Golf: Masters 12.-15.11.2020, Dustin Johnson ja Rory McIlroy

Masters Georgian Augustassa on golfille hieman samaa kuin Wimbledon tennikselle. Vetolapulle USA:n Johnson sekä Pohjois-Irlannin McIlroy.
Golf: Masters
Marraskuu 15,2020
23:00

Golf: Masters

Augusta National Golf Club, Georgia, USA

Golfin US Masters pelataan viimein marraskuussa, koronaviruksen vuoksi seitsemän kuukautta myöhässä.

USA:n Georgian Augustassa pelattava turnaus on golfin ehkä se kaikkein suurin turnee, hieman samaa kuin Wimbledon tenniksen puolella.

Augusta National Golf Clubin kenttä on nopea ja tarkkuutta vaativa. Karheikkoja ei ole juuri ollenkaan. Tällä kentällä ei voi vain paukutella palloa kohti lippua, vaaditaan teknisempää pelaamista. US Mastersin voittaja on aina yksi golfin suurista taitajista.

Viime vuonna Mastersin voitti pitkään omien ongelmiensa kanssa alamaissa madellut Tiger Woods. Voitto oli Woodsin viides Augustassa ja se alleviivasi sitä, että tämän turneen voittaa yksi lajin suurista taitureista. Vaikka Woodsilla olisi ollutkin erilaisia ongelmia mielenterveytensä kanssa, niin golfin taituri hän on aina ollut.

Mastersin osallistujalista on täynnä kovia nimiä, mutta jokusen voi vetomielessä nostaa esille. Jon Rahm on varmaan hiljattain lyödyn hole-in-onen jälkeen kaikkien huulilla, mutta haetaan betsin muualta. Alla video Rahmin ihmelyönnistä:

 

USA:n Dustin Johnson saa Unibetilta mestaruuskertoimeksi 9.00. 36-vuotiaan Johnsonin ainoa major -turnauksen voitto on US Openin voitto vuonna 2016. Johnsonin käyrä Augustassa on nousujohteinen, sijoitukset ovat olleet 30-38-38-13-missasi cutin-6-4-10-2. Listassa on kyllä nähtävissä, että Johnson on pikku hiljaa kehittynyt.

Johnson on myös tasainen pelaaja. Hänen huonoin kierroksensa Augustassa viimeisen neljän vuoden aikana on ollut yksi yli parin.

Johnson on ollut viimeisen reilun vuoden ajan erinomaisessa pelikunnossa. Viime vuoden Mastersin kakkosijan lisäksi hän on ollut kahdessa viime PGA Championship -turnauksessa toisena.

Sekin on vielä mainittava, että Johnsonin puoliso on Wayne Gretzkyn tytär Paulina Gretzky.

Jos Unibetin vetokupongille laittaa kahden pelaajan nimen, niin Dustin Johnsonista on hyvä aloittaa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

McIlroyn puuttuva major -voitto

Pohjois-Irlannin 31-vuotias Rory McIlroy on voittanut kaikki muut major -turnaukset paitsi Augustan Masters -turnauksen. Paras sijoitus hänellä on vuoden 2015 nelossija.

McIlroyn mestaruuskerroin Unibetilla on 13.00. Tässä on epävarmuustekijöitä, McIlroyn pelikunto ei ole ollut häävi koronatauon jälkeen. Ennen taukoa McIlroy oli kuitenkin kovassa kunnossa, neljä voittoa 24 kisassa.

Nyt Augustassa on ilmeisesti sellaiset olosuhteet, jotka suosivat McIlroyta. Hän pelasi heikosta kesäkuussa syyskuuhun, mutta sitten kävi ilmi, että McIlroysta oli näihin aikoihin tulossa isä, ja tämä ilmeisesti sai ajatukset pois golfista.

Lapsen syntymän jälkeen McIlroy on taas pelannut paremmin. US Openissa hän oli jo kahdeksas, ja se oli sen kisan paras tulos McIlroylle sitten vuoden 2011 voiton.

Georgiassa saattaa ilmeisesti myös kisan aikana olla sadekelejä ja se on Pohjois-Irlannin miehelle mieluisa sää. McIlroy on parhaimmillaan kun maa on pehmeä eikä pallo lähde pomppimaan pitkälle.

Edellisen kerran McIlroy, yksi golfin suurista taitureista, on voittanut major-turnauksen kuusi vuotta sitten. Olisi jo aika voittaa taas.

Unibetin Masters -kupongille tämän hetken ehkä paras pelaaja Dustin Johnson kertoimella 9.00 sekä viime vuosikymmenen ehkä paras pelaaja Rory McIlroy kertoimella 13.00.

Golfin Masters Unibetille!

Johnson kertoimella 9.00 ja McIlroy kertoimella 13.00.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt