Liiga: HIFK - Ässät klo 18:30 keskiviikkona 14.11.2018

Rytiseekö laidat? Ässät ja HIFK pelaavat varmasti kiihkeän ottelun. Pisteitä on jaossa kolme, jääkö ne Stadiin vai viedäänkö ne Poriin? Betsaa!
Liiga: HIFK - Ässät
Marraskuu 14,2018
18:30

Liiga: HIFK – Ässät klo 18:30 ke 14.11.2018

HIFK ja Ässät kohtaavat heti maajoukkuetauon jälkeen Helsingissä. Miten vaikuttaa Juhani Tyrväisen ja Teemu Erosen positiivinen buusti maajoukkueesta ja kumman loukkaantumiset painavat enemmän? IFK:lta on ainakin yksi kentällinen ja ykkösmaalivahti edelleen loukkaantumisten kirjoissa, mutta kauaksi ei jää Ässätkään, joten sen taakse on turha mennä.

Osallistu kisaan ja voita aitiopaikat!

Jarno Kärki voi nousta tässä pelissä ratkaisijan rooliin, tekihän mies komeat kaksi peräkkäistä hattutemppua juuri ennen taukoa. Tekisikö Ässät tässä yllätyksen ja veisi pitkästä aikaa pisteet Poriin Helsingistä? HIFK:n peli on ollut sekaisin viimeistään siitä lähtien kun Ari-Pekka Selinin jatkopahvin puuttumisesta ilmoitettiin ja Jarno Pikkaraisen tulosta tilalle. Hieno ajoitus, ei siinä mitään. Sarjasijoitus 10. ja kohta Ässät painaa ohi jumbosijalta. Molemmille siis erittäin tärkeät pisteet jaossa tässäkin ottelussa.

HIFK – Ässät, kotijoukkue suosikki

Ottelun pitkävetokertoimet ovat melkoisesti kallellaan kotijoukkueelle, mutta täytyy nyt todeta että tuskin Ässät tyytyy antamaan pisteet stadilaisille? 1.47 – 5.05 – 5.65 ovat kertoimet Nordicbetillä tähän peliin ja pari viimeistä peliä ovat olleet Ässille tuloksellisia, toisin kuin IFK:lle, joka on kuntopuntarin viimeisillä sijoilla. Urheilutoimenjohtajan luvattu ykkössentteri on ilmeisesti jäänyt tulliin ja kun pelaajia pistetään pihalle tässä loukkaantumistilanteessa ilman paikkaajia niin IFK:n tappio on tässä ihan mahdollinen?

Laitetaan vaikkapa ensimmäisestä erästä tulosveto itämään. 1-0 antaisi kertoimet 4.05, 1-1 toisi lukemat 6.35 kertoimiin, 0-0 puolestaan 4.30. Ja siihen vielä 0-1 kertoimella 7.00 niin näihin kun johonkin osuu niin vähintään on omat takaisin. 0-2 toisi reippaan 22.00 kertoimen, mutta ei mitenkään mahdoton tuokaan, vaikka Ässät ei ole viimevuosina montaa kertaa pisteitä ottanutkaan Nordenskiöldinkadulta. Tuplamahdollisuus X2 (kerroin 2.65 Nordicbet) kannattaa myös ottaa omaan betsivalikkoon vakavasti harkintaan.

Entä kumpi voittaa enemmän eriä ottelussa? Siihen Nordicbetiltä kertoimet 1.56 – 4.05 – 5.30. Viekö Ässät tämänkin vedon kotiinsa?

Tunnelmia kuuden vuoden takaa, samat numerot keskiviikkona? Huimia nimiä kentällä:

Kiekkokeskiviikon huumaa, HIFK - Ässät!

Kumpikin joukkueista kaipaisi pisteitä, mutta päädytäänkö pelissä jopa pistejakoon? Helsinki ei ole Ässien lempipaikkoja, mutta miten käy tällä kertaa?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt