Harjoitusmaaottelu: Ranska - Suomi 11.11.2020 klo 22.10, Suomi jyrän alla

Kun Suomi pelasi viimeksi maaottelun, jossa laitettiin vaihtomiehiä avaukseen, niin Puola voitti 5-1. Nyt vastassa on maailmanmestari Ranska kotikentällään Stade de Francella.
Ranska - Suomi
Marraskuu 11,2020
22:10

Harjoitusmaaottelu: Ranska – Suomi

Stade de France, Pariisi, Ranska

Kertoimet (Unibet): 1.17 – 7.25 – 17.00

Live Stream ja TV: Viafree ja Jim

Suomi pelaa jalkapallon treenimatsin Ranskaa vastaan. Kenttänä on Pariisin esikaupungin Saint-Denisin komea Stade de France.

Koronatilanne Ranskassa on yksi maailman hankalimpia. Marraskuun kuudentena maassa tilastoitiin yli 60 000 tartuntaa. Matkaaminen Pariisiin ja siellä pelaaminen on aikamoista tasapainoilua, eikä tässä nyt taida kummankaan joukkueen kannalta olevan juuri mitään mieltä.

Harjoitusmatsi käydään pari päivää ennen seuraavia Kansojen liigan otteluista, eli päävalmentaja Markku Kanerva tulee varmasti antamaan avainpelaajille huiliaikaa ja kakkosketjun kavereita kokeillaan maajoukkuepaidassa. Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps tekee varmasti aivan samoin.

Suomi on ollut ykkösavauksellaan hyvä, mutta materiaali ei riitä siihen, että kakkosketju olisi lähelläkään samantasoinen. Lokakuun alkupuolella Suomi pelasi Puolassa treenimatsin aivan samassa tilanteessa hieman ennen Kansojen liigan kierroksia, ja neniin tuli 1-5. Kaksi seuraavaa Kansojen liigan matsia Suomi sitten voitti yhteismaalein 3-0.

Ranska taas pelasi samana päivänä, samassa tilanteessa treenimatsin Ukrainaa vastaan ja voitti sen 7-1. Tästä voi päätellä, että luultavimmin Suomi saa Pariisin liepeillä kunnon selkäsaunan, mutta sitten taas Kansojen liigassa tulee tulosta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Puolustus vaihtoon

Lokakuun Puola-maaottelussa ja seuraavassa Kansojen liigan ottelussa Bulgariaa vastaan Suomella oli vain yksi sama avauskokoonpanon pelaaja. Hän oli Joel Pohjanpalo, ja Puola-matsissakin hän tuli tunnin jälkeen vaihtoon. Muutamat Bulgaria-ottelussa avauksessa pelanneet kävivät Puola-pelissä hieman lämmittelemässä, esimerkiksi Glen Kamara tuli vaihdosta sisään samalla kertaa, kun Pohjanpalo lähti pois.

Nyt Ranskassa Suomen avauksessa voisi ajatella pelaavat ainakin kokonaan uudistunut puolustus. Maalille tulisi Brescian Jesse Joronen ja puolustuksessa voisivat pelata ainakin Väisäsen veljekset Sauli ja Leo sekä Juhani Ojala. Kamara, Pukki, Sparv, Lod ja muut avainpelaajat eivät varmasti ole kentällä.

Ranska taas sitten voi heittää vaikka kolmekin melko tasavahvaa avauskentällistä. Jos Suomen ja Ranskan ero on ykkösmiehilläkin melkoisen selvä, niin nyt se kyllä korostuu ja huimasti.

Ranskan ja Suomen kokoonpanot

Kylian Mbappe on nimetty Ranskan joukkueeseen, vaikka miehellä on ollut kaikenlaista loukkaantumishuolta viime aikoina. Mbappe ei missään nimessä pelaa nyt. Nabil Fekir on joutunut jäämään sivuun Ranskan joukkueesta takareisiongelmien vuoksi.

Ranskan joukkueesta ovat lisäksi sivussa ainakin Upamec, Camavinga sekä Pavard.

Deschamps voisi nyt tuoda avaukseen esimerkiksi Fekirin tilanne nostetun Lyonin Aouarin, Chelsean Kurt Zouman ja Borussia Mönchengladbachin Marcus Thuramin. Vanha konkari Olivier Giroudkin voisi olla heti avauksessa mukana.

Ranskan mahdollinen avaus: Maignan; Dubois, Zouma, Lenglet, Digne; Sissoko, Nzonzi, Rabiot; Aouar; Giroud, Thuram

Suomen mahdollinen avaus: Joronen; Alho, Väisänen, Toivio, Väisänen, Pirinen; Schuller, Lam, Kauko; Taylor, Pohjanpalo

Kertoimet otteluun ovat Unibetilla 1.18 – 7.00 – 16.00. Vetoväki ymmärtää, että Suomen kakkosketju ei ole häävi, mutta Ranskan kolmonen on edelleen yksi Euroopan parhaita maajoukkueita. Silti tähän voisi betsata Ranskalle kunnon voittoa. Ranska -2 asian handicap on varmasti hyvä betsi, kun kerroin on 1.94. Eli jos Ranska vie tasan kahdella maalilla, niin panos palautetaan, mutta jos kolmella niin pelitilille osuu voitto. Ei Suomi saa pidettyä tätä tasaisena.

Huuhkajat Unibetilla!

Ranska -2 asian handicap Unibetille!

Aseta vetosi