Liiga: HPK - Ässät klo 18:30 keskiviikkona 19.9.2018

HPK nappasi mukavasti pisteitä kärkipään jengeiltä TPS ja Tappara. Miten käy nyt Ässiä vastaan kun vastassa on jo etukäteen hieman heikompi joukkue? Mennäänkö taas jatkoajalle? Siinä tapauksessa tasapelivetoa kehiin!
hpk ässät liiga veikkaussivut
Liiga: HPK - Ässät
Syyskuu 19,2018
18:30

Liiga: HPK – Ässät klo 18:30 keskiviikkona 19.9.2018

Hienosti liigakauden aloittanut HPK saa kotikaukaloonsa ei niin hienosti aloittaneen Ässät. Kertoimet otteluun kertovat Kerhon olevan pelin ennakkosuosikki, mutta tästä ottelusta voi taas odotella melkoisen tasaista ja jopa niukkamaalista ottelua. Ja yleensä kun on lupailtu näissä vinkeissä niukkamaalista niin verkot onkin laitettu tötterölle. Miten mahtaa käydä tällä kertaa?

Tötterö-ehdokkaita joukkueissa riittää ja vieraiden Sakari Salminen on tehnyt kahteen otteluun jo kolme maalia. Kotijoukkueen Markus Nenonen on hänkin onnistunut odotusten mukaan, saaliina jo pari maalia. Nenosen maalista tähän peliin on tarjolla 3.20 kerroin, Salmisen maalista 3.30. Tekeekö jompikumpi tai peräti molemmat?

Minkälainen mahtaa olla keskiviikkoillan tunnelma Rinkelinmäellä?

Peliin on tarjolla Unibetillä myös pistevetoa kuudelle pelaajalle, Philippe Cornetin pinna toisi rahat kertoimella 1.90 takaisin, Nenosen pinna 1.62 kertoimella ja Teemu Turusella 1.62. Parhaimmillaan tuo kolmikko nappaa vedot kiinni yhdellä maalilla, jos siihen saadaan pari maalisyöttäjää. Ässien puolelta listalla ovat Jarno Kärki 1.71, Sami Lähteenmäki 1.95 ja Sakari Salminen 1.68. Kaikille toki löytyy kertoimet sille että pelaajat eivät onnistu maalinteossa, käy katsomassa kertoimet Unibetillä.

HPK – Ässät kokoonpano ja ennakko

Edellisessä ottelussa HPK pelasi hienosti Tapparaa vastaan ja vei lopulta voiton jatkoilla. Tuossa ottelussa Kerho oli avauksessa tämännäköinen, tuskin isoja muutoksia tähän tarvitsee tehdä.

Maalissa Larmi, varalla Karjalainen

Nenonen, Paajanen, Turunen – Laatikainen, Almari

Innala, Leino, Cornet – Friman, Laavainen

Ruokonen, Kainulainen, Tuulola – Brejcak, Niemeläinen

Lahti, Riska, Krivosik – Karjalainen

 

Ässät kärsi TPS:lle kotonaan 1-4 tappion, tuossa matsissa kokoonpano näytti seuraavanlaiselta:

 

Maalissa Bernard, varalla Kiviaho

Kivenmäki, Appelgren, Salminen – Peltola, Taimi

Lähteenmäki, Tiivola, Rekonen – Salmela, Tommila

Kärki, Makkonen, Salmio – Tuohilampi, Seppälä

Varttinen, Saha, Lamberg – Vuorisalo

 

Nyt on molemmat joukkueet saaneet avausviikonlopun jännityksen harteiltaan ja voidaan alkaa pelaamaan. Kausiennakoissa HPK ja Ässät molemmat taistelevat kynsin ja hampain säälipleijaripaikasta, mutta kumpikin haluaisi varmasti ottaa sen paikan kuuden sakissa. Tärkeitä pisteitä jaossa, mutta kyllä tämä peli menee HPK:lle, sanotaanko yhden maalin erolla. Toki voi olla että tämä ottelu menee nyt jälleen jatkoille, yleisölle viihdettä koko rahalla.

Nenonen vastaan Salminen, kumpi on parempi maaliseppo?

Vaikka jääkiekko on joukkuelaji, keskittyy katseet usein tähtipelaajiin ja maalintekijöihin. Markus Nenonen ja Sakari Salminen kannattaa tästä ottelusta laittaa maalintekijävetoon, molemmat voivat laittaa verkkoa tötterölle!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt