, Verthongen, Alderweireld, Trippier – Eriksen, Winks, Sissoko – Alli – Kane, Heung-Min

Spursilla poissa ainakin Kane, Heung-Min ja todennäköisesti myös Sissoko.

 

Fulham - Tottenham  Valioliiga Veikkaussivut.com

Tilastotiedot Fulham VS Tottenham Hotspur

Kuinka monta maalia ja mihin maaleihin ne tehdään?

Montako maalia mällätään pelissä? Yli 1.5 maalia antaa NordicBetillä kertoimen 1.28, yli 2.5 puolestaan 1.83 kertoimen. 1-1 tuloksesta on hyvä lähteä liikkeelle, mutta Fulham 0,1 – Tottenham 1,2,3 voisivat olla tässä kohtaa ne oikeat lukemat peliin. Kannattaa vielä ennen ottelua katsoa millä kokoonpanolla vieraat pelaavat tässä pelissä.

Tehdäänkö ottelussa maali molempiin kentän maaleihin? Sille on kerroin 1.67, ei 2.14. Entä tehdäänkö maali molemmilla puoliajalla, 1.75 – ei 2.02. Entä se seuraava maali ennen ottelua? 3.05 – 9.90 – 1.51. X vaihtoehto tässä kohtaa on ”ei maalia”.

Fulham on tehnyt 4 kotimatsissa 10:stä pelistä ensin maalin, Tottenham 10 kertaa 12:sta. Kumpi tekee sen ottelun ensimmäisen maalin tässä pelissä? Villi veikkaus Spursille, mutta Fulhamin väkevä peli pelin alussa voi tuoda palkinnon. Se mihin asti se sitten riittää, onkin ihan eri asia.

Eriksen pelaa ensi kauden tilipussistaan – Real Madridissa?

Siipirikkoinen Tottenham hakee pisteet Fulhamilta?

Pitkävetokertoimet kertovat että peli menee selkeästi Tottenhamille. Spursin hyökkäys on kuitenkin nyt sen verran levällään että pieniä kysymysmerkkejä on ilmoilla. Kuka ratkaisee Spursilta, nyt on sankarinviittaa tarjolla. Eriksen? Alli? Llorente? Pistä maalintekijäveto kehiin!

Aseta vetosi