Tiistai 22.5.2018 klo 18:30 HJK - FC Inter

Veikkausliigassa HJK yrittää napata pisteitä FC Interiltä. Interin kertoimet ovat isot, ehkä jopa liian isot? FC Inter voitti HJK:n cupin matsissa reilu viikko sitten, joten voiko se toistaa tuon tempun tiistaina? Lyö vetoa ja jännitä matsia!
hjk inter
Veikkausliiga: HJK - FC Inter
May 22,2018
18:30

Veikkausliiga: HJK – FC Inter klo 18:30 ti 22.5.2018

HJK lähtee tiistaiseen Veikkausliigan otteluun FC Interiä isona ennakkosuosikkina. Näin ainakin vedonlyöntikertoimien mukaan. FC Inter tulee tässä ottelussa ottaa kuitenkin vakavasti, vaikka se on sarjassa yhdeksäntenä ja vaikka HJK:lla pitäisi olla ihan ylivertainen kokoonpano turkulaisten miehistöön verrattuna.

Tämä sen takia, että Inter teki HJK:lle temput reilu viikko sitten Suomen Cupin finaalissa ja vei voiton 0-1. No, eihän se tietty ole sama kuin Veikkausliigapeli, mutta kun HJK:lla ei peli ole muutenkaan sujunut ihan kaikkein mallikkaimmin ja varsinkaan viime otteluissa Interiä vastaan, niin pitää antaa nyt ainakin mahdollisuus turkulaisille.

HJK:n ennakkoa ottelusta:

Tuossa Suomen Cupin ottelussa mentiin näillä pelaajilla, tuleekohan isoakin remonttia tähän peliin?

Rudakov, Patronen, Klauss, Rafinha, Mosa, Dahlström, Jalasto, Alho, Annan, Valencic, Obilor

Moisander, Mäntylä, Mansally, Nyman, Sesar, Källman, Ademi, Furuholm, Ojala, Mäenpää, Penninkangas

HJK – Inter kertoimet ja vedonlyönti

HJK on huima suosikki otteluun, Unibetin peruskertoimet ovat 1.37 – 4.65 – 8.50. HJK on pelannut kotonaan vasta kolme ottelua ja näistä se ei ole voittanut kuin yhden. Kaksi on päättynyt tappioon ja maaliero on 5-5. Inter on vieraissa pelannut viisi matsia, saldo on 2-1-2 ja maaliero 8-11. Näiden perusteella maaleja pitäisi kyllä syntyä, 1-1 ja 2-1 voisivat olla tähän hyvät lähtökohdat. Alle 10 kertoimella nämä varmasti useimmilla vedonlyöntisivustoilla liikkuvat, mutta siinä voisi olla ihan pätevät rungot omalle tulosvedolle.

Unibetin mainion tilastopalvelun mukaan viimeisessä 31 kohtaamisessa HJK:n kotikentällä Klubi on voittanut 21 kertaa, tasan on pelattu 7 kertaa ja kolme kertaa FC Inter on ollut voittaja. Ei siis kovin montaa kertaa, mutta mahdollisuus on aina loppuvihellykseen asti.

Betsit maalintekoon

Klubilta löytyy Filip Valencic ja Klauss jotka ovat onnistuneet tekemään neljä maalia. Näiden lisäksi Klubilta löytyy Vertainen, Riski, Alho ja Pelvas jotka ovat onnistuneet kerran. FC Interin maalintekijöitä ovat olleet Timo Furuholm 3, Mika Ojala 3, Benjamin Källman 2 ja Joona Järvistö 1. Katso maalintekijäkertoimet omalta vedonlyöntisivustoltasi!

Aseta vetosi