Harjoitusottelu: Englanti - Wales 8.10.2020 klo 22.00, Englannilla liian pieni kerroin

Englanti ja Wales kohtaavat tyhjällä Wembleyllä. Kotijoukkue on liian suuri suosikki vetomarkkinoilla, kun päävalmentajat laittanevat kakkosmiehet kentälle.
Englanti - Wales
Lokakuu 08,2020
22:00

Harjoitusottelu: Englanti – Wales

Wembley, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet): 1.32 – 5.15 – 10.00

Englanti ja Wales aloittavat maaotteluviikon pelaamalla treenimatsin Wembleyllä. Kun naapurit kohtaavat, ottelussa on aina panosta. Pikkuinen Wales haluaa varmasti voittaa Englannin aina kun siihen on mahdollisuus. Kovin usein näin ei ole tapahtunut. Vuonna 1949 Englanti voitti Walesin 4-1, ja sen jälkeen joukkueet ovat kohdanneet yhdeksän kertaa. Englanti on voittanut kahdeksan kertaa, kerran on pelattu tasan.

Viimeksi joukkueet ovat pelanneet vastakkasin vuonna 2016 Ranskan EM-turnauksessa. Silloin Englanti voitti 2-1. Maalintekijöinä olivat Englannin Vardy ja Sturridge, Walesilta maalin teki Bale.

Jokunen pelaaja tuosta neljän vuoden takaisesta ottelusta on vielä mukana. Silloin Englannin avauksessa olivat muun muassa Kane ja Sterling. Walesin avauksessa olivat muun muassa veskari Hennessey ja puolustuksen Davies.

Tällä kertaa tiukasta otteluohjelmasta johtuen joukkueet taitavat lähteä peliin kakkosmiehillä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Komea putki kummallakin

Kumpikin joukkueista on hyvässä kunnossa. Viime matsissaan Englanti pelasi Kansojen liigassa vieraissa Tanskan kanssa 0-0. Tätä ennen Englannilla oli alla neljän voiton putki huimalla maalierolla 18-0.

Walesilla on nyt menossa neljän voiton putki, maaliero puhdas 6-0. Yksi jakson voitoista on Suomen kukistaminen Olympiastadionilla Helsingissä. Kaiken kaikkiaan Walesilla on alla kahdeksan tappiottoman ottelun jakso. Pikkumaa on nostanut tasoaan selvästi ja ilmeisen pysyvästi.

Nykyinen Englanti on lahjakas ryhmä, mukana on paljon todella lupaavia, nuoria pelaajia. Brittipelaajilla sitten on kyllä aina tapana sählätä kentän ulkopuolella, niin nytkin. Kolmen Leijonan reissu Islantiin sai aikaan kohun. Phil Foden ja Mason Greenwood lähetettiin kotiin, kun nämä olivat rikkoneet koronavirusohjeita ja lähteneet juhlimaan. Nyt sitten aivan hiljattain löytyi video, jossa Chilwell, Sancho ja Abraham olivat juhlissa, joka sekin rikkoi koronasäädöksiä. Nämä kolme ovat ainakin tämän matsin sivussa.

Englanti oli vaisu Tanska -ottelussa, mutta sitä ei niin kannata noteerata, kun joukkue oli ylivoimaisen erinomainen neljässä edellisessä matsissa.

Englannin ja Walesin kokoonpanot

Normaalisti Englannin ja Walesin ottelut ovat kuumia tapahtumia, mutta nyt ei ole yleisöä, niin latinki varmaan jää vajaaksi. Kumpikaan manageri, Englannin Southgate ja Walesin Giggs, eivät varmasti halua katkaista komeaa tappiottomien pelien putkeaan. Odotettavissa voisi olla tarkka ja kontrolloitu ottelu kakkosmiehillä.

Englannin joukkueesta puuttuvat edellämainitut sääntöjä rikkoneet viisi pelaajaa. Sterling on loukkaantuneena sivussa. Nyt Southgate voisi antaa muutamalle uudella pelaajalla mahdollisuuden, Dom Calvert-Lewin, Harvey Barnes ja veskari Henderson voisivat olla vaikka avauksessa.

Walesilta sivussa ovat ainakin loukkaantunut Bale ja koronan vuoksi poissaoleva Ramsey. Allenkin on loukkaantunut, kuten myös Lockyer ja Robson-Kanu.

Englannin mahdollinen avaus: D.Henderson; Alexander-Arnold, Gomez, Mings, Saka; Rice, J.Henderson; Barnes, Grealish, Rashford; Calvert-Lewin

Walesin mahdollinen avaus: Hennessey; N.Williams, Mepham, Ampadu, Davies; Smith, Morrell; Brooks, J.Williams, James; Moore

Englanti on liian suuri suosikki ottelussa. Ykkösjoukkueilla se toki olisi astetta kovempi, mutta kun tuodaan kakkoset kentälle, niin kysymysmerkkejä nousee. Unibetille kertoimet ovat 1.32 – 5.15 – 10.00, eikä näillä numeroilla voi Kolmea Leijonaa pelata. Laitetaan sitten vastaan. Wales +1.5 saa vielä kertoimeksi 1.82, ja se kelpaa oikein hyvin.

Wembleyn matsi Unibetille!

Wales +1.5 kertoimella 1.82 on hyvä betsi, jos kentällä ovat kakkosketjun pelaajat.

Aseta vetosi