Liiga: HIFK - JYP kello 18:30 perjantaina 28.12.2018

Kumpikin kärsi edellisellä kierroksella tappion ja kausi on muutenkin mennyt sinne vaihtopenkin alle. Olisiko tässä pelissä nyt sitten HIFK:n vuoro nousta aikaisemmin satulaan ja jatkaa JYPin tappioputkea? Laitetaan Unibetin 2.30 kerroin kiinni!
Liiga: HIFK - JYP
Joulukuu 28,2018
18:30

Liiga otteluennakko : HIFK – JYP  – jaetaanko pisteet?

Liigan seuraajilla ja kannattajilla, sekä tietenkin vedonlyöjillä on menossa melkoiset mässäjäiset. Keskiviikkona pelattiin täysi kierros, perjantaina pelataan taas ja myös lauantaina on Liigaa luvassa ennen pientä uudenvuoden taukoilua.

Kummallakin joukkueella oli keskiviikkona vieraspeli, kun JYP kävi Oulussa ja HIFK Lahdessa. Näistä peleistä voi jo päätellä miten hyvin ne kinkut on oikein sulaneet, kumpi mahtaa sulaa tässä pelissä? Turpaanhan näissä peleissä taas molemmille tuli, HIFK kävi kääntymässä Lahdessa 4-2 tappion arvoisesti ja JYPin peli osoittautui fiaskoksi 6-2 lukemin. Eipä ollut joukkueista vahvojen Pelicansin ja Kärppien kaatajiksi.

Kummankin alkukausi on ollut lievästi sanottuna pettymys, voittihan JYP CHL-liigan viime kaudella ja HIFK:sta on povailtu jopa toista finalistia. Vielä on kesää, tai pitäisikö sanoa kautta jäljellä, joten tästä sen nousun on alettava tai jatkettava kohti kevään pelejä.

Maalintekijäveto – kärkinimet mukaan!

Ennen Tapaninpäivän pelejä HIFK oli voittanut neljä peliä putkeen, JYP puolestaan ei ollut neljästä edellisestä pelistä voittanut kuin yhden. Juuri ennen taukoa JYP nappasi jopa neljä peliä jatkoille, jonkunmoinen ennätys tuokin? Olisiko tässä tasapelin paikka? Kymmenessä viimeisessä Helsingin kohtaamisessa on pari kertaa päädytty tasapelin kautta arvontaan – viimeksi viime kevään pudotuspeleissä. Varsinaisella peliajalla JYP ei ole Helsingissä kuitenkaan voittanut useampaan vuoteen ja Unibet tilastojen mukaan 83 viime kohtaamisesta voitot ovat menneet 43 – 39.

HIFK:n kultakypärää kantaa joulutauon jälkeen Erik Thorell, 11+15. Iikka Kangasniemi on ollut viime peleissä melkoisissa liekeissä 20 peliin tehot 14+11. Teemu Eronen 6+17 ja Joonas Rask 11+11 ovat myös käärineet jo yli 20 pistettä, samoin kuin Juhani Tyrväinen 10+11 ja Tommi Santala 4+17.

JYPiltä 20 pistettä ovat ylittäneet Jarkko Immonen 10+16, David Tomasek 8+13 ja Eric Perrin 12+8, näitä nimiä ja HIFK:n vastaavia voi laittaa ihan surutta pistevetoon ja tietenkin maalintekijävetoon. Ei kumpikaan joukkue väsynyt varmasti ole, mutta perjantai-illan huuma + Helsingin kirkkaat valoit voivat saada aikaan tässä pelissä maaliryöpyn. Vai saako sittenkään?

Pelicans on HIFKille voittamaton vuori tällä kaudella.

HIFK hoitaa kotipelinsä - vai hoitaako?

Kumpikin joukkue on kauden aikana pelannut hyvin, huonosti ja hyvin huonosti. Minkälainen peli mahtaa osua tähän kohtaan kun kohdataan Helsingissä? Katso vedonlyöntikohteet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi