Hollanti - Ranska 16.11.2018, Ranskalle riittää tasapeli

Ranska ei ole MM-Venäjän jälkeen notkahtanut, se johtaa lohkoa. Hollanti kipuaa pikku hiljaa sille tasolle, jolla se oli vielä nelisen vuotta sitten.
Hollanti - Ranska
Marraskuu 16,2018
21:45

Hollanti jatkaa kipuamista takaisin maailman futishuippujen joukkoon. Välillä tulee askel taaksepäin, ja välillä sitten mennään eteenpäin. Kansojen liigan A-liigan ryhmä ykkösessä Hollanti on pelannut kaksi ottelua. Se hävisi Ranskalle vieraissa 1-2, mutta voitti kotonaan Saksan selvästi 3-0. Hollanti lienee koko A-liigan joukkueista se, jolla on eniten motivaatio kohdallaan. Kahdet perättäiset missanut arvokisat pitävät joukkueen fokusoituneena.

Ranska on jatkanut siitä, mihin se MM-Venäjällä jäi. Joukkue on pääpiireittäin sama, pelityyli on sama, ja tuloksetkin ovat aikalailla samoja. Se on pelannut nyt Kansojen liigaa kolme ottelua, voittanut Saksan ja Hollannin kotonaan ja pelannut Saksassa maalittoman tasapelin.

Sen verran tiukka tilanne on lohkossa, että jos Hollanti nyt häviää, ja sitten vielä häviää Saksassa, niin se putoaa ensi kaudeksi B-liigaan. Ja jos se voittaa nyt Ranskan, niin sitten sillä olisi Saksa-ottelussa mahdollisuudet lohkovoittoon.

Kansojen liiga on ollut Hollannille jo pieni voitto, se on ottamassa pieniä askelia taas eliittijoukkoon. Saksa-voitto varsinkin oli kuin Hollanti parhaimmillaan. Edellisessä Ranska-ottelussakin Hollanti pelasi melko hyvin, vaikka hävisikin 1-2. Hollannin viimeinen ottelu on 1-1 päättynyt treenimatsi Belgiaa vastaan.

Hollannilla ei ole loukkaantumisongelmia. Päävalmentaja Koeman laittanee kentälle saman avauksen joka pieksi Saksan. Sen verran hollantilaisen futiksen notkahdus näkyy miehistössä, että Hollannilla ei maajoukkueessa ole nyt oikeastaan kuin muutama pelaaja, joka pelaa Euroopan ykkösliigojen kärkiryhmissä. Van Dijk ja Wijnaldum ovat Liverpoolin miehiä, Cillesen on Barcan kakkosveskari. Nuoria huippulupauksia joukkueessa kyllä on, toppari De Ligt etunenässä.

Ranskassa ei tällä hetkellä ole oikein mitään yllättävää. Kaikki ovat sen jo nähneet ja tietävät, että mitä se kentällä tekee. Sen verran hyvin se hommansa hoitaa, että samalla pelitavalla se aina vain menestyy.

Islantia vastaan harjoitusottelussa noin kuukausi sitten Ranska oli pulassa. Se antoi Islannin mennä kahden maalin johtoon ennen kuin viitisen minuuttia ennen loppua teki ensimmäisen osuman ja viime minuutin rankkarilla toisen.

Maalinteko tuntuu olevan ranskalaisille nyt helppoa, ja puolustuksessa sitten voisi olla jonkinlaista ongelmaa. Islanti ei ole tehnyt kahta maalia kuin kerran viimeiseen kahdeksaan otteluunsa, tosin treenimatsi on aina treenimatsi.

Ranskalla on poissaoloja. Puolustuksesta ovat ilmeisesti sivussa Umtiti ja Fernandez. Hyökkäyksestä Martial ja Lacazette ovat loukkaantuneina, ja samaten sivussa on keskikentän Pogba.

Ranskan keskikenttä tulee olemaan ottelussa puolustava ryhmä. Sille riittää tasuri lohkovoittoon, ja eiköhän Deschamps lähde pelaamaan tappiota vältelleen. Sellaistahan Ranskan peli oli Venäjälläkin hyvin pitkälle.

Hollannin mahdollinen avaus: Cillessen – Dumfries, de Ligt, van Dijk, Blind – de Roon, F.de Jong, Wijnaldum – Bergwijn, Depay, Babel

Ranskan mahdollinen avaus: Lloris – Pavard, Kimpembe, Varane, Digne – Kante, N’Zonzi, Matuidi – Mbappe, Griezmann, Giroud

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.20 – 3.55 – 2.33. Nämä lienevät aika hyvin kohdallaan, niihin ei parane kajota. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.98, ja sen voi pelata. Vaikka Ranskan puolustuksessa olisikin jotain ongelmaa, niin se kuitenkin on joukkueen vahvuus. Deschampsin systeemi on riskien välttäminen, ja nyt Ranskalle riittää tasuri.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä