Hiihdon MM 2019 - Miesten 15km perinteinen - 27.2.2019 Klo 15:00

Iivo Niskanen jahtaa MM-kultaa keskiviikkona perinteisen 15 kilometrin kisasssa hiihdon MM-kisoissa. Katso pelivihje ja parhaat kertoimet kisaan.
Hiihdon MM 2019 - Miesten 15km perinteinen
Helmikuu 27,2019
15:00

Keskiviikko 27. päivä on merkattu jo hyvissä ajoin suomalaisten hiihtofanien keskuudessa kalentereihin. Silloin vuorossa on suomalaisittain kisojen paras sauma kultamitaliin, sillä Iivo Niskasen päämatka näissä kisoissa on juuri viidentoista kilometrin perinteinen. Niskanen on myös matkan hallitseva maailmanmestari.

Niskasen vahvuus on juuri perinteinen hiihtotapa, vaikka mestari on tällä kaudella parantanut myös vapaataan. Maailmancupin puolella Niskanen on tätä matkaa hallinnut. Viimeinen kisa Italian Cognessa meni kuitenkin selvästi venäjän Alexander Bolshunoville. Tämä nosti myös myös Niskasen kertoimia tuntuvasti, nyt Bolshunov on listattu kisan ykkössuosikiksi.

Unibet: BETSAA 10€ – SAAT 50€ EDESTÄ ILMAISVETOJA
Karamba: Voittaako Iivo Niskanen 15km matkan? Lyö vetoa voitosta ilmaiseksi!

Kisa on kaiken järjen mukaan juuri näiden kahden miehen keskinäinen välienselvittely. Kaksikko on ylivoimaisesti tämän hetken kovin perinteisen parivaljakko, kenen tahansa muun hiihtäjän voitto olisi jättiluokan yllätys. Pronssista kilpailevat vahvimmin Norjalaiset Martin Johnsrud Sundby sekä skiathlonissa täysin katkennut kiritykki Johannes Hoesflot Klaebo.

Niskanen näytti skiathlonissa ja parisprintissä olevansa jälleen kerran huippukunnossa oikeaan aikaan. Niskanen on tunnettu kunnonajoituksestaan ja keskiviikkona on aika korjata lopulliset hedelmät. Näissä kisoissa ei enää muita perinteisen tyylin henkilökohtaisia kilpailuja hiihdetä, joten tässä kisassa voi huoletta iskeä aivan kaiken peliin.

Kyllä Niskanen ykkössuosikin viitan harteilleen tässä ansaitsee. Cognen sammuminen oli Iivon ensimmäinen kisa korkealla, eikä siitä kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Edelliskerran kun nämä miehet hiihtivät tasaveroisissa olosuhteissa Viron Otepäässä, Niskanen vei kisan aivan pystyyn. Myös latuprofiili sopii pitkine työpätkineen Niskaselle täydellisesti. Ilman haavereita Iivo on lähellä maailmanmestaruutta ja Betssonin huippukerroin 2.10 on hieno pelikohde keskiviikolle.

 

Ilman haavereita Iivo on lähellä maailmanmestaruutta ja Betssonin huippukerroin 2.10 on hieno pelikohde keskiviikolle.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä