CHL: HIFK - Bolzano klo 19:00 torstaina 6.9.2018

HIFK:lla alkaa olemaan jo pakkovoiton paikka, vaikka pelataan vasta kolmatta CHL-peliä. Voitolla jatkohaaveet säilyisivät vielä ihan hyvinä, tappiolla alkaa pahimmassa tapauksessa olemaan jo vaikeaa. Miten stadilaiset klaaraa Bolzanon kotonaan? Lyö vedot sisään!
CHL logo 2018 2019
CHL: HIFK - Bolzano
Syyskuu 06,2018
19:00

CHL: Helsingin IFK – Bolzano klo 19:00 torstaina 6.9.2018

Helsingin IFK lähtee perjantaina hakemaan revanssia Kai Suikkasen Bolzanosta. Bolzano otti makoisan 4-1 voiton kotonaan HIFK:sta viime sunnuntaina, mutta nyt katsotaan miten sitten Helsingissä käy.

HIFK:n kokoonpano edellisessä ottelussa ei ollut paras mahdollinen, puolustuksesta puuttui edelleen isoja palasia Joe Finley ja Kyle Quincey sieltä isoimmasta päästä. Kiekollisessa pelaamisessa Teemu Erosen poissaolo oli huomattava. Näillä kentällisillä IFK lähti edelliseen peliin, tuleeko muutoksia? Kyle Quincey näyttää olevan jo Suomessa, mutta miten aikaero vaikuttaa pelaamiseen? Tuleeko debyytti vasta Liigassa?

Maalilla Engren, varalla Ruusu

Thorell – Santala – Rask, Laakso – Motin

Petrell – Tyrväinen – Keränen, Varakas – Ulander

Lessio – Koivisto – Tallberg, Kankaanperä – O’Connor

Engberg – Åsten – Pitkänen, Seppälä, Kulmala

Kyle Quincey on jo Suomessa, mutta pelaako jo perjantaina?

Kahdessa ensimmäisessä pelissä HIFK:lta onnistuivat pisteiden valossa parhaiten Tommi Santala 0+2, Lennart Petrell 1+1, Erik Thorell 0+2 ja Henrik Koivisto 0+2. Maalintekijälapulle tähän peliin voisi nostaa Lucas Lession ja Joonas Raskin, jalkaa näyttää riittävän jo syksyn peleihin. Tulisiko tässä pelissä sitä osumatarkkuuttakin?

Kai Suikkasen Bolzano

Vierailijoilta Brett Findlay on nakutellut tehot 1+2, Michael Blunden 3+0 ja Daniel Catenacci 1+2. Lähinnä Ässistä tuttu Marco Insam teki IFK:ta vastaan maalin, nyt saldo 2+0. Matti Kuparinen on vielä tehoitta ja on sitä vielä tämänkin jälkeen, sillä pelikieltoa napsahti selästäpäin taklaamisesta edellisessä HIFK-ottelussa. Puolustuksessa luutii Markus Nordlund, mutta ainakin toistaiseksi tehoitta. Bolzano voitti kotonaan Skellefteån rankkareilla ja HIFK:n suoraan varsinaisella peliajalla, potentiaalia on siis vaikka lohkovoittoon!

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat jälleen ottelun suosikin ja se on kotijoukkue HIFK. Unibet tarjoilee kertoimiksi 1.40 – 5.50 – 5.75, mutta jotain samankaltaista ne taisivat olla punaisille jo viime ottelussa Bolzanon kotikentälle. CHL tarjoaakin varsin maukkaita yllätyksiä, mutta jos IFK tästä aikoo jatkopeleihin mennä, Bolzano on voitettava. Jäljellä on vielä ottelu Tychyä vastaan ja lokakuussa sitten kaksi kertaa todella paha Skellefteå. Jos IFK tämän häviää niin CHL-syksy on taas todella lyhyt.

Hyvä vetokohde voisi olla Nordicbetin kotijoukkueen voitto ja ottelussa yhteensä yli 5.5 maalia, sille on annettu kerroin 2.70. Uskotaan että HIFK laittaa kotikaukalossa nyt isompaa vaihdetta päälle. Ei ottelusta helppo tule, mutta todennäköisesti IFK tästä pusertaa sen voiton vaikka jatkoilla ja yhteensä tehdään tuo yli 5.5 maalia? 3-3 jatkoajalle ja rankkareista 4-3 HIFKille?

HIFKilla oli omat paikkansa, mutta Leland Irving oli maalilla huikeassa vireessä. Taisi tämä mies olla joskus ehdolla jopa IFK luukulle?

Revanssia pukkaa?

HIFK tarvitsee tästä pelistä voiton ja kotihallissa meininki voikin olla toinen. Vai nappaako Bolzano tästäkin pelistä voiton? Kai Suikkasen johdolla tämä joukkue näyttää pystyvän ihan mihin tahansa...

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt