Liiga: HPK - KalPa klo 18:30 ke 17.10.2018

Pudotuspeliviivan taistelu - kumpi joukkueista nappaa tärkeät pisteet? KalPa on pystynyt venymään kauden vieraspeleissä useasti jatkoajalle. Tosin edellisessä HPK - KalPa -ottelussa lukemat olivat lokakuun alussa 5-1, joten toistaako historia itseään? Betsaa!
Liiga: HPK - KalPa
Lokakuu 17,2018
18:30

Liiga: HPK – KalPa klo 18:30 ke 17.10.2018

Keskiviikon kamppailussa kohtaavat kaksi joukkuetta jotka tulevat tällä kaudella taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta, jopa ehkä vastoin odotuksia. Sami Kapasen luotsaama KalPa nähdään keskiviikkona HPK:n vieraana, mutta peikkona on vajaa kaksi viikkoa sitten pelattu vastaava ottelu. Tuolloin HPK vei KalPaa numerollisesti kuin sitä kuuluisaa litran mittaa – loppulukemat olivat 5-1. Miten käy tässä pelissä? Kertoimet ovat kovasti kotijoukkueelle.

HPK:n osakkeita nostaa myös viimeaikainen lento, sillä se on voittanut viidestä viimeisestä pelistä neljä peliä. Yksi näistä peleistä on juuri KalPa, sillä edellinen HPK – KalPa pelattiin 6.10. KalPan tähtipelaaja Jaakko Rissanen taitaa olla edelleen telakalla, tätä miestä kuopiolaiset nyt kaipaisivat. Muutamaa muutakin miestä odotellaan pelaavaan kokoonpanoon, mutta eri asia on ovatko he jo pelikunnossa keskiviikkona.

KalPan tiukka viikko – pisteitä olisi haalittava:

Kummankaan joukkueen ylivoima ei ole tällä kaudella ollut mitenkään loisteliasta, hyvä jos tilastoissa päästään siinä kymmenen parhaan sakkiin. Suurin ero joukkueiden välillä löytyy alivoimaprosenteissa, HPK:n alivoima on ollut koko Liigan kolmanneksi parasta (85%) kun KalPan vastaava on 10. prosentein 78,95%.

Liigan tilastojen mukaan KalPan Tommi Jokinen pelaa ottelussa 600. ottelunsa, huima saavutus. Olisikohan juhlan paikka ja maalin paikka? Tähän mennessä tilastot ovat 77+127. Myös KalPan Eetu Luostariselle tulee pyöreitä täyteen, keskiviikon ottelu on miehen 100. HPK:n Otto Paajanen lähestyy 400. pelatun pelin rajapyykkiä, keskiviikon ottelu on hänelle numero 398.

Maalintekijävetoon nimiä

Kotijoukkueelta voi kupongille pistää ahkerasti laukovan Markus Nenosen. Maalintekijäkerroin hänellä on 2.70. Teemu Turunen on aina vaarallinen, kiva on kerroinkin 3.75. Eetu Tuulola voi myös yllättää kertoimella 4.30. Tai miten olisi Robert ”Bobby” Leino ja kerroin 4.75? Unibetiltä toki löytyy kerroin 1.16 sille että ei tee tässä ottelussa maalia.

Vierailta kultakypärä Kai Kantola (4.20) ja Tommi Jokinen kiinni kertoimella 5.40.  Eetu Luostarinen voi myös osua, kerroin hänelle 5.75.

Toteutuuko Hämeenlinnassa taas vahva ensimmäinen kymppi ja ottelussa nähdään maali ennen kuin kellossa on 9:59? Sille kerroin 1.84 Unibetiltä, ei vaihtoehto on saanut kertoimen 1.88.

Edellinen kohtaaminen sujui näin. Onko samanlaista luvassa?

Yllättääkö KalPa?

KalPalla on menossa hienoinen suvantovaihe siinä missä HPK on pelannut viime pelit oikein mallikkaasti. Kääntyykö KalPa juna jo tässä ottelussa vai jatkuuko meno varjojen mailla?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt