Liiga: HIFK - Tappara kello 18:30 pe 21.12.2018

Perjantai-illan huumaa Helsingissä. Viimeksi Tappara taipui Kimmo Kuhdan paidannostajaisissa, nyt on kirves terävämmässä iskussa. HIFK:in orastava voittoputki katkeaa kuin... tapparalla katkaisten? Betsaa tulosvetoa!
Liiga: HIFK - Tappara
Joulukuu 21,2018
18:30

Tappara tekee ryöstöretken Nordenskiöldinkadulle?

Tappara on tehnyt kovaa ryhtiliikettä syksyisen sukelluksen jälkeen. Joukkue on noussut sarjassa jo kolmanneksi ja todennäköisesti kolmen sakissa joukkue pysyykin runkosarjan loppuun asti. HIFK käväisi tasaisessa sarjan keskikastissa jo kokonaan pudotuspelien ulkopuolella, mutta nyt peli on alkanut taas pikkuhiljaa kulkemaan. Kumman korttitalo sortuu tässä ottelussa?

HIFK:n kotipelaaminen on ollut tällä kaudella melko heikkoa, 15 matsista sillä on vain 6+1 voitot ja 5+3 tappiot. Yksi näistä voitoista on Kimmo Kuhdan paidanjäädytys matsista, tuolloin Tappara kaatui komeasti. Sen jälkeen alkoikin HIFK:n alamäki, mikä alkaa tämän matsin jälkeen? No, joululomahan se sieltä.

Tappara puolestaan on ollut koko liigan kolmanneksi paras vierasjoukkue, 7+2 voitot ja 4+2 tappiot. Maalierokin on plussalla parin maalin verran. Tapparan miinukseksi täytyy sanoa se, että joukkue pelaa torstaina ottelun Lukkoa vastaan vieraissa ja matkustaa sen jälkeen vielä Tampereelle ja seuraavana päivänä Helsinkiin. Tuleeko väsymystä?

Liigan joulutauko – kumpi lähtee voitolla yöhön?

Kuntopuntarissa HIFK on nyt voittanut kolme ottelua putkeen kun SaiPa, Ilves ja KalPa ovat kaatuneet. Nyt on kieltämättä tarjolla hieman eri kaliberin joukkue vastustajaksi, joten nyt taas punnitaan stadilaisten hyvyys. Tappara hävisi ennen Lukko-peliä Pelicansille, pientä hyytymistä sielläkin on syyskauden lopun kunniaksi havaittavissa. Sitä ennen kaatui Sport vieraissa ja sitä ennen SaiPa oli kovempi kotonaan lukemin 2-0.

10 viimeisen Helsinki-kohtaamisen tilastot ovat hieman kummallista luettavaa, 10 peliä on tilastollisesti mennyt tasan 5-5, maaliero 26-19. Kolme viimeistä on mennyt HIFK:n nimiin, sitä ennen viisi peliä meni Tapparalle.  Jatkuuko IFK:n putki, Kuhdan juhlaottelun 4-0 pelistä jäi varmasti Tapparalle jotain hampaankoloon. Tuo ottelu taisi olla HIFK:n paras peli tähän mennessä, toistuuko tämä perjantai-illan huumassa?

Nuorten MM-kisaleirityksen takia HIFK:lta poissa Niklas Nordgren, Anton Lundell ja Teemu Engberg, Tapparalta sivussa saman positiivisen syyn takia Toni Utunen ja Sami Moilanen.

Hakiko IFK sitä uutta keskushyökkääjää kausikorttilaisten treeneistä? Tällä kaudella kaikki näyttää olevan mahdollista.

HIFK -juniorit kisoissa, miten muun joukkueen vauhti riittää Tapparaa vastaan?

Molemmilla on poissaoloja Nuorten MM-kisojen takia, mutta nimien perusteella HIFK ottaa tässä enemmän hittiä.

Aseta vetosi