CS:GO Home Sweet Home: Endpoint - HAVU 5.6.2020 Klo 11:50 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 6.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Endpoint vs. HAVU. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Endpoint - HAVU
Kesäkuu 05,2020
11:50

Home Sweet Home Cup 7: Endpoint – HAVU

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.51 – 1.50

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ENCEn jälkeen ehdottomasti suomen toiseksi paras CS:GO joukkue HAVU aloittaa perjantai 5.6.2020 kevään toisen Home Sweet Home Cupin. Cup pelataan nyt jo seitsemännen kerran ja palkintopotissa on rahaa yhteensä 40 000$. Voittaja vie potista 30 tuhatta ja kakkonen loput. HAVU:n ensimmäinen koticup päättyi sijoille 9-12. Onko nyt aika ottaa yksi steppi eteenpäin?

HAVU H2H tilastoissa niskan päällä

HAVU kohtaa turnauksen avausottelussa brittiläisen Endpointin josta HAVU:lla on paljon hyviä muistoja. Suomalaiset päihittävät sumuisten saarten ylpeyden BLAST Rising turnauksen finaalissa vain pari viikkoa sitten kuitaten reilun 17 000$ tilipussin. HAVU vei tuon ottelun lukemin 2-1 (17-19 Vertigo, 16-14 Train ja 16-3 Dust2). HAVU niin sanotusti syttyi finaalin edetessä… HAVU ja Endpoint ovat kohdanneet toisensa jo lukuisia kertoja ja suomalaiset ovat vieneet näistä kohtaamisista 13 karttaa Endpointin 4 karttavoittoa vastaan.

Samanlaista herkkua luvassa myös perjantaina aamupäivällä?

Endpoint ei ole juuri kyennyt kaatamaan isompiaan

Endpoint on pelannut tänä keväänä todella paljon ja joukkue on noussut kuin varkain HAVU:n ohitse rankingissa. Endpoint löytyy nyt parhaalta sijoitukseltaan koskaan sijalta 32. kun HAVU on valahtanut sijalle 33. Endpointin voittoprosentti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta on vaikuttava 64% mutta syvempi tarkastelu osoittaa, että lähes kaikki voitot ovat irronneet huonommin rankatatuista joukkueista. Complexity, North, Heretics ja kumppanit ovat järjestäen voittaneet Endpointin osoittaen briteille tasoeron, mitä lähemmäksi maailman kärkeä mennään.

Kerroinpoiminnat Endpoint – HAVU

HAVU on nostettu tämän ottelun ennakkosuosikiksi ja syystä. Vaikka HAVU on tippunut reilut kymmenen pykälää HLTV-rankingissa niin joukkue on tästä huolimatta liikkeellä lähes 70% voittoprosentilla ja toisin kuin vastustaja, HAVU on voittanut tänä vuonna maailmankärkijoukkueita Flashpointissa jossa suomalaiset olivat upeasti toisia. Rohkeasti suomalaisten kelkkaan ja tasoitusvedolla -2,5 hieman kerrointa nostattamaan!

Kerroinpoiminnot Vulkanbetiltä: 

  • HAVU voittaa – 1.50
  • HAVU -2,5 – 1.79

 

Suomalaisten heiniä?

Toivotaan! HAVU on isoennakkosuosikki ja syystä. Tämä pitää voittaa jotta Cup saadaan hyvin liikkeelle. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja