Mestarienliigan karsinnat: HJK - Vikingur, millä lukemilla sinetöidään Klubin jatkopaikka?

Klubi toi Färsaarilta tuliaisiksi pari vierasmaalia, nyt olisi pistettävä saman verran palloja pussiin myös kotikentällä. Millä lukemilla Klubi vie jatkopaikan? Betsaa ja jännitä mukana, vaikkapa paikan päällä!
hjk inter
HJK - Vikingur
Heinäkuu 17,2018
19:00

HJK – Vikingur

HJK teki vierasottelussa sen mitä siltä odotettiin – voitto ja pari vierasmaalia. Näiden avulla on mainio paikka lähteä tähän peliin helteen helliessä Helsinkiä, mutta eipä tätäkään ottelua voi ihan nepparit auki lähteä pelaamaan. Toki HJK hallitsi peliä Färsaarilla, mutta aina on se mahdollisuus että parista hyökkäyksestä vastustaja tekeekin maalit.

Vikingur – HJK -ottelun tilastodataa:

Kertoimet tässä pelissä ovat kuitenkin niin vahvasti HJK:lle, että tähän uskaltaa jo laittaa vähän tasoitustakin kehiin jotta kotijoukkueelle saa kivan kertoimen. Klubille riittää ottelusta tasapeli, jopa 0-1 tappiokin olisi jatkopaikan kannalta ihan oo ja koo.

Tulosveto tähän matsiin voisi kuitenkin olla 2-4 kotijoukkueelle ja vieraille 0-1. Tällä mentäisiin jatkoon reippaasti ja Klubin kotihallinta näyttäisi kotiyleisölle vähintään saman verran maaleja kuin mitä vierasottelussa tuli. Katseet voi olla jo suunnattu seuraavalle kierrokselle, mutta tämä peli pitää pelata kunnialla pois alta. Näillä kokoonpanoilla mentiin otteluparin avauspelissä, tuleeko muutoksia?

HJK (4-2-3-1)

Rudakov – Rafinha, Patronen, Obilor, Peiponen – Dahlström, Annan – Mensah, Yaghoubi, Riski – Klauss De Mello

Vikingur (4-4-1-1)

Rasmussen – Lervig, Grefersen, Cascaval, Jacobsen – Hansen, Djurhuus, Vatnhamar, Djordjevic – Vatnhamar – Lawal

HJK – Vikingur vedonlyönti ja kertoimet

 HJK:n tie Mestarien liigaan on todella kivinen. Tälle kaudelle Mestarien liiga kiristi entisestään karsintojen kautta itse liigaan pääsevien joukkueiden määrää. 32 joukkueesta peräti 26 joukkuetta on jo nyt tiedossa, isoille yllätyksille ei ole siis edes tilaa. Niin kauan kuin se kuitenkin on mahdollista, niin kauan HJK:n unelma elää.

Kertoimet tässä ottelussa pitkävedon osalta ovat selkeästi Klubilla ja voittohan sieltä tulee Helsinkiin. Millä lukemilla, se on sitten eri asia ja jokaisen pähkäiltävissä. Katso mistä tuloksista saa milläkin sivustolla pienimmät kertoimet, vertaile kertoimia ja nappaa pari muutakin tulosta mukaan omaan tulosvetoon.

ortcode=”tweet”]HJK:n hallinta numeroidenkin perusteella oli vierasottelussa sitä luokkaa että vierailla ei pitäisi olla juurikaan mahdollisuuksia tässä pelissä. HJK:n asenne tulee olla kohdallaan ennakkosuosikin asemasta huolimatta, muuten tässä on kaikkien aikojen floppauksen vaara ilmassa.

Samanlaisia maaleja sitten Helsingissä?

HJK oli vahvempi Färsaarilla ja sama meno jatkuu - millä lukemin?

Lyö ottelusta tulosvetoa, maalintekijävetoa ja tietenkin pitkävetoa parhaimmilla kertoimilla. HJK tästä parista jatkoon menee, mutta minkälainen maalirumba nähdäänkään Helsingissä? Verkot tötterölle?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt