Liiga Playoffs: HPK - Tappara torstaina 11.4.2019 kello 18:30

Kotijoukkue lähtee tasoittamaan jälleen puntteja Ritari-areenalla. Vai onko niin että tässä pelissä nähdään kenties jotain muuta kuin kotivoitto? Tapparalla olisi nyt oiva paikka ryöstöön.
Liiga Playoffs: HPK - Tappara
huhtikuu 11,2019
18:30

Liiga Playoffs: HPK – Tappara – kotivoittojen sarja saa jatkoa?

Ihan ei vielä HPK:lla riittänyt potku kukistamaan Tapparaa Hakametsässä. Sarjan neljäs peli tarjoaa jälleen mahdollisuuden kotijoukkueen voitolle ja sarjan tasoitukseen, mutta mikäli Tappara tämän pelin voittaa, pääsee se yrittämään jo sarjan katkaisua seuraavassa ottelussa Tampereella.

Mutta pelataanpa tämä ottelun ensin ja spekuloidaan sitten vasta tilannetta. Tappara säilytti niukimmalla mahdollisella tavalla kotietunsa ja HPK oli lähellä ryöstöä. Hyvästä yrityksestä huolimatta käteen jäikin sitten vain kylmä hiki. Pitkävetokertoimet torstain otteluun ovat HPK:lle 2.20 – 3.80 – 2.95 esimerkiksi Unibetin kerroinlistassa, joten jos uskot että tässä ottelusarjassa nähdään muitakin kuin kotivoittoja niin panoksen lähes triplaus on siinä.

Reilu tuplaus on toki tarjolla myös HPK:n voitosta ja se tässä on taas todennäköisempi kuin Tapparan voitto. Nordicbetin kertoimet otteluun ovat 2.30 – 3.85 – 2.90, joten siellä on hieman pienemmän marginaalit, mutta voittajasuosikki sama.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

HPK – Tappara, taas alle 5.5 maalin peli?

Ottelusarjan kaikissa otteluissa on jääty alle 5.5 maalin varsinaisella peliajalla, sama pätee myös toiseen pudotuspelisarjaan Kärpät – HIFK. Aikaisemmat ottelut ovat päättyneet 1-0, 4-1 ja 3-2 jatkoilla, joten mitäs tähän sitten laitetaan? 1,2 – 1,2 ovat varmaan tähän peliin ihan hyvät tulosvetobetsit, HPK:lle tuohon voi laittaa vielä kolmosen vaihtoehtoihin. Heljanko on ollut Tampereella oikein mainio, mutta Hämeenlinnassa tapahtuu pientä sulamista. No, jos kotiottelut hoitaa, niin tästä vaiheesta pääsee jatkoon.

Nordicbet tarjoilee tähän matsiin yli 4.5 maalin kertoimeksi 2.01, 2.5 – 4.5 maalin kertoimeksi 2.60 ja alle 2.5 puolestaan 5.05 kertoimet. Viimeksi Hämeenlinnassa tehtiin viisi maalia, mutta Tappara halunnee tilkitä omaa puolustustaan entisestään, joten arvaus on että tässä matsissa tehdään vähemmän maaleja kuin tuossa edellisessä Hämeenlinnan pelissä.

Mutta meneekö tämänkin ottelu jatkoille? Siitä on luvassa kerroin 3.70, mutta ehkä ennemmin kannattaa sitten lyödä suoraan tasapelikerrointa, joka on 3.85? Toki voit lyödä vetoa EI-vaihtoehdon puolesta, joka antaa kertoimeksi 1.24. Todennäköisesti tämäkin sarja on neljän pelin jälkeen tasan 2-2, huimat pudotuspelit menossa! Laita lisäjännitystä kytemään lyömällä vetoa omalla vedonlyöntisivustollasi!

Ryöstö jäi taas tekemättä. Lähellä oli, mutta lähellä ei lasketa!

HPK on pakko taas tasoittaa voitot, muuten Tappara saa katkaisupaikan kotihalliin!

HPK:n Tappara-mörkö ei näköjään ota taittuakseen ja kotivoittojen sarja jatkui tiistaina. Mikä mahtaa olla tulos torstaina kun pelataan sarjan neljäs peli? Betsaa ja jännitä mukana!

Aseta vetosi