Liiga: HIFK - HPK klo 18:30 torstaina 20.9.2018

Tekeekö HPK ryöstöretken stadiin vai mennäänkö tässäkin pelissä jatkoajalle jonka HIFK voittaa? Kertoimet ovat isäntien puolella, mutta HPK:lla näyttää olevan vauhti päällä, Miten käy matsissa, lyö vetoa!
hifk hpk liiga veikkaussivut
Liiga: HIFK - HPK
Syyskuu 20,2018
18:30

Liiga: HIFK – HPK klo 18:30 torstaina 20.9.2018

Helsingin IFK saa torstaina vastaansa HPK:n. Miten vaikuttaa IFK:lle annettu ylimääräinen lepopäivä, HPK kun kohtasi eilen illalla Ässät. HIFK ei ole vielä voittanut varsinaisella peliajalla peliäkään, no toki ei niitä tappioitakaan vielä ole. Kesällä on taidettu harjoitella ainakin jatkoaikoja, sillä kolme kertaa IFK päätynyt jatkoille ja kolme kertaa se on kairannut lisäpisteen mukaansa.

Nyt joukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa ja vastaan tulee siis HPK, jolla on hieman samanlaista tilastoa havaittavissa. Kahdessa ensimmäisessä pelissä se meni kahdesti varsinaisen peliajan jälkeen jatkoille, toisesta näistä se nappasi pisteen. Eilen Ässiä vastaan HPK otti maukkaan voiton Rinkelinmäellä, peli päättyi lopulta 4-2.

Nordicbetin kertoimet tähän otteluun lupailevat HIFK:n kotivoittoa, 1.57 – 4.75 – 4.85 kyllä houkuttaa ottamaan kupongille myös tuon tasapelin tuolta, aika isoa kerrointa tarjolla.

Kymmenestä viimeisestä Helsingin kohtaamisesta HPK on voittanut kaksi, toisen näistä jatkoajalla. 10 viime kohtaamisesta vain kaksi on päätynyt jatkoille, joten olisiko tässä nyt tulossa sellainen peli? HIFK on tehnyt näissä peleissä 1-4 maalia, HPK onkin sitten tehnyt kaikkea 0-5 maalin väliltä. Kyllähän tässä moni asia on HIFK:n kotivoiton puolella, mutta kolmen ensimmäisen pelin perusteella pelissä on todella paljon tekemistä, aina maalivahtipelistä alkaen.

HIFK – HPK kokoonpanot ja ennakko

HIFK:n sankari Vaasassa oli Tuukka Raskin veli Joonas Rask kahdella maalillaan. Myös Markus Ruusu napsi muutamat gamesaverit ottelussa. Aloituskokoonpano Vaasassa oli:

Thorell, Tyrväinen, Rask – Eronen, Motin

Kangasniemi, Santala, Tallberg – Quincey, O’Connor

Åsten, Keränen, Petrell – Varakas, Laakso

Lessio, Koivisto, Engberg – Kankaanperä

 HPK:n kokoonpano Ässiä vastaan oli seuraava:

 Turunen, Paajanen, Nenonen – Laatikainen, Nikkilä

Innala, Leino, Cornet – Friman, Laavainen

Ruokonen, Kainulainen, Tuulola – Brejcak, Niemeläinen

Lahti, Riska, Krivosik – Karjalainen

 Mielenkiinnolla odotellaan Miro Karjalaisen pelaamista, kovaotteinen puolustaja laittaa varmasti entisen seuransa pelaajia halki, poikki ja pinoon maalin edessä. Nähdäänkö Nordenskiöldinkadulla torstai-illan huumaa vai tasapaksua taputtelua? Veikkaukset ensimmäisen osalle.

Tappara kaatui kotona – kaatuuko nyt HIFK vieraissa?

HPK Helsingin kirkkaissa valoissa - miten käy kerhon?

HPK pelasi eilen kotiottelun Ässiä vastaan ja nyt on edessä peli levännyttä HIFK:ta vastaan. Miten käy ottelussa? Meneekö HIFK taas jatkoille?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt