Naisten MM-kisat: Hollanti - Ruotsi keskiviikkona 3.7.2019 kello 22:00

Ruotsi lähtee altavastaajana otteluun, mutta onhan silläkin hyvät mahdollisuudet tässä pelissä vaikka mihin. Olisiko tämä ottelu jossa haetaan ratkaisua vaikkapa jatkoajalta tai rankkareista asti? Kuuma ja rankka peli edessä, kumpi etenee finaaliin?
Naisten MM-kisat: Hollanti - Ruotsi
Heinäkuu 03,2019
22:00

Naisten MM-kisat: Hollanti – Ruotsi, vieläkö Ruotsi yllättää?

Naisten MM-kisojen toinen finalisti ratkeaa tässä pelissä. Pitkävetokertoimet otteluun Hollanti – Ruotsi ovat kutkuttavan tasaiset, Unibet tarjoilee tähän peliin 2.28 – 3.25 – 3.25 kertoimia, joten Hollanti eli Alankomaat on lievä suosikki tähän peliin. Ruotsin paikkaa välierävaiheessa voidaan pitää yllätyksenä, mutta jalkapallokin on maalintekopeli ja jollain joukkueella se joskus sujuu paremmin kuin toisella. Olisiko tässä länsinaapurin toisen ison yllätyksen paikka?

Hyödynnä myös : Tehostettu kerroin 50 Argentiinan voitosta Brasiliaa vastaan !

Unibetin mainiot tilastot kertovat että vuodesta 2012 on pelattu kuusi ottelua ja saldo on 2-2-2. Maalit ovat sentään kotijoukkue Hollannille 6-5, muuten on ollut todella tasaista. Hollannin tie näissä kisoissa alkoi niukalla 0-1 voitolla Uudesta-Seelannista, sen jälkeen Kamerun kaatui 3-1 ja Kanada lohkon viimeisessä pelissä 2-1. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Japani kaatui 2-1 ja Italia sitten komeasti puolivälierissä lopulta 0-2.

Ruotsi pelasi alkulohkon samassa lohkossa USA:n kanssa ja sille se hävisi lohkon viimeisessä pelissä 0-2. Sitä ennen se oli kuitenkin voittanut Korean 1-0 ja Chilen 2-0, joten vastaan tuli sen myötä Kanada ensimmäiseen pudotuspeliotteluun. Sen Ruotsi hoiteli 1-0, mutta se varsinainen paukku oli vielä tulossa. Se tuli puolivälierässä jossa vastaan asettui Saksa. 1-2 voitto Ruotsille ja kerroin 5.20 taskuun. Nappasitko?

Hollanti tykittää Ruotsin kumoon ja menee finaaliin?

Hollannin parhaat maalintekijät näissä otteluissa ovat olleet Vivianne Miedema (3) ja Lieke Martens (2), viidellä pelaajalla on saldona yksi maali. Ruotsilla Stina Blackstenius (2) ja Kosovare Asllani (2) ovat olleet ainoat enemmän kuin yhden maalin tehneet pelaajat. Yhden maalin on viimeistellyt peräti kuusi pelaajaa. Tämä tietää hyvää ottelulle ja tietenkin maalintekijävedolla, kuka tahansa voi onnistua.

Hollanti pelasi tällä kokoonpanolla edellisessä ottelussa:

Van Veenendaal – Van Lunteren, Van der Gragt, Bloodworth, Van Dongen – Groenen, Van de Donk, Spitse – Van de Sanden, Miedema, Martens

Ruotsin sankarijoukkue Saksaa vastaan oli:

Lindahl – Glas, Fischer, Sembrant, Eriksson – Rubensson, Asllani, Seger – Jakobsson, Blackstenius, Rolfö

Matsiin on mahtavasti erilaisia vetokohteita tarjolla eri vedonlyöntisivustoilla. Unibet mm. tarjoaa reippaasti yli 300 erilaista vedonlyöntikohdetta, näiden lisäksi kannattaa tietenkin muistaa keskiviikkoiltaan mainiot livevedonlyönnit. Kumpi etenee finaaliin? Paineet ovat Hollannilla!

Saksan kummitus on kaadettu, miten on Hollannin kanssa? Uskotko sinä Ruotsin finaalipaikkaan?

Ruotsilla taas mahdollisuus yllättää?

Eipä tainnut moni uskoa Ruotsin mahdollisuuksiin Saksaa vastaan, mutta niin vain Ruotsi ottelun voitti. Hollantia vastaan on vähän sama tilanne, ei pitäisi, mutta... Katso kertoimet jännittävään MM-välierään ja lyö vetoa mahtavilla kertoimilla. Nyt ei ottelusta jännitystä puutu!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä