Game of Thrones vedonlyönti – Lopullinen taistelu Westerosista käsillä!

Kaikkien aikojen viimeinen Game of Thrones -jakso sunnuntai maanantai välisenä yönä! ! Brutaalia ja julmaa - kauden viimeisestä jaksosta elonjäänti on harvojen herkkua. Mutta kuka lopulta hallitsee Westerosia kun esirippu laskeutuu?
Game-of-thrones vedonlyönti
Game of Thrones vedonlyönti
May 20,2019
00:59

Game of Thrones vedonlyönti – veikkaus hallitsijasta?

Game of Thrones on varmasti jokaisella tuttu TV-sarja. Joko siitä että sitä ei ole ikinä tullut katsottua tai sitten siitä että seuraavaa jaksoa odottaa kuin kuuta nousevaa. Tämän vuosikymmenen jättimenestys on ollut todellakin menestys ympäri maailmaa ja oikeastaan ei ole mikään ihme että tämä sarja on päässyt niiden kohteiden joukkoon, joista lyödä vetoa!

Nordicbetiltä kohteet löydät polun Erikoiskohteet -> Erikoiskohteet – > TV Specials ja Game Of Throne päästä!

Valitettavasti ihan livenä ei vetoa pääse lyömään, mutta useat vedonlyöntisivustot tarjoavat tästä sarjasta muutamat mielenkiintoiset vedonlyöntikohteet. Voittajaveto, eli se, kuka tässä tapauksessa hallitsee Westerosia kahdeksannen kauden päätteeksi on saanut kertoimet monelle vedonlyöntisivustolle. Muutamilla sivustoilla oli kauden aikana tarjolla myös kertoimet sille, onko tietty hahmo hengissä sarjan lopussa. Ja vaihtoehtona se vähemmän mukavampi juttu eli ei.

Veikkaus: Kuka hallitsee Westerosia kauden lopuksi?

Siinäpä kysymys jonka varmasti jokainen haluaisi tietää. Kysymys on sen verran mielenkiintoinen että tästähän on myös vedonlyöntikertoimet tarjolla. Sarjaa seuranneet ovat erittäin hyvin perillä sarjan tapahtumista ja hahmojen mielentilasta hallitsijapaikan suhteen, joten löytyykö näistä kertoimista kenties vedonlyönnin arvoisia betsikohteita?

Katso viime hetken päivitetyt kertoimet Nordicbetiltä!

  • Bran Stark 1.20
  • Sansa Stark 5.00
  • Tyrion Lannister 8.50 
  • Jon Snow 4.50
  • Daenerys Targaryen 16.00
  • Gendry 31.00
  • Arya Stark 31.00
  • Jon Snown lapsi 34.00
  • Daenys Targaryenin lapsi 34.00

Löytyykö ”voittaja” näistä vai lukuisista muista hahmoista?

Katso myös muut GOT -kertoimet viimeiseen jaksoon ja betsaa ennen kuin sarjan viimeisen osan esittämistä!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Game of Thrones – kuka säilyy hengissä?

Yksi näistä sivustoista joka tarjoaa kertoimet eloonjäämiselle ja manan maille päätymiselle on Leo Vegas. Kertoimia kannattaa katsastaa tarkkaan aina viimeistään ennen uuden jakson ulos tuloa Amerikan mantereella (sunnuntain ja maanantain välinen yö), sillä luonnollisesti viikatemiehen vierailu poistaa kohteita ja kertoimia ja tietenkin sarjan tapahtumat voivat heilauttaa kertoimia suuntaan jos toiseen.

Avausjakso kaatoi koko HBO Nordicin palvelun…

Tulossa tapahtumarikas kausi - mutta miten kaikki päättyy?

Tuotantotiimi on tehnyt kaikkensa ettei loppuratkaisu selviäisi edes näyttelijöille etukäteen. Se on kuvauttanut jopa ylimääräisiä kohtauksia sarjaan, jotta "totuus" ei paljastuisi. Mutta mikä mahtaa olla se totuus? Lyö vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä