Nyrkkeilyä: Robert Helenius - Erkan Teper lauantaina 29.9.2018

Kertoimet eikä saksalainen yleisö eivät ole Heleniuksen puolella, mutta toivottavasti Robbe ryöstää Teperin pankin. Helenius on altavastaaja, onko tässä nyt rahastuksen paikka? Lauantaina jännät paikat!
Helenius - Teper Nyrkkeilyottelu 29.9.2018
Nyrkkeilyä: Helenius - Teper
Syyskuu 29,2018
22:30

Nyrkkeilyä: Erkan Teper – Robert Helenius klo 22:30 la 29.9.2018

Robert ”The Finnish Nightmare” Helenius astuu lauantaina jälleen kehään. Hypetys on tällä kertaa ollut muutamaa astetta hiljaisempaa ja sille on syynsä. Rökäletappion tai tappion tullessa tässä otteessa voi Helenius melkein sanoa hiljaiset hyvästit isommista otteluista tai ylipäänsä uralle. Muutama rahastus voi olla vielä edessä, mutta kyllähän tämä nyt alkaa olemaan tässä, valitettavasti. Tässä ottelussa panoksena on Intercontinental -titteli.

Voitolla Helenius nousisi jälleen top 10 rankingiin ja haave MM-ottelusta olisi yhä elossa. Tappiolla pudotus olisi liian iso ja tuolloin 34 vuotiaan Heleniuksen pitäisi jälleen kerran pohtia mitä jatkossa tekee. Toisaalta illan vastustaja Erkan Teper on jo 36-vuotias, mutta se on fakta että kumpikaan ei tässä taida enää nuortua.

Tässä kuvassa ollaan vielä vuoden 2015 kunnossa:

Ottelu otellaan Saksassa, Stuttgartissa ja Heleniukselle tulee ottelussa melkoisen lämpöiset paikat. Vastustaja Erkan Teper on huhujen mukaan kunnossa ja kotietu on nyrkkeilyssä perinteisesti todella suuressa osassa, ehkä kaikkein eniten kun verrataan lajeja toisiinsa. Kukapa tuomari haluaisi ehdoin tahdoin suututtaa yleisöä tuomitsemalla vihkoon tai edes tasapuolisesti?

Myös Helenius on saanut nauttia ”kotiedusta”, kukaan ei varmaan ole unohtanut ottelua Dereck Chisoraa vastaan jossa sokeakin ”näki” mitä tapahtui. Tämän vuoden maaliskuussa Juri Byhautsu kaatui Tallinnassa vähän samaan tapaan.

Erkan Teper – Robert Helenius vedonlyönti ja kertoimet

Vedonlyöntikertoimet tähän matsiin tukee Teperin voittoa. Unibet on antanut matsiin pitkävetokertoimet 1.30 – 28.00 – 3.50, joten Robbe Helenius lähtee taistoon altavastaajana. Pitkävedon lisäksi vedonlyöntilistalta löytyy under / over veto erien määrään, otellaanko yli 8.5 (1.45) vai alle 8.5 (2.65) erää? Pitkä kahnaushan tästä on toki tulossa ja 8.5 erää ja yli on perusteltua laittaa kupongille. No, kyseessä on tietty nyrkkeily, joten yksikin lyönti voi muuttaa ottelun kulun.

Entä meneekö ottelu tuomariäänestykseen? Tästäkin voit lyödä vetoa. Kyllä vaihtoehto on 2.25 kertoimella varustettu ja ei vaihtoehto 1.60 kertoimella varustettu. Tämä tietäisi sitä että Teper lopettaisi ottelun voittoon ennen täyttä aikaa. Erästä ja ottelun ratkeamistavasta voi sitten lyödä monella eri tapaa vetoa, kertoimet löytyvät jokaiseen erään tai eräkomboon.

Heleniuksen pistevoitto 12 erän jälkeen tuo kertoimet 5.75, Heleniuksen voitto erissä 10-12 kertoimet 26.00. Teperin voittoon uskotaan 12 erän jälkeen eniten, tuossa kerroin 2.75. Katso kaikki nyrkkeilykertoimet ottelusta ja laita omat vedot kehiin!

Teper on urallaan ottanut 19 voittoa (näistä 12 tyrmäyksellä) ja 2 tappiota, Helenius on otellut 29 kertaa ja näistä on tullut 27 voittoa (16 tyrmäyksellä) ja kaksi tappiota (yksi tyrmäyksellä).

Kyllähän näitä videoita aina katselee…

Robert Helenius yllätysvoittoon?

Onko Robbe vireessä? Vastaan astuu kaksi vuotta vanhempi nyrkkeilijä, laitetaanko papat eläkkeelle? Heleniuksen voitolle tarjolla yli 3.00 kerroin, tsekkaa myös muut kertoimet matsiin!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä