Liiga: HIFK - Ilves, kotijoukkue ei pysy Ilveksen kyydissä!

HIFK:n loukkaantumiset, flunssa-aalto, väsymys, siirtouutiset, siinä tekosyitä sille miksi HIFK häviää tämän ottelun. No, ilman tekosyitäkin Ilves kairannee tästä voiton kivalla kertoimella.
Liiga: HIFK - Ilves
Helmikuu 12,2020
18:30

Liiga: HIFK – Ilves, kankea IFK ei ehdi Ilveksen perään?

Vaikka pitkävetokertoimet tässä pelissä ovat HIFK:lle 2.30 – 4.20 – 2.65, on meidän suosikkimme tähän peliin Ilves. HIFK:n loukkaantumiset, flunssa ja yleinen tahtotila (ainakin katsomoon välittyvä) ovat iso jarru kotijoukkueelle. Ilves on pelannut koko kauden valmentajanvaihdoksesta alkaen erinomaisesti ja se tavoittelee vielä jopa Liigan kakkospaikkaa paikallisvastustaja Tapparalta.

Betwaylta napataan kohde:

Ilves voittaa ja ottelussa yli 3.5 maalia, kerroin 3.25. Lyö veto sisään Betwayllä!

HIFK:n kokoonpano TPS:ää vastaan oli tämänlainen, yritystä junnupitoisella joukkueella oli paljon, mutta lopulta tehokas TPS viimeisteli murhaavasti omista paikoista ja pisti nyyttiä sisään. Selkä katkesi ja kohti seuraavaa peliä. HIFK taistelee runkosarjan lopun lähinnä Liigan kutossijasta HPK:n kanssa, säälipleijaripaikka olisi isoin odotuksin kauteen lähteneelle IFK:lle melkoinen floppisuoritus. Ja se mitä sitten säälipleijareissa tapahtuu… se onkin sitten ihan eri juttu.

Liiga tulostaulukko

Liigan tulostaulukko ennen tätä kierrosta.

 

Nordicbetin pitkävetokertoimet otteluun

Veikkaus: Ilves luistelee IFK:lta karkuun

Tällä kokoonpanolla IFK pelasi TPS:ää vastaan, Iikka Kangasniemi pelaa jo Ruotsissa ja Markus Kankaanperäkin siirtyy Saksaan pelaamaan. Tuleeko HIFK:hon vielä vahvistuksia ennen siirtorajaa, vai voidaanko julistaa tämä kausi jo välikaudeksi, jälleen kerran?

  • Tallberg, Nykopp, Leskinen – Järvinen, Teräväinen
  • Engberg, Lundell, Dyk – Varakas, Kousa
  • And, Keränen, Heljanko – Ahonen, Motin
  • Laakso, Väänänen, Hämäläinen – Lyytinen
  • Maalilla Engren, varalla Nieminen

Ilveksen raikas peliote ei ole ihan toteutunut jokaisessa ottelussa, mutta Liigan kolmostila on selkeä merkki siitä miten hyvin kausi on mennyt. Kovaa luisteleva, taidokas Ilves on mielestämme ennakkosuosikki tässä pelissä vaikka kerroin onkin kovempi. Vaikka Ilves ei olekaan voittanut Helsingissä kuin kaksi peliä viimeisistä 10 pelistä, se voitti juuri edellisen…

Tällä kokoonpanolla Ilves pelasi edellisen voitokkaan Sport-pelin.

  • Suomi, Mieho, Meskanen – Elorinne, Laaksonen
  • Rautiainen, Leino, Ikonen – Salmela, Matinpalo
  • Lepaus, Vainionpää, Antonen – Maalahti, Thomson
  • Päkkilä, Ikonen, Saarela – Hatakka
  • Maalilla Dostal, varalla Mäkiniemi

Ei ollut enää Kangelle käyttöä, kirveelle taitaisi olla siellä IFK pukukopissa?

Kuuden pinnan peli

Jälleen kuuden pisteen peli, jossa ei tietenkään ole kuin se kolme pistettä jaossa. Molemmat kaipaavat kipeästi pisteitä, mutta Ilves haluaisi varmasti nousta Tapparan yläpuolella runkosarjan lopussa. Kumpi ottaa enemmistön pisteistä?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä