Liiga: HIFK - Pelicans 4.10.2019 kello 18:30 - joko nyt HIFK?

Perjantai-illan huumaa tarjolla Helsingissä kun Pelicans tulee vierailulle. Onko Tomi Karhunen taas IFK:lle iso peikko, vai joko nyt uppoaa? Katso kertoimet peliin ja betsaa!
Liiga: HIFK - Pelicans
Lokakuu 04,2019
18:30

Liiga: HIFK – Pelicans, nollaako Karhunen isännät?

Perjantaina Helsingin jäähallissa nähdään taatusti kova taisto kolmesta pisteestä kun Pelicans Lahesta tulee HIFK:n vieraaksi. IFK ei ole neljään peliin voittanut peliä varsinaisella peliajalla ja vaikka maalintekopaikkoja on, ei kiekot mene sisälle. Meneekö Pelicansia vastaan? IFK on lepäillyt edellisen viikonlopun jälkeen koko viikon, Pelicans pelasi kotonaan keskiviikkona Ilvestä vastaan.

Pelicans oli ennen Ilves-peliä noussut jo kovan syyskunnon myötä sarjan neloseksi, HIFK oli ennen keskiviikon pelejä sijalla 9. Pelicansin maaliero on 19-14 ja HIFK:n 16-19, vähemmän maaleja ovat tällä kaudella tehneet vain Ässät (12) ja KalPa (15). HIFK:n laukaisuprosentti, 3.6% on koko Liigan heikoin. HIFK:lla on 5 vs 5 pelissä eniten (!) laukauksia 298 kappaletta ja vähiten päästettyjä laukauksia (128), plussan puolella siis 123 laukausta. Kun nämä vedot alkavat osua kohdilleen, on jälki tuhoisaa.

Pelaajien tehottomuudesta kertoo se, että Jesse Saarinen esimerkiksi on ampunut nyt 35 kertaa, saldona ihan hyvä 0+6. Avautuuko maalihana entistä seuraa vastaan? Joonas Lyytisellä vetoja on 34, ei maaleja. No ehkä tässä ottelussa molemmat tekevät maalin?

HIFK – Pelicans, oma koira puree varmasti?

Niin, onhan tässä melkoisesti pelaajia jotka ovat edustaneet molempia seuroja ja on jopa todennäköistä että se ”oma koira” puree. HIFK:lla riveissään mm. Jesse Saarinen ja Iikka Kangasniemi, jotka molemmat ovat edustaneet Pelicansia viime vuosina. Moni ei muista että Pelicansin kultakypärä Janos Hari on myös pelannut HIFK:ssa kaudella 2013 – 2014, tuolloin 44 matsia toi tehot 8+11. Nyt kuudessa pelissä unkarilainen on tehnyt jo tehot 1+7!

Pelicansilla riveissään myös mm. Juhamatti Aaltonen (3+3) joka on aikanaan ihastuttanut Nordiksella, samoin mm. Miro-Pekka Saarelainen ja Miihkaili Teppo ovat Stadin kirkkaissa valoissa pelanneet. Kyllähän joku näistä jommankumman joukkueen omista koirista tässä pelissä pääsee tulostaululle.

Ottelun kertoimet povaavat otteluun kotivoittoa, mutta Pelicans on taas tälläkin kaudella osoittanut oman vaarallisuutensa. Jos IFK ei edelleenkään saa tehovaihdetta päälle, vastustajan maalivahdista tulee nopeasti sankari. Tomi Karhunen oli Lahdessa pelatussa pelissä todella huimassa vireessä ja todennäköisesti mies pelaa myös tässä pelissä. 92,45% ja 1.96 päästettyä maalia per peli ei ole ollenkaan heikko tulos, varsinkaan kun sitä verrataan Frans Tuohimaan 84,21% ja 3,62 maalin tilastoihin. Vai pelaisiko tässä pelissä jopa hätä-avuksi palkattu Andreas Bernard? No ehkäpä sitten lauantaina heti Kouvolassa annetaan peliaikaa?

Kertoimet Kakon ja muitten änäri-suomalaispelaajien tehoille Nordicbetillä

HIFK:n mahdollinen kokoonpano:

 • Sallinen, Lundell, Kangasniemi – Ahonen, Kousa
 • Saarinen, Nykopp, Turunen – Laakso, Lyytinen
 • Tallberg, Jääskä, Dyk – Winberg, Motin
 • Petrell, Keränen, Åsten – Ulander
 • Maalilla Tuohimaa, varalla Bernard

Pelicansin mahdollinen kokoonpano: 

 • Saarelainen, Björninen, Mankinen – Teppo, Shchemerov
 • Gymer, Mustonen, Ylönen – Jürgens, Vorobev
 • Tanus, Hari, Aaltonen – Jaakola, Pynnönen
 • Vartiainen, Toivola, Merelä – Pietroniro
 • Maalilla Karhunen, varalla Tolvanen

HIFK:n saatava tehot kohdilleen - joko nyt?

HIFK:n tehot ovat olleet kateissa isoista laukaisumääristä huolimatta. Nyt vetojen pitää alkaa osumaan kohdilleen jos tästä pelistä halutaan voitto. Joko ketsuppipullo aukeaa useammallakin pelaajalla?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä