Hertha Berlin - Bayern Munchen 28.9.2018, Bayern menetti viime kierroksella pisteitä

Bayern aloitti kauden neljällä voitolla, mutta viime kierroksella joukkue kompastui vielä kotikentällään. Hertha on sarjanelonen, eikä varmasti ole helppo vastus.
Hertha Berlin - Bayern Munchen
Syyskuu 28,2018
21:30

Bayern Munchen menetti viime kierroksella pisteen, kun se jäi kotikentällään 1-1 -tasapeliin Augsburgin kanssa. Bayern piti ottelussa palloa suurimman osan ajasta, mutta laukaukset menivät pelissä melkolailla tasan. Bayern laukoi 16 kertaa ja Augsburg 12 kertaa, ero ei ole huomattava.

Pistemenetyksestä huolimatta Bayern on Bundesliigan ykkönen. Viidestä ottelusta sen saldo on 4-1-0 ja maaliero 12-3. Tämän illan kotijoukkue Hertha Berlin on liiganelonen, saldona 3-1-1 ja maaliero 10-7. Viime kierroksella Hertha hävisi Werder Bremenille vieraissa 1-3.

Hertha aloitti liigakauden hyvin kahdella voitolla, tasurilla ja taas voitolla, mutta Bremenissä se oli jo avausjaksolla 0-2 -tappiolla. Se ei päässyt enää rinnalle, vaikka Dilrosun tekikin kavennuksen heti toisen jakson alussa.

Herthan manageri Dardai muutti kokoonpanoa Werder -otteluun, vaikka edellinen peli Borussia Monchengladbachia vastaan oli ollut komea 4-2 -voitto. Toppari Rekik palasi peleihin sairastuvalta, ja Lustenberger otti oman paikkansa keskikentältä loukkaantuneen Grujicin paikalta. Darida korvas Kaloun, mutta nyt Darida on loukkaatuneena ja mitä ilmeisimmin Kalou palaa peleihin. Maalivahti Jarsteinilla on vaivoja, ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Bayern Munchen on viimeksi hävinnyt virallisen sarjan vierasottelun maaliskuussa, jolloin Leipzig oli parempi. Edellisessä vierasottelussaan se voitti kehnoa alkukautta pelaavan Schalken 2-0.

Viime kierroksella Augsburgia vastaan Bayern aloitti kehnosti, mutta pikku hiljaa joukkue lisäsi vauhtia ja painetta. Arjen Robben teki ottelun avausmaalin toisen jakson alkupuolella. Tämän jälkeen näytti siltä, että Bayern tekisi lisääkin maaleja, mutta ei onnistunut. Aivan ottelun lopussa Augsburg pääsi kaventamaan.

Bayernin päävalmentaja Kovac lepuutti muutamaa avainpelaajaa Augsburgia vastaan, ja tämä sitten kostautui. Goretzka oli ottelussa vasemmalla puolustuksessa Alaban tilalla, ja Ribery, Alcantara, Boateng, Rodriguez ja Lewandowski olivat kaikki vaihdossa. Hertha -otteluun Kovac laittaa varmasti ykkösketjun kentälle. Uuden managerin ei auta töpeksiä liikaa, että homma pysyy hallussa.

Hertha Berlinin mahdollinen avaus: Kraft – Lazaro, Rekik, Stark, Plattenhardt – Maier, Lustenberger – Kalou, Duda, Dilrosun – Ibisevic

Bayern Munchenin mahdollinen avaus: Neuer – Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba – Alcantara, J.Rodriguez, T.Muller – Ribery, Gnabry – Lewandowski

 

Bayern toki on Bundesliigaa viime kaudet hallinnut joukkue, mutta kyllä vetomarkkina alkaa arvostaa sitä aivan liigaa. Tänä iltana sillä on vastassa vieraskentällä sarjanelonen, ja silti sen voittokerroin on Unibetilla vain 1.30. Tähän on syytä laittaa mielipide vastaan. Hertha +1.5 Unibetin kertoimella 1.98 on oikein hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä