Mestarien liigan karsinnat: HJK – BATE Borisov 1.8.2018

Klubi on askeleen päässä seuraavan kierroksen peleistä. Vielä ei kannata nuolaista, sillä edessä on iso ottelu BATE Borisovia vastaan. Mihin lukemiin ottelu päättyy? Lyö vetoa ja jännitä mukana!
hjk inter
Honka - HJK
Elokuu 01,2018
19:00

Mestarien liigan karsinnat: HJK – BATE Borisov

Ensimmäisen ottelun maaliton tasapeli antaa HJK:lle mainiot lähtökohdat tähän matsiin. Maalia ei toki saa päästää vastustajaa tekemään, muuten joutuu itse tekemään kaksi. Sekään ei taida olla mikään mahdottomuus täpötäyden Telia 5G areenan yleisön edessä.

Kestääkö Klubi paineet vai mureneeko se valkovenäläis-joukkueen edessä? Eihän se peli mitään kaunista ollut Valko-Venäjällä, mutta maalintekopeli eikä tyylipisteitä jaeta sarjataulukkoon. Klubilla on isoja loukkaantumishuolia joukkueessa, toivottavasti keskiviikoksi saadaan edes jonkinmoinen taisteleva jengi kehiin. Loukkaantumisten lisäksi kitkaa aiheuttaa huippupelaaja Valencicin kiukuttelu, ilmeisesti tämä paise jatkaa kasvamistaan Klubin kehossa villien huhujen mukaan. Vai onko tässä asiassa saatu käänne parempaan päin?

Klubi kaatoi Hongan vieraissa viikonloppuna:

Näillä kokoonpanoilla mentiin viime kohtaamisessa, mutta ainakin O’Shaughnessy taitaa olla sivusssa – jopa loppukauden. Lisäksi Klaussilla on takareisivammaa – miten vakavaa tuo sitten on, se selvinnee keskiviikon kokoonpanojen tullessa julki.

HJK:
Rudakov – Rafinha, Obilor, Patronen, O’Shaughnessy – Riski, Annan, Yaghoubi, Dahlström, Mensah – Klauss

BATE Borisov
Scherbitsky – Volodko, Filipenko, Filipovic, Rios – Stasevich, Ivanic, Dragun, Baga, Skavysh – Signevich

HJK – BATE Borisov kertoimet ja vedonlyönti

Unibet tarjoilee hopealautasella tähän peliin varsin tasaiset kertoimet. HJK – BATE 2.65 – 3.10 – 2-65 kertovat siitä, että melkoisen ympäripyöreä peli on kyseessä ja ei olisi välttämättä mikään ihme jos tässä pelissä mentäisiin jatkoille. Se tietäisi 0-0 tasapeliä, kaikissa muissa tilanteissa voittaja selviää jo varsinaisella peliajalla.

Pienin tulosvetokerroin HJK:n voitolle on 1-0 (7.50 Unibet), seuraavaksi pienin kerroin onkin sitten 2-1 tulokselle (10.00). Täsmälleen samat kertoimet ovat vieraiden samanmoisista voitoista, joten nämäkin ovat tasan. 0-0 tulokselle saa kertoimen 7.50, tosin alle 0.5 maalia tuo kertoimeksi 8.00, joten ei tässä kohtaa paljon arvottavaa sen suhteen laittaako vedot 0-0 tulokselle vai alle 0.5 maalille.

Luotetaan että Klubi matsin hoitaa tavalla tai toisella. Nyt jos koskaan tarvitaan myös sitä yleisön kannustusta, oli kyse sitten omista vetovoitoista tai sitten Klubin menestyksestä!

Sieltä voi kelailla 0-0 pelin tapahtumat läpi…

Purjehtiiko Klubi seuraavalle kierrokselle?

HJK on tällä hetkellä kotimaisen jalkapalloilun lippulaiva. Karahtaako Klubi kiville valkovenäläistä jengiä vastaan vai jatkuuko purjehdus helteessä kohti seuraavaa kierrosta. Peukut pystyyn ja vedot kehiin!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt