Veikkausliiga: Honka - HJK 28.7.2018

Veikkausliigan kärkipään taistelu ja tärkeät pinnat jaossa. HJK on kertoimien mukaan suosikki, mutta kun Mestarien liiga painaa päälle. Mikä on joukkueen kokoonpano tähän peliin, saadaanko Honka voittoon? Lyö vetoa!
hjk inter
Honka - HJK
Heinäkuu 28,2018
17:00

Veikkausliiga: Honka – HJK

Lauantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa vastakkain ovat Honka ja HJK. Klubi on parhaillaan koluamassa todella tärkeitä Mestarien liigan karsintoja, joten tässä ottelussa saatetaan nähdä isompiakin lepuutuksia. Sarjatilanne antaa siihen Klubille toki mahdollisuuden, mutta ainahan se ”lähes” paikallisottelu olisi voitettava.

 

HJK:lla ei välttämättä ole muuta mahdollisuutta kuin lepuuttaa pelaajia, tuskin sekään lähtee riskeeraamaan ensimmäisen osaottelun jälkeen pelaajia tähän peliin, vaikka tärkeä peli tämäkin. Nyt vedonlyöjällä onkin melkoinen pohdinnan paikka, aikooko Klubi lepuuttaa vai ei ja mikä merkitys sillä on pelin ennakkosuhteeseen. Nyt kun kertoimet ovat melkoisen isosti kallellaan Klubille, miten kallellaan ne ovat sitten kun nähdään pelin kokoonpanot?

Arpaonni toi Klubille mahdollisuudet vaikka mihin:

Näillä pelattiin viimeisimmät Veikkausliigan ottelut, mitä muutoksia tulee? Klubi teki viikolla hyökkäyspäähänsä hankintoja, nähdäänkö uusi vahvistus tositoimissa jo tässä ottelussa kotimaan kamaralla?

 

Honka:

Taleski – Laevuo, Ivanov, Rasimus, Levänen – Kaufmann, Perovuo, Hervas, Mäkijärvi – Kandji, Martin

HJK:

Rudakov – Kouassivi-Benissan, Obilor, Patronen, O’Shaughnessy – Annan, Valencic, Dahlström – Banza, Klauss, Mensah

Honka – HJK kertoimet ja vedonlyönti

Unibet antaa tähän matsiin alkuviikosta ja ennen Klubin europeliä Bate Borisovia vastaan kertoimet 3.75 – 3.40 – 2.00. Luultavasti tuo Hongan kerroin tuosta tulee ainakin jonkin verran tipahtamaan, mutta välttämättä Honkaa ei tämän ottelun suosikiksi saa. Tasapelikin olisi HJK:lle todennäköisesti tästä pelistä tässä tilanteesta ihan kiva suoritus vaikka voittokin kelpaisi.

Entä niitä maaleja? Jatkuuko trendi että kumpikin tekee sen maalin? Sille kertoimet tässä pelissä 1.71, ei vaihtoehto saa kertoimen 2.08. Maaleja tuossa tapauksessa tulisi se yli 1.5, sille kerroin on ainoastaan 1.27. Yli 2.5 on saanut kertoimeksi 1.90 ja yli 3.5 puolestaan 3.35… mitä sinä laitat kupongille?

Olisiko Demba Savagesta ratkaisijaksi tähän peliin? Tällä kertaa Hongan riveissä…

Matsista riittää paljon betsattavaa pre-match ja livevedonlyönnin puolella, joten ei muuta kuin katsomaan mitä kaikkea se oma vedonlyöntitoimistosi tähän peliin oikein tarjoaa. Ehkä odottaisin virallisten kokoonpanojen julkistamista ottelun alla ennen kuin maalintekijävetoa oikein urakalla betsaisi, HJK:n kokoonpano saattaa olla hieman kummallinen tässä ottelussa. Nyt kannattaa Honkaa laputtaa ennen noiden kokoonpanojen julkistamista, Honka lähtee tähän peliin niin ykkösillä kuin vain voi.

Lepuuttaako Klubi?

Mitä sinä valmentajana tekisit jos ottelun molemmin puolin pelattaisiin huipputärkeitä Mestarien liigan pelejä? Arvontaonni oli Klubille suosiollinen, tässähän on mahdollisuudet vaikka mihin! Eli ylikerrointa Hongalle tarjolla?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt