Golf Andalusia Masters- Välimäki: Round 4 ryhmävoitto 6.9.2020 klo 13.39, Välimäki vetolapulle

Suomen Sami Välimäki pelaa hyvää golturnausta Espanjan Andalusiassa. Avauskierros meni penkin alle, mutta kahdella seuraavalla kierroksella Välimäki on ollut kisan paras.
Golf Andalusia Masters
Syyskuu 06,2020
13:39

Golf Andalusia Masters

Real Club Valderrama, Sotogrande, Espanja

Suomen Sami Välimäki pelaa hyvää turnausta Euroopan kiertueen kilpailussa Espanjan Sotograndessa Andalusiassa. Avauskierroksella torstaina Välimäki oli surkea ja löi tulokset 77. Kahdella seuraavalla kierroksella hän sitten pelasi mainiosti ja löi kumpanakin päivänä lukeman 69.

Tällä hetkellä Välimäki on kisassa viitosena. Ykkösenä oleva John Catlin on neljän lyönnin päässä.

Välimäki on kertonut haastattelussa, että ensimmäisen päivän pettymys tuli hyvin hoidettua henkisellä puolella. Andalusiassa on ollut hankala pelata, tuuli on puuskittainen ja haittaa pelaajia, jos ei osaa hakea sopivaa rakoa lyönnille.

Välimäki kertoi myös, että Valderraman golf-klubin kenttä on mainio US Openiin valmistautumista ajatellen. Valderrama on yksi Euroopan vaikeimmista kentistä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Välimäestä tulossa huippupelaaja

Sami Välimäli on useimmalle suomalaiselle aikalailla tuntematon suuruus. Hän on vasta 22-vuotias golf-ammattilainen.

Golf on Suomessa jäänyt huomiotta sitten Mikko Ilosen parhaiden päivien. Välimäki saattaisi kuitenkin olla seuraava suomalainen paremman tason pelaaja, hieman samaan tapaan kuin Emil Ruusuvuori tenniksen puolella.

Välimäki on pelannut ammattilaisena viime vuodesta lähtien. Ensimmäisen European Tourin osakilpailun hän voitti tämän vuoden maaliskuussa Omanissa. Voitto oli Välimäelle hyvin arvokas, sen ansiosta hänellä on nyt pelioikeus Euroopan kiertueelle seuraavan kahden vuoden ajan.

Nuori Välimäki on vasta neljän suomalainen, joka on ottanut voiton Euroopan kiertueella. Hän on ehdottomasti lupaava pelaaja, jos kehitys etenee, niin suurempiakin voittoja voi odotella tulevaisuudesa.

Välimäen amatöörien ranking oli ennen ammattilaiseksi ryhtymistä parempi kuin kenelläkään toisella suomalaisella.

Välimäki pelikupongille

Unibetilla on Välimäen viimeisestä kierroksesta veto, jossa on laitettu kuusi pelaajaa ryhmään ja haetaan viimeisen kierroksen parasta tulosta. Välimäen kerroin ryhmävoittoon on 5.5o. Ykkönen ryhmässä on Martin Kaymer kertoimella 3.50.

Välimäen betsaamiselle on hyvät perusteet. Jos unohdetaan avauskierroksen 77 lyönnin kehno tulos, niin Välimäki on ollut selvästikin porukan paras. Ehkä hän on parhaiten oppinut vaikean kentän ja vaikeat tuuliolot. Ei Välimäen kerroin ainakaan alikerroin ole. Siihen voi hyvin betsata pikku panoksen.

Golf-betsit Unibetille

Round 4 – Six shooter B – Suomen Sami Välimäki Unibetin kertoimella 5.50

Aseta vetosi