Liiga: HIFK - TPS klo 18:30 to 11.10.2018

Onko IFK:lla jo maalivahtiongelma vai pakistoko nyt sakkaa? Eikä oikein maalejakaan tule? Tänään olisi Lennart Petrellin juhlapeli, saako punaiset nyt koneet ajoissa käyntiin vai onko TPS ikävä vieras juhlissa? Lyö vetoa!
Liiga: HIFK - TPS
Lokakuu 11,2018
18:30

Liiga: HIFK – TPS klo 18:30 to 11.10.2018

Tiistaina CHL:ää pelanneet HIFK ja TPS kohtaavat Helsingissä. HIFK:n ruma tappio tiesi käytännössä sitä että myös sen tie nousee jälleen kerran pystyyn CHL:ssä. TPS:n reitti on ollut tukossa jo aikaisemmin, joten siellä tämä ”pettymys” on varmasti jo käsitelty. Miten HIFK käsittelee oman tappionsa? Ilmeisesti joukkueessa ei pahemmin arvosteta edelleenkään kyseistä turnausta, lepovuorossa tässä edellisessä ottelussa olivat liukas Lucas Lessio ja puolustuksen johtohahmo Kyle Quincey. Ja se ykkössentterikin on edelleen hankkimatta, Tommi Santalasta siihen hommaan ei taida enää olla.

Minkäs väristä makkaraa tässä matsissa pureskellaan?

HIFK:n maalivahtipeli on yskinyt viime aikoina todella pahasti ja kyllähän tässä Kevin Lankinen – Ville Husso nimiä tulee ikävä. Atte Engrenin alkukausi on mennyt lievästi sanottuna penkin alle, vai onko kyse sittenkin puolustuksen hitaudesta tai kankeudesta? Markus Ruusu ei ole ollut mikään ruusu kimpussa, korkeintaan tulppaani muiden joukossa. Tässä ottelussa TPS hakee katkoa pitkälle putkelle, se ei ole voittanut IFK:ta useaan otteluun, peräti kahdeksan peliä on menty ilman TPS-juhlia.

Tässä ottelussa kertoimet ovat rajusti kotijoukkueelle kaikesta huolimatta ja TPS-kerroin on mm. Unibetillä 3.00. Yllätys ei hyvin pelaavan TPS:n voitto olisi, joten olisiko siinä mukava betsi tähän otteluun?

Joukkueiden kuntokäyrät sekaisin

HIFK on viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut vain yhden, Jukureita vastaan tuli niukan tiukka 4-3 voitto kotona. TPS on sentään voittanut viidestä viimeisestä pelistä kolme ja vaikka nyt ne kertoimet ovat isot tähän otteluun lähdettäessä, tässä on se paikka joka TPS:n täytyy hyödyntää. Oula Palve poistui kesken ottelun CHL-pelissä tiistaina, jos mies pelaa tässä pelissä niin pisteille on taatusti asiaa.

HIFK:n peli oli tehotonta Skellefteåta vastaan, tulisiko nyt maaleja? Pahahan se on pelejä tosiaan voittaa jos ei maaleja tee ja kun IFK on päästänyt kaikissa kauden otteluissa vähintään pari maalia niin jokainen voi laskea montako niitä maaleja pitää tehdä jotta tästä pelistä ne pinnat irtoaa.

Tulosvetoon lähdetäänkin hakemaan tähän 1,3,5 – 2,4,6 maaleja. Jos IFK ei saa paikoista heti sisään, TPS tulee ja kuittaa. Sen jälkeen voikin alkaa vannetta taas kiristämään ja jäähyjä pukkaa. Otetaan tulosvetoon kolme tulosta, 3-2, 1-4 ja 3-4. Osuisiko näin tai vaikka väärinpäin?

Nähdäänkö samanlainen tänään? Bäckström ei ole maalissa, mutta läpiajosta… lämärillä kiitos.

TPS:n vieraskerroin houkuttelee - IFK häviää taas juhlapelin?

Kapteeni Lennart Petrellille 500 peliä HIFK-nutussa, onko tämä taas niitä pelejä joissa punaiset uinuvat? Nyt siihen ei olisi varaa kun sarjassa ylempänä oleva TPS tulee Nordikselle vierailulle. Ei se kakkonen yllätys olisi?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt